Хайде докторе кажи ми вече какво ще е АПРИЛското човече!

• 13 341
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Kalli благодаря за щъркелчо.....

# 61
Ако знаете само как ви завиждам (благородно разбира се) че вече сте устили бебчетата  Hug
Аз чакам с нетърпение ама то не ще и не ще да ме ритне  Laughing

# 62
Здравейте и от мен!
cenitelka, а ти каква правиш за тези пъпки? и аз така с тази втора бременност а док. ми каза, че сигурно ще е момче. С първата си бременност имах много чисто лице , а се роди момиченце newsm78

# 63
Специални поздрави за assya20, която ми предрече момченце! А за себе си момиченце... по формата на коремчетата  Joy  и за двете ни позна! Браво!   bouquet  bouquet  bouquet Hug
ven_j, сигурна съм, че много скоро ще усетиш сладкото ритниче! Мен ме изненада за първи път през нощта, тъкмо щях да си лягам. И от тогава не е спирало! Стискам палци скоро и ти да се похвалиш с ритничета!  Peace

# 64
Здравейте и от мен!
cenitelka, а ти каква правиш за тези пъпки? и аз така с тази втора бременност а док. ми каза, че сигурно ще е момче. С първата си бременност имах много чисто лице , а се роди момиченце newsm78
ами какво правя слагам маска от хума , мия се със сода , и какво ли още не няма нещо дето да не съм пробвала и отшумява за малко и то не вси4ко по лицето и после наново smile3518явно този път ще е така newsm12

# 65
За лицето на мен много ми помогна миенето с хума.
Също така Нивеа-гела за измиване на лице е много щадящ.
След всяко измиване, се обтърква лицето с розова вода-също много успокоява. Peace

# 66
аз също ползвам гела nivea oxygen ,но сякаш няма много голям ефект

# 67
Здравейте и от мен!
Аз това си го обяснявам с повишени андрогени при бременността с момче, съответно кожата на майката става по-мазна. Вероятността е 50/50 да ми е правилна теорията Wink
На мен ми прави впечатление сега, че косата ми се омазнява много бавно. Може би се дължи и на факта, че сега излизам по-рядко навън и не се замърсява от гадния въздух и прах, както и че не ходя в задимени помещения.

# 68
това,че не седиш  в задимени помещения със сигурност има значение за по бавното омазняване на косата.Преди работех в кафе и косата ми се омазняваше на втория ден, веднага след като спрях да работя и се почувства разлика.

# 69
Аз съм на ехограф на 21 и на БХС на 22 ноември, дотогава ще се радвам на малки салта в корема и ще си мечтая за....момченце, ако може този път, най-вече защото таткото го иска. С първата бременност ми казваха, че съм се разхубавила и наистина лицето ми се изчисти и косата ми лъсна, а по всички бабешки теории излизаше, че ще е момче, пък и ме подведоха с пола до 8я месец, чак тогава разбрах, че е момиче, когато вече нямаше накъде да мърда (а дотогава на всеки ехограф по 20мин. се криеше или даваше лъжливи сигнали)! Така, че и този път няма да вярвам до последно Naughty Сега косата ми малко оредя като че ли, но едва ли се дължи на бремеността и като че ли имам малко повече ситни пъпчици от време на време, започвам и да си въобразявам сигурно, че по-бързо се окосмявам, но наистина не мога да се погледна отстрани, за да съм обективна.
Иначе Ася си е луда колкото не за едно, ами за няколко момчета, той даже татко й вика "аз вече си имам момче" Heart Eyes
Кърмих малката до 5-6 месец и сега ако може пак така, че и по-дълго, ще е супер: но покрай кърменето тогава бях напълняла Embarassed и това ми е единственото опасение Blush

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 13:44 от msbilt

# 70
  • варна
Вера,ами макмирора първо,за да не правим 2 пъти микрото,така поне мисля аз.
За кърменето-и аз преди от незнание кърмих само 3 месеца.Сега ,живот и здраве,се надявам да продължи по-дълго.
Ей,всички ли сте с момченца?!И аз искам Sad

# 71
Вера,ами макмирора първо,за да не правим 2 пъти микрото,така поне мисля аз.
За кърменето-и аз преди от незнание кърмих само 3 месеца.Сега ,живот и здраве,се надявам да продължи по-дълго.
Ей,всички ли сте с момченца?!И аз искам Sad
може ли един глупав въпрос    как така от назнание си кърмила 3 месеца , какво не си знаела newsm78 те тия работи не се ли определят сами

# 72
може ли един глупав въпрос    как така от назнание си кърмила 3 месеца , какво не си знаела newsm78 те тия работи не се ли определят сами
Мога да отговоря вместо нея. Кърменето понякога изисква доста информация в аванс.
Ако не бях тъпа и упорита и не бях изчела сума ти инфо по темата, още на 2рия месец щях да съм с мастит и на двете гърди и кърменето щеше да спре.
Има доста сайтове по темата. И са много полезни.
Трябва да се знаят някои неща, как да се стимулира кърмата, как да не се запупват гърдите и други...

РАзбира се, има жени, които кърмят без никакви грижи  Peace

# 73
Мога да отговоря вместо нея. Кърменето понякога изисква доста информация в аванс.
Ако не бях тъпа и упорита и не бях изчела сума ти инфо по темата, още на 2рия месец щях да съм с мастит и на двете гърди и кърменето щеше да спре.
Има доста сайтове по темата. И са много полезни.
Трябва да се знаят някои неща, как да се стимулира кърмата, как да не се запупват гърдите и други...

РАзбира се, има жени, които кърмят без никакви грижи  Peace
Разбрах какво сте имали в предвид.На мен вси4ко ми беше обяснено от маика ми и някак си вси4ко си беше все едно цял живот съм кърмила ......... още от мига в които взех Александър и то си стана но на мен и каналите ми бяха широки и беше лесно дано имам късмет и този път
П.С.Явно съм имала късмет в много отношения и ли4ната ни лекарка ми казваше вси4ко от рода на какво да ям за да имам кърма какво да правя за да не се запушат беше излишно защото както ве4е казах бях с широки канали и нямах проблеми в това отншение

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 14:31 от cenitelkata

# 74
  • варна
Съгласна съм с Кали.Има неща,които трябва да се знаят.Като например какво да направиш,ядеш,пиеш и т.н.,за да не ти намаля или спре кърмата и да удължиш макс. периода на кърмене.И най-важното-да не бързаш веднага да се връщаш на работа,че тогава,поне според мен спираш по-рано

Общи условия

Активация на акаунт