Декупаж (салфетна техника)- 11

• 35 834
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
mamaT,първо ще отговоря на теб,аз бях си дала дума да не се бъркам къде не ми е работа, но  тук хич не мога да мълча...за да не ти се бръчка салфетка първо я пръсни с вода,исползвай нещо  от козметика,което може да си отваря,измий и си налей вода,след като си  напръскаш салфетка остави я да изсъхне, аз обикновенно слакам салфетка на кърпа  и я пръскам,ти нали исползваш само върхни пласт на салфетка? и друго, салфетка идеялно  се расправя само като я лепиш на права повърхност и исползваш специалнолепило за декупаж, а има значение и каква ти е салфетка те не са с еднакво качество, а и четката трябва да е твърда и от искуствен косъм,много е важно....но ние нали сме сръчни, след като  съсипиш няколко ще ти дойде музата,успех...

geniko,пожелавам ви скорошното оздравяване и на детенцето...

http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_catalogue& … id=3&Itemid=4
имам нови неща, но честно казано, вече незнам кое е ново и кое и старо,гледайте и хич не ми  хвалете, кажете ми за грешките и за хубави неща,имам нужда от мнение,моля ви се....

kadrokosa, и аз съм за Леко, скоро исползвах автобоя и се разочаровах много...

Момичета, браво на всичко...Мираж,много са готини неща си направила, а синия сервиз ми харесва страхотно, а какво кракле си му направила,супер....

# 211
  • Добрич
Мерси на Фанси, Лале, Кампари за бързото включване!  Hug Послушах ви! Сега съхне шишето, ама мноог мирише  тоя лак....  ooooh! Направо ме заболя главата!  Whistling
Генико, забравих да ти пожелая и аз бързо оздравяване както на теб, така и на Ники!  Hug
Лаленце, кви грешки да ти показваме? Всичко е страхотно! Браво!  Hug

# 212
  • София
Леле Lalle,какви ти грешки .Направо са newsm74.Мн.добре си ги изпипала smile3525.Кadrokosa  аз само с такъв вид лак лакирам като Леко и съм мн. доволна.Благодаря ви момичета,вече съм по-добре,а дечко хич и не му личи,че е болен.Обърнал ми е цялата къща ,докато лежах Laughing

# 213
  • На края на света !
Ей мацки отдавна не съм писала ,но все нямам време  Blush
но днес ще си покажа и моите творения едните неща са 2 в 1 направи си сам и декупаж
това е кошничка която си направих самичка Flutter
http://www.picvalley.net/u/117/29053_173.JPG

а това кутийка за фибичките на дъщеря ми ,която също сама се мъчих да сътворя  Flutter
http://www.picvalley.net/u/117/29048_049.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/117/29087_215.JPG

и това
http://www.picvalley.net/u/117/29092_266.JPG
http://www.picvalley.net/u/117/29085_185.JPG

Е не са перфектни Blush ,но ще се науча с повечко практика Hug Peace
сега работя над друга по сполучлива кутийка ,от първата и на нея доста внимавам ,да се надявам скоро да бъде завършена ,забелязах че когато бързам нищо не става все омацвам нещата  Closeи после се отказвам Tired

# 214
Голяма дейност от ваша страна   bouquet,и аз не стоя със скръстени ръце обаче не мога да ви стигна  Joy,сега се мъча над  нещо ,после ще показвам,сега да похваля-Lalle аз специално мога да кажа SUPER са ти нещата Peace!geniko бързо оздравяване,Fansy,Radinna,Мираж,Чародейка,Venni_b,Zax,страхотни неща,останаха ми очичките!дано не забравих някого newsm78!И мен заразихте с тази коледна вълна hahaha.

# 215
mamaT,първо ще отговоря на теб,аз бях си дала дума да не се бъркам къде не ми е работа, но  тук хич не мога да мълча...за да не ти се бръчка салфетка първо я пръсни с вода,исползвай нещо  от козметика,което може да си отваря,измий и си налей вода,след като си  напръскаш салфетка остави я да изсъхне, аз обикновенно слакам салфетка на кърпа  и я пръскам,ти нали исползваш само върхни пласт на салфетка? и друго, салфетка идеялно  се расправя само като я лепиш на права повърхност и исползваш специалнолепило за декупаж, а има значение и каква ти е салфетка те не са с еднакво качество, а и четката трябва да е твърда и от искуствен косъм,много е важно....но ние нали сме сръчни, след като  съсипиш няколко ще ти дойде музата,успех...

Lalle, благодаря ти за отговора, явно си има тънкости, които ако няма кой да ти ги каже, има да си блъскаш главата....
Имам си четка със синт. косъм, медиум, на детето колекцията от салфетки Laughing, абе добре се бях потготвила, опит-нулев newsm78.
Но не се отказвам, продължавам да творя щуротии за пловдивския базар Crazy!

# 216
сега да похваля-Lalle аз специално мога да кажа SUPER са ти нещата Peace!geniko бързо оздравяване,Fansy,Radinna,Мираж,Чародейка,Venni_b,Zax,страхотни неща,останаха ми очичките!дано не забравих някого newsm78!
 smile3521

И от мен (водещата в класацията за най ниска коледна производителност) една чиния.

# 217
  • София
Гая, една чиния, но пък каква .... smile3501 и топките са много хубави. И за каква класация говориш не е важно колко, важното е да помогнеш и то от сърце. Възхищавам ви се на всички   newsm51

# 218
Моите творения едва ли някой ще ги купи, иначе не са малко, затова ще ги продам на моя мъж Joy.

# 219
  • Бургас
Като видя нещо направено от Гая се комплексирам, депресирам и т.н. но от друга страна се размечтавам че един ден /след 100000 год./ може и аз да стана толкова добра и малееее  кви работи ще правя тогава  Whistling

# 220
  • На края на света !
Гая ,Гая аз какво като правя купища ,за боклука само Joy а ти една ама каква Hug направо  нямам думи  bouquet

# 221
Като видя нещо направено от Гая се комплексирам, депресирам и т.н. но от друга страна се размечтавам че един ден /след 100000 год./ може и аз да стана толкова добра и малееее  кви работи ще правя тогава  Whistling
И аз така, но понеже съм си фантазьорка, съм намалила годините до 10-15 hahaha Мечтии, мечтии...

# 222
Гая, чинията е страхотна!

Някой знае ли нещо за Чигес? newsm78
Не е писала отдавна.Да не би събитието да е настъпило и вече да се радва на розАво бебе, а ние да не сме разбрали?!

# 223
Аз имам едно питане. Когато нанеса кракле-класик трябва ли да изчакам да изсъхне и след това да нанеса боята или нанасям кракле и веднага минавам с боята.?

# 224
Чакаш да изсъхне.Знам, че  е гадно това с чакането, но... няма друг начин.
Поне на моето се чака.

Общи условия

Активация на акаунт