Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 291
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз се опитвам да не изнежвам детето, но свекърва ми усилено се опитва да ме провали. Днес го облякох с: боди с дълъг ръкав, поради липса на изпрано с къс, половер, термочорапи и гащеризон, подплатен с полар, яке и ботуши, шапка. Бил леко облечен и ми беше върнат/ с колата/ облечен и с чорапогашник и една блуза под половера. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направо избеснях! Следващия път като ми го върне така облече диракто ще изхвърля излишните дрехи/ и без това са си нейни, демек у тях стоят/ Да видим с какво ще го навлича.

# 91
 Embarassed ужас, ако знаете как навличам Яна - но тя просто от съвсем малка така обича, като бебе не можеше да заспи ако не е завита цялата и затоплена, сега обожава топли храни и чай, сама ми носи чорапогащника да й го обувам. Иначе навън често излиза, колкото и студено да е.
Сега чакам включване от Данчето по въпроса за навличането  Wink

Вени, точно както свекърва ти е облекла Мати, така правя и аз. Rolling Eyes
Успех с дипломната Peace

Танче, съжалявам за загубата  Sad

Вкъщи много се заиграва - има си един кът, сяда там (точно до радиатора) и може с часове да си тършува и играе. Книжките са другата й страст. От оня ден е на вълна "Червената шапчица" - научила е  на всяка страница какво става и се опитва да ми я разказва. Пъзелите са добра идея, ще го пробваме.

Гале, представям си какъв кошмар сте изживяли, дано не се повтаря Hug

# 92
Честит Имен ден на АГИ!
Честит Имен Ден на Милена на Татянка!
Честит Имен Ден на Пламен на Катя!
Честит Имен Ден на Михаил на MTania!

Ако има още - и на тях честитя днешния празник! Embarassed  bouquet

Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!
А дечицата пък да не слушат чак толкова. Wink

Малко инфо:
http://zadoma.rozali.com/praznici/p6414.html

# 93
Честит празник на малките ни именици - Милена , Пламен и Михаил, на милите им родители и на Аги. Много здраве ви желая и мнооого усмивки  bouquet

Миси, хайде чакаме новини Laughing

Фил нещо зачезна newsm78. Надето и тя newsm78

# 94
  • София
Ч Е С Т И Т     П Р А З Н И К     Н А     В С И Ч К И     И М Е Н И Ц И !  Hug

# 95
Честит празника на РАЧЕТО! Честит празник на Ангел, Ангелина, Архангел, Мила, Михаил, Михаела, Райна, Хана! Радка и Радко, Рая!
Честит Имен ден на всички дечица, които носят тези имена!
Бъдете много здрави !
Нека всички имаме по един Ангел-хранител![/size]

# 96
  • София
Добро утро!

Днес и аз съм именничка, защото съм Райна. И баща ми има имен ден. Grinning
Само дето мъжа ми така ме ядоса от сутринта, че...... Twisted Evil

Честито на всички малки и големи именници от нашите редици.  bouquet

# 97
  • Варна
Честит Имен Ден на всички Празнуващи!

Пламен не празнува ли на Игнажден? Ignis значи огън на латински, не че е кой знае колко важно, само така си говоря Sunglasses
Николай пак крив, ей тия кучета вече ми втръснаха ooooh! Поне вчера спа доволно почти 3 часа, голямо събитие.
Аз взех да не го навличам малкия. Ако го облека колкото съм облечена аз, ще се запали Mr. Green Все ми е студено и не мога да се стопля. Ники е с боди дълъг ръкав, анцуг и блузка. Навън само сменяме панталона с ватиран. Лошо, че има само един, ще се ходи на пазар скоро.

# 98
На 8 ноември имен ден празнуват кръстените с имената: Ангел, Ангелина, Рангел, Михаил, Михаела, Милена, Милан, Милана, Гаврил, Радка, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил...
 newsm78

# 99
редактирам се:
Честит празник и на Рени, на Рачето и малките Емовции и на кака Рая:) И на всички други които празнуват на този ден

# 100
ЧЕСТИТ ИМЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ    bouquet

Какво ви е мнението за проходилките на Бертони /към тези които са ползвали /, че ще копувам подарък за погача  newsm78

# 101
  • софия
добро утро

да ви почерпя! кака ви Рая има имен ден днес

# 102
  • Варна
Сабина, не етолкова важно. Всеки празнува, когато иска. Да са живи и здрави всички, това е най-важното Peace

# 103
  • Варна
Пете, това е нашата. Много сме доволни, като знам през какво премина ooooh! Всичките й колела са още здрави. Струваше 41лв. Хубавото поне за беше, че е доста висока. Ники се обърна само 2-3 пъти. Тя се регулира де, но е удачна и за по-високи деца.

# 104
Пламен не празнува ли на Игнажден? Ignis значи огън на латински, не че е кой знае колко важно, само така си говоря Sunglasses

Още като реших, че второто ще е Пламен и ходих да търся кога ще има имен ден Simple Smile И тогава намерих, че може да празнува на Архангеловден или на Игнажден. Не знам защо, но си харесах повече Архангеловден и от миналата година го празнуваме Simple Smile Мъжа ми е Огнян, тъй че и той трябва да има имен ден, но той пък никога не е празнувал. Та така. Благодаря за пожеланията. Чувствайте се почерпани за здравето на моя Пламен. Честито и на останалите празнуващи днес.

Общи условия

Активация на акаунт