Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 298
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито на всички малки и големи именници!
И майка ми днес има имен ден.

Снощи малчо се захрани (запои) с ракия  Shocked ooooh! Уж беше почнал да задремва на дивана, аз приготвих масата за вечеря и Пепи като се прибра се заговорихме нещо, Вальо се покатерил до масата без да го забележим и пийнал половин чашка.  ooooh! После беше рев, кашляне, повръщане... и тая сутрин като видя чашката почна да трепери  Mr. Green

# 106
  • Варна
Аз предлагам да съберем Ники, Вальо, Преслав, Емо, Дими..кои бяха другите беладжии Thinking, че нещо почнах да забравям, и да ги пуснем да вилнеят на воля в празна зала. Май само тогава няма да има поразии, то ще има де, ама контузии Joy Joy Joy
Опасни са, направо ми се иска да знам точно как ги измислят всички бели, които вършат.
Николай беше решил да ми оскубе всички цветя. Схвана, че ме ядосва и почна да ги "бие", когато му се карам. Хитри, ей....Днес имаше операция "спасете цветята", успешна!

# 107
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на всички именици - малки и големи! Да сте здрави и щастливи!

# 108
4естит имен ден на вси4ки праzнуваЩи, аz 4ерпя zа zдравето на Милена

# 109
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО.

Леле Красе, представяш ли си тогава какво ще се случи на помещението къде сме?

Ренка, браво на Валката - иначе как му е пиянството? Добро, лошо, поспаливо? Иначе силиката гел беше на топчета.

За проходилки препоръчвам на Чиполино - ще издиря след малко точно снимката. Много е стабилна и нито веднъж не се  е преобърнала, също е и по-висока.
Тези на бертони по-евтините които са, много се обръщат и са много ниски. Те са с цена около 20лв.

# 110
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
В КРЕПКО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НОСЯТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

И аз да почерпя за здравето на баща ми, който също е именник!

Днес много е плакала в ДЯ. Сутринта започна още от пътната врата. Взех я с пресипнал от реване глас. Confused

# 111
  • Варна
пленникът ми имаше от ниските, а е досттааа едър, ей това дете се пребиваше нон-стоп. Няма да коментирам кой и какво е избирал и гледал. Лично за мен беше най-важно да е висока, за да няма счупени кратуни Peace
Галя, наистина сградата няма да удържи Joy Joy Joy
Енви Hug ще свикне, ама ти си знаеш  bouquet

# 112
  • Русе
Привет!
Честит празник на всички малки и големи именици! newsm51. Много, бе! Sunglasses

Честито алкохолно кръщене на Вальока! newsm24  Wink

Красе, супер идея! smile3521 Обаче, се опасявам, че Преслав ще бъде помлян от дребусите - раздава го "кавалер" спрямо бебетата Laughing и често си го отнася (от Диди). Малеееее, какво ще ги правим... ooooh! - купонът сега започва. Спомням си, че точно на тази възраст Преслав ме заключи на балкона докато простирах - и след известно време забавление (за него), се оказахме и двамата ревящи от двете страни на вратата (съответно бяхме сами вкъщи) Crazy - добре, че мина по едно време една далечна позната, която се обади на мъжа ми да дойде да ни спасява. Оттогава винаги излизам с телефон на балкона. Twisted Evil Наскоро така заключи свекъра и свекървата докато пушели на терасата, и след около половин час, през който им се плезел, подигравал и вилнял отвътре, благоволил да отвори и да ги пусне. За гастрономичните експерименти - можем само с течен перилен препарат да се "похвалим" - тогава ни казаха, че само си е "измил" червата и нищо не последва.

енви, изглежда "нормално" се развиват нещата с яслата. Ти си знаеш, де! Peace Hug

А, на Фил не й е разрешено да зачезва още! Naughty
BTW, Фил, днес срещнехме Д. и той ни даде армаган за Диди. Blush И понеже Св. се е объркал после, да докладваш на Д., че го показах на док и веднага ще влезе в употреба! Grinning  Много благодарим!   bouquet

# 113
Честит празник на всички именници и празнуващи,живи и здрави,весели и щастливи!

Пете[/color],и нашите проходилки бяха бертони,от метро за по 20 лв,но съм доволна още едни близнаци могат да проходят с тях,е не че не са падали и обръщали с тях,но свършиха чудесна работа. hahaha
Скарлет,и аз все се чудя с какво да ги занимавам моите лудетини и какви игри да им измислям,така че и на мен ми е интересно как занимавате вашите деца в къщи.
Иначе и аз ги изкарвам на разходка преди обяд и след обяд като станат за по 1 час.
Аз много ги обличам,т е така както тук чета че се смята за много-с чорапогащници,бодита с дълъг  ръкав задължително,и така на татък, но да са живи и здрави.  Embarassed

# 114
  • Варна
Иленка, той и Николай има огромно желание да ме заключи на балкона, само дето още няма успешен опит. Аз винаги нося телефона в мен иначе..лоша работа и мръз на терасата Mr. Green
Ми кого да включим в бандата? hahaha
Черпи ли се за първа целувка? Николайча нацелува девойката от ДК Joy Joy Joy

# 115
  • София
Привет!

Честит имен ден на всички именници - доста са - да не ги изреждам!

Днес сутринта ходих на работа и мати трябваше да ме изпрати на вратата! Гледаше малко странно, като чели не се осъзна какво става и нямаше проблеми! Ще видим утре!

Имам голям проблем - счупи ми се количката! Какво ще правя сега незнам! Взех една съвсем лятна, но ако завали как ще покрия детето като тя няма никакъв гюрук? newsm78

# 116
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

Ленко, обезателно ще предам, той Д. много обича да дарява лЮкарства Grinning.

Вени, ние вече излизаме отдавна без количка, човекът я отрече Simple Smile

# 117
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 118
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПРАЗНИК!

# 119
  • Варна
Ай, как забравих Али ще поканим в бандата, нали и той е виден бандит Mr. Green
Най-после един не мързелив екип на булсата ни пусна кабел..имам повече 2 програми и то цветни. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт