Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
-
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
-
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
-
Какви са преживяванията на майките с гърненцето за бебета?
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бутилки и къде мога да намеря такъв?

Пиши ми на лични, може да се окаже че се познаваме дори.

Аз много бавно увеличавах количеството на кашата, докато достигнахме порция, след която отказваше да суче (все още имаше какво, вече почти няма
). Но и аз забелязах, че на вечерното хранене, когато ядеше само изцедена кърма, започна да яде много по малко. Както Виктор, така и Флоранс ядеше по 180, че и по 200мл, само че кърма. Като въведохме другите храни се е случвало да яде по 80-100мл кърма вечер. Но мисля, че беше временно, снощи си изяде 200мл без да й мигне окото. Като я виждам че не е гладна, не я насилвам, слагам я да спи и няма проблеми, сутрин се буди в обичайния час. Даже понякога се случва да проспи вечерното хранене, и както е яла каша примерно в 19.30ч, така спинка до сутринта до 7-8ч.

Айде Отавски мами да ходиме на кино? Всеки четвъртък от 10:30 сутринта - как е другата седмица?