Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
-
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
-
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
-
Какви са преживяванията на майките с гърненцето за бебета?
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бутилки и къде мога да намеря такъв?

Започнах да я сгъстявам и тя започна да я харесва. Тъй че не мисля, че има значение кога си захранила
Ние след точно 1 месец заминаваме за Бг (даже вече е 1 месец без 1 ден
Не са излязли нацяло, но са пробили нацяло. Много леко понесе избиването им, усетих че ще има зъби чак като й пипнах венеца и ми боднаха 2 точки, 2-те зъбчета се показаха заедно. Нито беше побелял венеца, нито подут. Не е била нервна или нещо такова. Е, докато избият нацяло имаше 1-2 нощи в които се будеше малко по-начесто, ама това е поносимо 

. Според семейния лекар, който намерих, нямаме нужда от педиатър, но аз не мисля така. А и той не можа да намери съответствие на всичките Бг ваксини с Канадските, защото някои от тези, които са бити в Бг, са 3 ваксини в 1 инжекция. Нашата дъщеря е на 22 месеца и искаме да сме наясно с това какви ваксини още й трябват, за да може да бъде приета в детска градина, а и е по-добре педиатър да си я наблюдава. То и детската градина е нещо много сложно и много скъпо, но и това трябва да осигуриме, защото бих искала и аз да работя...