Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
-
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
-
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
-
Какви са преживяванията на майките с гърненцето за бебета?
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бутилки и къде мога да намеря такъв?
Наистина мноого изгодна цена !
а сега даже е малко по евтина ето и линка-
ваната,и честно да ти кажа Глори се чувства там много добре.И аз сега като теб мисля дали да не купя гърненце,че малко по малко да започвам да я свиквам да посядва там.
. За сега дребното не е очаровано, че седи вързано там, но седи и още не се е опитал да си го нахлупи на главата или да рови в него или да си пуска там играчките. Не държа да махаме памперсите скоро но ми се иска по-отрано да има някаква ориентация за какво служи гърнето. Просто си дадох сметка че като се върна на работа ще ми е много по-трудно да му отделям време и спокойно да го чакам да си играе с гърнето. Ако обаче започне да негодува сигурно ще прекъсна опитите и ще ги оставя за по-натам.

Знаехме за този вид кражби и винаги го сваляхме от таблото. Вчера вечерта залисани в приказки сме го забравили
, паркинга ни е подземен, уж с охрана и пак...не простиха дори един пропуск.
за нова джаджа, но той явно си го свързва с юбилеят и не иска 
Благодаря за предупреждението, ние имаме от скоро такъв и аз разбира се си мисля, че никой не разбива тук коли...