Канада - 19

• 26 408
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, да ви се похваля. Благодаря ви, че отделихте време да ми отговорите. Купих си помпа за Гербер и то на много изгодна цена - електрическа с регулиране на скоростта за 57 дол с таксите. Та ръчните са към 40-50 дол, а електрическите над 100 дол., така че това си е много изгодна цена. Върши ми много добра работа.

Поздрави!

# 31
  • Pierrefonds, CA
Момичета, да ви се похваля. Благодаря ви, че отделихте време да ми отговорите. Купих си помпа за Гербер и то на много изгодна цена - електрическа с регулиране на скоростта за 57 дол с таксите. Та ръчните са към 40-50 дол, а електрическите над 100 дол., така че това си е много изгодна цена. Върши ми много добра работа.

Поздрави!

Milla, би ли споделила откъде  kупи помпата Embarassed Blush Наистина мноого изгодна цена !

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 16:31 от Eli===

# 32
  • Canada,Montreal,L'île-Perrot,Pincourt
Здравейте мили мами!
Отдавна не бях писала,но ви чета постоянно със интерес. 
milla_ -аз същто съм ползвала електрическа помпа и бях много доволна.
Но когато аз я копувах беше 59$ със таксите , newsm78а сега даже е малко по евтина ето и линка-
 http://www.walmart.ca/wps-portal/storelocator/Canada-Baby.jsp?pa … =1&pubId=22#-ако някой има нужда от нея мога да му я услужа,
аз съм я ползвала само една седмица-тази помпа е същто със регулатор.Същто така имам кошче за кола и шезлонг които мога да ги дам на много символична цена.

dimple -аз раждах във болница LaSalle итам беше по съштия начин както p4eli4ka го описва,но може и със твои дрешки-пожелавам ти леко и безпроблемнно раждане.  preggo
shemet_neveroiaten -и аз съшто като теб тарсих голяма ваничка но, уви неможах да намеря-и сега се къпем вече във   bathваната,и честно да ти кажа Глори се чувства там много добре.И аз сега като теб мисля дали да не купя гърненце,че малко по малко да започвам да я свиквам да посядва там.
Лек и спорен ден на всички мами от мен.

# 33
  • Vaudreuil Canada
dimple и в Роял Виктория е същото - дават дрешки - а и си мисля че може да не са прекрасни ама си е много практично да запазиш твоите чисти и изгладени за първите дни след болницата в къщи ... хич няма да ти е до пране и гладене та каквото спестиш от тази част си е от полза.
Като гледам как се развиват нещата май ще цамбурна един по-голям леген в душ-кабината и там ще къпя малкото - само дето поливанките не ми е ясно как ще станат ама трябва да се пробва иначе все имам чувството че не сме се изкъпали напълно.
Да докладвам и за гърнето ... започнах да го слагам на гърне ... мноооооооого несериозно и непоследователно ама от 4 слагания имаме 2 пълни успеха ... сори за оакването на хубавата тема  Sick . За сега дребното не е очаровано, че седи вързано там, но седи и още не се е опитал да си го нахлупи на главата или да рови в него или да си пуска там играчките. Не държа да махаме памперсите скоро но ми се иска по-отрано да има някаква ориентация за какво служи гърнето. Просто си дадох сметка че като се върна на работа ще ми е много по-трудно да му отделям време и спокойно да го чакам да си играе с гърнето. Ако обаче започне да негодува сигурно ще прекъсна опитите и ще ги оставя за по-натам.

# 34
Eli=== купихме я от Уол Марта, това което ти предлага biberon ми се вижда по-изгодно.

# 35
  • Pierrefonds, CA
Милла,  мерси  ! bouquet

# 36
да капвам капчица кърма? Това как ви се струва - някой пробвал ли го е?

Emi, аз винаги когато видя гурелче в очетата капвам кърма и се оправя моментално. Точно антителата които се съдържат в кърмата вършат цялата работа. Горещо ти препоръчвам да пробваш, въпреки че ако е запушено слъзно каналче едва ли ще имаш дълготраен успех. Аз бих опитала да комбинирам капките кърма с лек масаж под оченцето, все едно бършеш сълзи, но в посока към носа.
Това със солта според мен става въпрос за физиологичен (солен) разтвор от 0.9% който дори да попадне в очето няма да щипе, но това по скоро ще го почисти за момента, няма да помогне ако има инфекция.

Калида, радвам се че си пак сред нас.

Да ви се похваля, получих си книгите и са страхотни! Качеството е супер, въпреки че снимките ми бяха доста малки. Поръчах си още 3 фото бука но от други места и още не съм ги получила. Някой ако го интересува имам код за една безплатна книжка от Blurb (до 40стр.) и един $20 офф за MyPublisher, който общо взето ти покрива една малка книжка с около 30 страници! Също намерих много промоции за Picaboo (доста добри цени на шипинга за Канада), но още не съм ги пробвала, нямам повече снимки... Crazy

Та така, лека вечер на всички

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 05:36 от Гаргамелчо

# 37
biberon,shemet_neveroiaten мерси! Peace

# 38
Благодаря на всички за съветите за очетата. Това за солта хич не ми харесва и няма да го пробвам, но с кърма ще опитам. Онзи ден пробвах и като че ли има успех. Да видим!
 bowuu

# 39

Аз също имах такава помпа на First Years купена от Wal Mart и бях много доволна. Особено мойта беше с приставка за цедене и от двете гърди, което ми беше много полезно в началото, когато не ми достигаше време за нищо, кърмата трябваше да се регулира а и самият процес на цедене и кърмене ми тежеше. Особено като цена- качество гласувам с две ръце за нея. За мен лично беше много по-добър вариант да си имам своя собствена, отколкото за същите пари да взимам на заем, пък било то и Медела. Също така съм и на мнение, че при едно успешно кърмене,  парите и за най-скъпата помпа се избиват за по-малко от месец   , без да споменаваме другите предимства на кърмата), така че, това е една добра покупка.

Само един съвет - не стерилизирайте пластмасовите фунийки, защото има опасност гумата да си развали качеството и да не правят добър вакуум. По-добре ги измийте добре с вода и сапун, но не стерилизирайте.

Момичета, да ви се оплача-днес си намерихме колата разбита и единственото нещо, което са взели е GPS-a. Преди месец-два съпругът ми стана на 30 години и аз знаех, че някава такава джаджа би го зарадвало. Избрахме му един хубав модел и той си го ползваше с радост и казваше "че това  му е подарък от неговите момичета". Tired Знаехме за този вид кражби и винаги го сваляхме от таблото. Вчера вечерта залисани в приказки сме го забравили  ooooh! , паркинга ни е подземен, уж с охрана и пак...не простиха дори един пропуск.  Embarassed Отделно днес разправии да оправим колата. Не ме е яд за парите, пари се изкарват, дори днес на майтап му казах, че може да пише на дядо Коледа  Grinning за нова джаджа, но той явно си го свързва с юбилеят и не иска  Tired  А и сега се сетих, до GPS-a имаме малък бордови компютър-уредче, което мери всичко по колата, него въобще не са пипнали. Та да ви предупредя и вас, че GPS-те или по-скоро цената им се оказаха наистина доста примамливи за крадците и ако решите да си купувате или имате в момента, имайте го в предвид.

# 40
Да ви се похваля, получих си книгите и са страхотни! Качеството е супер, въпреки че снимките ми бяха доста малки. Поръчах си още 3 фото бука но от други места и още не съм ги получила. Някой ако го интересува имам код за една безплатна книжка от Blurb (до 40стр.) и един $20 офф за MyPublisher, който общо взето ти покрива една малка книжка с около 30 страници! Също намерих много промоции за Picaboo (доста добри цени на шипинга за Канада), но още не съм ги пробвала, нямам повече снимки... Crazy

Гаргамелчо, би ли споделила моля те за какви книги става въпрос, че аз май нещо съм изпуснала ooooh!
Ако правилно съм схванала, става въпрос за нещо като албуми, в които директно са отпечатани снимките ти.

# 41
Да, точно така. Но можеш и да си пишеш историите и да го направиш като истинска книжка с твърди или меки корици. Качеството поне на Shutterfly е супер и съм много доволна.
разгледай страниците им ако искаш и ще разбереш за какво става въпрос:
цък цък и цък

# 42
  • Canada
Гаргамелчо-ти ме заинтригува с твоите книжки и си поръчах новогодишни картички от Shutterfly, но още не са ми пристигнали. (а трябваше - сигурно ще им пиша в понеделник да видя какво става). От къде се снабдяваш с тези кодове?

# 43
rosist, ако си ги поръчала за Канада най-вероятно ще отнеме поне 4-5 дни повече от това което са ти казали. Не им пиши ами им се обади, дори още днес и те ще ти ги пратят наново Wink

Надявам се че си използвала някаква промоция за картичките.. и аз си поръчах от тях, но ми излезнаха безплатни с купон от амазон Mr. Green Ако някой иска да си поръчва нещо от Shuterfly препоръчвам да влезнете в сайта им с линк от амазон.ком, така ще ви дадат един безплатен календар.
Иначе кодовете ги намирам с гугъл, много лесно
тези съм ги пробвала:
picaboo.com --> 1P50PO-RT
Discount:50% off the first book
mypublisher.com --> NEWSHARE
Discount:Get $20 off your first book!
тези също имат buy one get one free --> TRAVEL241, mpfree241, PHOTO241, HOME241, WEDDING241
blurb.com -->kgotv-38KK
make a free book 7”/7” SOFT COVER ($12.95 value), валидно до 20 ноември

# 44
  • Canada
rosist, ако си ги поръчала за Канада най-вероятно ще отнеме поне 4-5 дни повече от това което са ти казали. Не им пиши ами им се обади, дори още днес и те ще ти ги пратят наново Wink

Надявам се че си използвала някаква промоция за картичките.. и аз си поръчах от тях, но ми излезнаха безплатни с купон от амазон Mr. Green

Аха, ползвах промоция, разбира се  Mr. Green Като теб - безплатни са. Благодаря много за инфото и за кодовете.  bouquet Ще се възползвам от каквото мога.

Pisanka - съжалявам за случката с GPS-a. Sad Благодаря за предупреждението, ние имаме от скоро такъв и аз разбира се си мисля, че никой не разбива тук коли... Rolling Eyes Тъкмо навреме ми идва твоето предупреждение..  bouquet Пожелавам ти все пак дядо Коледа да се реваншира на семейството ви - ако не нова джаджа, то поне много щастие и здраве да ви донесе. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт