Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 354
  • 479
  •   1
Отговори
# 390
един въпрос, моля не се смейте, поне немного  Embarassed

лимоновият сок, който ползвате като заместител на оцета, от  изцеден току що изцеден лимон ли е или този, който продават в готова форма в едно жълто шишенце  newsm78

# 391
Моят е от истински лимон.  В другия "лимонов сок" не знам какво точно слагат Wink

# 392
  • Бургас
аз пак да попитам - тривитаминола може ли да се използва от кърмачки ?

# 393
Не е желателно. Част от витамините могат да навлязат в кърмата. Опит нямам Peace

# 394
 благодаря ти, zizi _top  Hug

вече знам, да видим кога ще го пробвам, че този оцет доста намирисва

# 395
  • София
Добрютро и от мен   bouquet Днес почивам и преди час старателно се маскирах  Laughing Този път добавих и масло от жожоба към моите съставки, голямо мазало ми е на главата, след банята ще докладвам резултатите  Mr. Green Успешен ден на всички  Hug

п.п. ихааааа вече имам звездичка в профила и титла "ентусиаст" тц тц тц, очаквайте скоро - пристрастена форумджийка, маскоманка  Mr. Green
Да взема и да почерпя за звездичката  Laughing (лиготията не прощава и рано сутрин)

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 10:01 от ragazza

# 396
  • Варна
ragazza, е ми честито...добри коктейли си забъркала...  bouquet Laughing
още много звезди и прекрасна коса да отгледаш Peace

# 397
4. Мой извод: Да, хумата изсветлява косата Tired

Зизи, на русите коси дали ще се отрази изсветляващо хумата? Абе аз ще взема да пробвам.  newsm78

# 398
Алооо, по- леко с коктейлите, не е минало обяд още! Ама щом е за звездичка може! Честита да ти е! Mr. Green Благодаря, ragazza

Някъде из постовете прочетох хума Клеопатра...Брррр Mr. GreenЧернокоске, от Рупите ли е? После пиши за резултата, че моя беше плачевен и двата пъти, и се чудя дали само при мен е така... Flutter

лимоновият сок, който ползвате като заместител на оцета, от  изцеден току що изцеден лимон ли е или този, който продават в готова форма в едно жълто шишенце  newsm78

От лимон. Другият си е лимонтузу с вода.

Зизи, да не е от водата след аварията, мила? Tired

# 399
оф, с тая хума и мен нещо много ме зарибихте, още на обяд ще ида да си я взема

а какво стана с екзематина  newsm78 някакви отзиви ???

# 400
  • Варна
power_girl, и екзематин съм ползвала Crazy...никакви впечатления нямам от него, нито добри, нито лоши, но спрях да си слагам в маската...реших да наблегна на хуманните продукти  Mr. Green

# 401
  • София
jorjeta, мерси  Hug Абе звездите ми го говорят на мен, че до няколко месеца тука всички ще размятаме буйни гриви  Flutter

Алооо, по- леко с коктейлите, не е минало обяд още!
  красим Whistling Whistling Whistling  Laughing Laughing ми така де, няма само за блясъка в косите да се грижим, то и на погледа си му требе светлинка  Mr. Green

Ето и докладната за маската:
Сложих: тривитаминол, мед, алкохол, газ, аспирин, бадемово масло и за сефте - масло от жожоба...След измиване облях с хладка вода и оцет, и накрая втрих флуида на Глис за блясък  Peace
Жожобата е супер, чувствам косата по-еластична и обемна...пък имайки предвид колко право и русо е при мен положението - направо си е върха, т.е. маслото остава  Peace
Ето и актуален пикчър:  [img=http://img232.imageshack.us/img232/9585/hpim013ji3.th.jpg]

# 402
ех, жалко, таях си надежди и за него  Rolling Eyes

ragazza, mnogo dobre izglevda kosata ti  newsm10

# 403
ragazza, косата ти е много хубава.

Аз си забърках следния шампоан за косата -  2 белтъка разбити на сняг + 2 ч.л. сол + лимонов сок, косата ми се изми чудесно с този бъркоч.  Peace

# 404
Някой да е пробвал вече с ром? Намира ми се една бутилка бял...
С ром, лимон и ментово масло - ми то направо си е Мохито...Айде, пак за коктейли....
Рагаца ме зарази. Ама и е хубава косата, браво! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт