Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 341
  • 479
  •   1
Отговори
# 405
Познай кой е пробвал и с ром и с ментово масло?!

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 12:57 от Анонимен

# 406
Ами да взема и аз да се похваля с моята първа звездичка  Embarassed... много е сладка... като новата косичка, която расте  Rolling Eyes

bouquet

# 407
Утре и аз ще си правя маска и после ще си щракна косата Simple Smile Мисля да сложа вит. А, мед и кисело мляко.

# 408
Ами да взема и аз да се похваля с моята първа звездичка  Embarassed... много е сладка... като новата косичка, която расте  Rolling Eyes

bouquet
А със снимка кога Ша са Фалиш?
Стипца.По един коктейл да беше почерпила.  Crossing Arms Whistling

Познай кой е пробвал и с ром и с ментово масло?!

Отзиви, отзиви не виждам. Не ме дръж на тръни.

Днес си взех маска за коса с къна, косата се увива с кърпа,  стои се  10-15 минути.За по-изтощени коси се стои по-дълго време. Не боядисва и не обезцветява косата. Английска е, упътването на български е залепено допълнително. Оригинална е де. Ако някой иска- може и снимка.
За дамите от Варна мога да обясня къде е дрогерията. Мразя да ходя там, щото всеки път джоба ми олеква. Ако можех щях да изкупя целия магазин. ooooh!

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 15:20 от красим

# 409
Покажи маската на HENNA. Hug
Какви отзиви? Whistling Аз откарай време с ром си я правя, а маслата сменям според настроението, вкл. етеричните. Flutter

# 410
Аз мисля след малко да се цапам. ooooh! А момичета толкова много марки сте коментирали и все пак каква хума да си взема? Thinking Спомням си преди време като слагах хума на косата и ставаше на клечки.И като си взема примерно 1-2 лъжички в маската добре ли е? Hug

# 411
Редактирах се,не е на HENNA, а с къна. На BEAUTY § FORMULAS- Англия.
След малко ще сложа снимка.
Открай време, а? А?

# 412
Боже, ние вечер не спите ли Rolling Eyes? аз довечера ще се мацам newsm56, само да не ми мине котка пътя. Купих си гроздови масла и масло от пшеничен зароди. Ще ги включа и тях,ех и ром ли да си купя. Ама ако го куря, то за маската няма да остане, обичам да си пийвам вечер с милото  Wine Glass

# 413
Последно повикване за нови снимки. Довечера ще пусна темата. Peace

aaNaaNana , не знам. Аз скоро май няма да слагам пак хума, а глицерин мисля да добавя към друга маска. Тая цапаница от снощи, повече Naughty

красим , ти си побойница и ще те изкажа на госпожата Crossing Arms

# 414
Аз мисля да пробвам утре пак с глицерина, но аз слагам по 1 суп.лъжица... че ме е страх иначе. От Миосотиса съм доволна за първият път Flutter
Абе колко струва бутилката ром Crazy че не знам -хич ме няма в тази част на темата Joy

# 415
клик

красим , ти си побойница и ще те изкажа на госпожата Crossing Arms

Предателка. няма да играя повече с теб.Пък. piasyk reverance

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 15:45 от красим

# 416
Към 7.00 лв беше ама 700 мл. май. Ние скоро си купихме и по една чашка вечер с нещо сладко.... ама се отплеснах. Тяази хума май не понася на всеки. Не знам аз се чувствам добре с нея.

# 417
Аз мисля да пробвам утре пак с глицерина, но аз слагам по 1 суп.лъжица... че ме е страх иначе. От Миосотиса съм доволна за първият път Flutter
Абе колко струва бутилката ром Crazy че не знам -хич ме няма в тази част на темата Joy

Малко патронче е 2 лв +/- стотинки.
Мен не ме е страх от глицерина, ама гадост стана комбинацията. Иначе и ръцете си намазах (то може ли да не се оплескам) и кожата стана много мекичка.

Предателка. няма да играя повече с теб.Пък. piasyk reverance

# 418
Май се навих да си купя.  Hug Като гледам Зизи каква коса има-това ли е тайната Heart Eyes Heart Eyes
Ама няма да я изпия Joy щот се знам че пия само 1-2 пъти в годината ooooh!
А ако видя че не мога се справя с маските и остане ще черпя Joy

И аз май ще си намажа ръцете, че от студа Thinking замръзнаха.

# 419
Ши черпиш и още как Heart Eyes  Joy Нали аз съм най-близко познайте кого ще черпи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт