Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 322
  • 479
  •   1
Отговори
# 420
Красим, да дадеш после резултат. Аз не съм я виждала тази маска тук при нас. Wink, но нищо... Може пък да се поразровая, ако наистина има добри резултати от нея.

# 421
Никакви такиви! Аз пък съм й колежка от средното. Нъц.  Whistling
И черпя за юбилея ми- цели 2000 публикации. "Озвездих" се и аз.

За красим:

За маскиращите се с ром:

# 422
Е то и аз съм й колежка smile3533 че и сестра Laughing
Честит юбилей smile3525 Страхотна почерпка Grinning

# 423
Някой ползвал ли е този тоник?

Искам да чуя отзиви. Ползвах го 2-3 досега и не мога да преценя свойствата му освен, че ми пари на темето около 5 минути, след като си го впръскам във косата. Иначе ухае добре Simple Smile

# 424
Честито Зизи  newsm51 Днес е ден за звездички май. Ама и почерпката е сладка,като теб  Hug

# 425
Аууууууу това шоколадовото си го представих за секунди в устата си -как се топи newsm53 smile3508
А колко ром се слага и колко често в маските го ползвате?   bouquet

# 426
Красим, да дадеш после резултат. Аз не съм я виждала тази маска тук при нас. Wink, но нищо... Може пък да се поразровая, ако наистина има добри резултати от нея.
Започвай да ровиш!!! Хубава е.480 гр-6 лв.

Зизи, редовна си вече, а? И аз имам още малко. Тенкю за Мохитото. Аз съм влюбена в него, оттам имам ром вкъщи...

Елеонора 76, не посмях да взема тоника, въпреки, че шампоана ми хареса.

# 427
Между другото как се прави Мохито. Ама вие да не си помислите,че аз обичам да пия. Това се случва само вечер,когато запалим камината вкъщи.... на задушевна атмосфера. Искам да попитам за "Билка" - продуктите български ли са? Не съм ги срещала тук, хубави ли са? Rolling Eyes

# 428
Между другото как се прави Мохито. Ама вие да не си помислите,че аз обичам да пия. Това се случва само вечер,когато запалим камината вкъщи.... на задушевна атмосфера. Искам да попитам за "Билка" - продуктите български ли са? Не съм ги срещала тук, хубави ли са? Rolling Eyes
И мен ме интересуват тези продукти.А момичета маслото от гроздови семена за какво беше? Аз се намацах тъкмо.Увеличих тривитаминола и този път сложих мас,защото бадемовото масло свърши след 2 часа и аз ще се отчета Crazy Mr. Green

# 429
МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМЕНА
Състои се от 70% незаменими мастни киселини, които лесно се възприемат от кожата, съединяват и задържат влагата. Съдържа най-силния естествен антиоксидант, известен на науката. Има способността да регулира омазняването и е сред малкото масла, подходящи за мазна и смесена кожа. Стяга, но не затваря порите! При сухи кожи може да се смесва с някои от другите поддържащи масла. Помага за бързото възстановаване целостта на кожата, което го прави подходящо за използване при ранички, изгаряния, протривания. Намира все по-голямо приложение в козметиката.
Източник:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=167&Board=cosmetics … expanded&sb=5

bouquet  Hug

# 430
Браво на вас с мн бързо темпо се движите.
Елеонора и аз като си сложих от този тоник за които питаш след няколко минути скалпа започна да ми пари и щипе а и косата ми стана една суха а гадна  #Cussing out Направо взе шишето и го изхвърлих в мивката много се издразних Sick

# 431
  • Варна
Айде честито и на Zizi  bouquet  днес много звезди, много нещо  Laughing

# 432
И мен ме интересуват тези продукти.А момичета маслото от гроздови семена за какво беше? Аз се намацах тъкмо.Увеличих тривитаминола и този път сложих мас,защото бадемовото масло свърши след 2 часа и аз ще се отчета Crazy Mr. Green
Струва ми се мазничко,но все пак ти си знаеш и да се отчетеш после. Много ми харесва прическата ти. С преса ли изправяш косата или ти е такава по природа Rolling Eyes

# 433
Добре де, ще почерпя... ама и като косичката ми стане като вашите  smile3508

Krasim, понеже не знам да качвам...  Popcorn cook Rolling Eyes              Joy

А иначе, разбира се че искам да видите и моита коса, защото така като ме съветмате, ще знаете по-добре  Mr. Green

# 434
Krasim, понеже не знам да качвам...  

Аз ти предложих да се обясним на ЛС, но сигурно не си го прочела.Предложението още важи.

Как се прави Мохито ли? Crazy
50 мл бял ром
100 мл газирана вода
5-6 листенца мента
1 ч.л пудра захар
1 лайм, ако нямаш лайм може и с  лимон

Слагаш в чашата пудрата захар и листенцата мента, добавяш сока на половината лайм и мачкаш с нещо така, че листенцата да си пуснат сока. Сипваш рома и газираната вода, а останалата половинка лайм го режеш на парчета и бухаш и него вътре. пие се със сламка, ама може и без.

Общи условия

Активация на акаунт