Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 282
  • 479
  •   1
Отговори
# 45
Anelia85, ти май не можеш да си улучиш още маската. newsm78

# 46
Не,все още не, ani_4ka Embarassed

Просто на втория ден е вече ужасна, а преди не беше чак така newsm78
Не знам... може би ми трябва още време и опити, за да намеря верния път Rolling Eyes

Мисля си, че ако я направя без хума и не се получи кашичка, ами то ще си е като олио, което просто трябва да намажа по главата си.. все ми се струва, че кашичка по-добре?!

# 47
По принцип каква ти е косата?Моята е по скоро мазна, ето защо не слагам мас,т.е. никога не съм слагала. От скоро не слагам и ракия, защото имам чувството,че гори косата ми. Ти пробвала ли си без хума, да ти кажа няма голяма разлика,но все пак за нанасянето е по-добре. Peace

# 48
Намазах се с хумата...Ръцете ми се чувстваха така, както се чувстваха ушите ми щом даскалката прокараше маникюр по черната дъска....С две думи-кална работа.... Sick

Анелия, без хума е много по-лесно нанасянето, поне според мен.И още мисля, че хумата изсушава скалпа, и той се стреми да навакса откъм мазнини, и затова се омазнява по-бързо.Разсъждавам си де.Ако греша- нося на критика. Crazy

После ще пиша отзиви...

# 49
Маската може ли да се прави и от бременни? Според мен не би трябвало да има проблем, но все пак да попитам специалистите  bouquet

# 50
  Thinking Интересно...всичките съставки,от които подбирате да слагате в маските си,аз ги слагам в моята.Косата ми се омазнява бързо,защото всеки ден я "разресвам" с балсам,а в маската си слагам свинска мас и даже ми издържа повече до следващото миене,без да се омазнява.Слагам и ракия,и кисело мляко,и 1лимон,и жълтък и съм страшно доволна от резултата  Peace Абе ,как беше-всичко си е до коса   bouquet

# 51
  • Варна
Anelia85, не махай съставките, които изсушават, а напротив...щом лесно ти се омазнява косата значи точно от тях имаш нужда...а за това дали ще е каша или олио...няма никакво значение...повярвай ми  Laughing

# 52
Благодаря, момичета Peace

jorjeta, съгласна съм с теб, просто досега не съм я правила без хума във вид на олио. Но пък мисля да направя като Zizi следващия път - хума в маската, после хума, вода и оцет за изплакване на косата и чак тогава миене с шампоан. newsm78 Мисля, че би трябвало комбинацията да е успешна.

Ох,мечтая си за гъста и дълга косичка и съм способна на всичко за това Praynig...   bouquet

# 53
Маската може ли да се прави и от бременни? Според мен не би трябвало да има проблем, но все пак да попитам специалистите  bouquet

NaughtyПрочети първият пост на темата. Peace

От хумата косата ми стана доста суха и остра, корава като че ли.Смятам да си потърся друг вид хума.Тази не я знам от Рупите ли беше, ама беше пълна с камъчета и пясък. ShockedЗизи, твоята такава ли е? newsm78

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 16:45 от красим

# 54
И аз се реших да я пробвам тази маска, но тъй като около нас няма ветеринарна аптека, може ли просто да си купя от аптеката витамини А, Д3 и Е на перлички и да ги разтворя?

[/quote/]

тези витамини са по отделно нали?? Embarassed
Но немога да разбера как така са на перлички не са ли в ампули  newsm78
Извинявам се предварително за тъпия въпрос Rolling Eyes Embarassed

Аз ползвам понякога в маската за коса Герикапс - вит А и Е. Просто ги пукам с игла и използвам витамините които изтичат от перлите ( капсулките).

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 16:51 от iguanka

# 55

NaughtyПрочети първият пост на темата. Peace

От хумата косата ми стана доста суха и остра, корава като че ли.Смятам да си потърся друг вид хума.Тази не я знам от Рупите ли беше, ама беше пълна с камъчета и пясък. ShockedЗизи, твоята такава ли е? newsm78

Краси, в аптеките продават хума в едни кутийки, един лев някъде. В тях няма нито камъчета, нито пясък. мисля, че тя е по- добрия вариант. Peace

# 56
  • София
красим, каква марка ти е хумата?
Моята е на Джанкар, ама не мога да я определя каква се води. Може би жълта, ама знам ли...
И на суха коса ли я сложи?

# 57
Зизи, твоята такава ли е? newsm78
Дам, зелената и жълтата са такива.
Бялата е фина, без камъчета (на Талодерма е бяла; от аптеката - 0.50 лв за пакетче).
Ти със зехтин ли я прави или с оцет?
Аз ако не сложа оцет, косата ми става отврат. Но още расъждавам над зададения въпрос Crazy
passion, на Джанкар е зелена. На Клеопатра има зелена и жълта, но жълтата я водят нещо си п-в черни точки.

# 58
Цитат на: passion
красим, каква марка ти е хумата?
И на суха коса ли я сложи?

"Клеопатра"  от Рупите... Joy Joy Joy
На влажна коса.Така ли трябваше? newsm78

Цитат на: zizi top
Бялата е фина, без камъчета (на Талодерма е бяла; от аптеката - 0.50 лв за пакетче).
Ти със зехтин ли я прави или с оцет?
 На Клеопатра има зелена и жълта,

Със зехтин, после изплакнах с вода+оцет.Лесно се отми, между другото.
Май ще да е била зелена...
Ще търся бяла.
Пфу.  Crossing Arms

# 59
  • в.преслав
и аз да се включа.първо благодаря на зизи,че ми е качила снимката и за новата тема.моята хума е на талодерма-бяла кутия с червена капачка.пише:50гр.хума се залива с равни части вода и оцет до пол.на гъста каша.след 15-20мин. се разбърква с неметална лъжица и се измива косата.

Общи условия

Активация на акаунт