Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 346
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на чаровника Дани! Да расте здраво и послушно момченце! И да папка повече!  Grinning  nbirthday
Честит празник и на чаровната му майка и на цялта им голяяяма фамилия!  smile3525
Честит първи рожден ден и на сладкия Кристиян!   ura

# 136
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на КРИСТИЯНи наДАНИ!!!Бъдете здрави,весели и послушни дечица!

# 137
    Карил за теб един огромен букет от сланчогледи,защото ни даряваш с много слънце и свежест,а на малкия -голям Данаил много здраве и незабравим купон newsm59
   На Крисиян и неговата мама също честито и да радва много своите родители nbirthday
    ЕТИИИ НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ!!!

# 138

Честит първи рожден ден на Данаил и Кристиян! Пожелавам ви да бъдете живи, здрави, послушни и щастливи!
Нека детството ви бъде низ от усмивки и сбъднати мечти!

За най - вълнуващият празник на karil и dima1980 с най - добри пожелания -

Честит рожден ден, monita911! Бъди жива, здрава, обичана, обичаща, уважавана, щастлива...

# 139
Чести Рожден Дена на Дани и Криси!!! Да порастнат умни и здрави момченца и да радват мама и татко!!!

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 11:38 от ronja

# 140
ЧЕСТИТ РОЖЕДЕН ДЕН НА ДАНАИЛ И КРИСТИЯН!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТА, МНОГО ЩАСЛИВИ ИГРИ ВИ ЖЕЛАЕМ.

Поздравления на семействата им, весел празник им желаем.

Честит Рожден Ден и на Монита911!!!Да си жива и здрава , винаги заобиколена с много любов.

# 141
За трети път пиша този пост, Ники все ми изключва компютъра  Mr. Green
Честит Рожден ден на Дани-калпазани, да е здрави и все така щур, лъчезарен като мама и силен като тати!   bouquet Слънчевата Карил да е все така позитивна и усмихната, вулкан от емоции и щастие!
Честит празник и на Криси! Да е здрав, силен, умен, успял! Поздравления за мама!  bouquet
И аз се присъединявам към апела на Ети - нека не преставаме да споделяме случващото се с нас и децата, въпреки прекрасните емоции около празничната еуфория, нека не спираме да ПИШЕМ, да не наблягаме само на образността на картинките.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 142
ЧРД НА Дани и Криси, да растат здрави, щастливи и чаровни мъже за радост и гордост на мама и тати.Мерелин абсолютно Peace. Напоследък не чета тук защото май няма какво да се чете. Зареждаме се с положителни емоции от честитките и празничния месец, но наистина и на мен ми липсва СПОДЕЛЯНЕТО. Heart Eyes

# 143
благодаря ви момичета!Боже,кога мина една година...сякаш вчера беше...Миналата година в 4.05 сутринта на бял свят се появи моето ангелче,и сега се чудя как съм живяла без това прекрасно създание?
да са ни живи и здрави дечицата,нашата голяма радост в живота.
Карил,честито и на вас весело изкарване на празника

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНАИЛ НА Karil И КРИСТИЯН НА dima1980 !!! nbirthday ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА !!!
  bigdance2
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Монита911 !!! bdbaloni НЕКА БЪДЕ МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА !!!
smile3525

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И КРИСТИЯН!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА И МАМА И ТАТИ МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ!

а това за прекрасните мами

Ето тука пускам малко снимки на Кати от фотосесията и за списание Кенгуру. Слагам ги в албумчето на 11 месечните, понеже като ги правиха на 24 октомври, Кати беше на 11 месеца.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=98

# 146
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И КРИСИ!!!!!!!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!!!!!!!!! newsm59  bigdance2 newsm59

Ей много е хубава Кати! Личи си, че снимките са професионални. Аз никога не мога да ги докарам такива изчистени.

# 147
Честит рожден ден на Дани и на Крис !!! Да растат здравички, усмихнати и лъчезарни.

Честито и на техните мили майчици и много незабравими емоции днес!

Монита, честит рожден ден !!! Бъди здраваи много обичана. Весел празник!

Иве, снимките от детското парти са забележителни просто...Продължавам непрекъснато да се възхищавам на неизчерпаемото ти вдъхновение   bouquet.Мисля си, че ако аз реша да направя подобно парти тук, само моето дете ще е "украсено", другите майки ще ме гледат странно  Mr. Green.
Ани, разкажи как мина празника снощи. А почерпката ти изглеждаше доста апетитна. Какво беше сътворила?

Аз какво ново да ви кажа около нас, освен че на Ая и никне трети зъб и нощите ми са ужасни и сега ми се спиии. Тази сутрин пробвах да направя попарата със супичка, но тя не остана възхитена. Вече ми отказва кремчетата и все към нашата храна се протяга.

Оп, събужда се. Доскоро!

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНАИЛ НА Karil И КРИСТИЯН НА dima1980   bdbaloniЦЕЛУВКИ !!!

# 149
Честит рожден ден на Дани и Криси!
Да растат здрави и послушни, щастливи и добри деца!

А на техните майки Карил и Дима, весел празник и много любов!

Анджелиха, честит имен ден с малко закъснение! Прекрасни вкусотии си сътворила! Peace

Гуги, Кати е много сладка и позира Wink

Отивам да се храниме, днес има агнешко от кухнята, май дребния го предпочита в сравнение с телешкото, което за мене е странно, ама щом казва... Wink Mr. Green

Весел ден на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт