Карил, честито мила!Бъди все такава страхотна майка на децата си

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, СИЛЕН И МНОГО ЩАСТЛИВ!
Дима, много усмивки и хубави мигове днес

Сега малко за нас да кажа...Теа вече е по-добре, но е доста отпаднала.Както само вървеше без да пълзи, сега едва си седина крачетата.Но надявам се скоро и това да мине.
Гуги, страхотна е Кати
Голяма красавица.Веси, все се каня да ти напиша, че Ники е много сладичък и с очилца, но ви пожелавам бързо да ги махнете.Много са ти хубави дечицата.Ники е станал още по-голям сладур и има твоята усмивка.
Иве, страхотен купон
А Вая има прекрасна усмивка, много е сладка и лъчезарна...като мама.Всички бебоци, много са се разхубавили, вече са големи човечета.Особено на снимките от рожденните дни са супер.
По отношение на картинките... аз съм от тези, които от скоро слагат картинки.Слагам ги, защото месеца е такъв празничен и го правим за нашите любими деца.Във всички случаи не го правя, за да утежнявам четенето във форума.Мисля, че когато минат рожденните дни, няма да има толкова еуфория.А иначе не смятам, че поставянето на картинки ни пречи да споделяме.Едва ли е в това проблема.
До края на месеца ще поздравявам децата по този начин, защото така съм започнала.После ще я карам само на емотикони, и без това е по-лесно и не отнема толкова време.
ТОва е моето мнение и се надявам, че не съм обидила никого.Всички сме различни като хора и като светоусещане и е нормално всеки да иска да оформи поста си по различен начин.
Желая ви приятен ден
.ПОЖЕЛАВАМ НА ДВАМАТА СЛАДУРИ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.Весело изкарване на празника.