Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 313
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ДАНИ!ЖЕЛАЯ МУ КРЕПКО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Карил, честито мила!Бъди все такава страхотна майка на децата си

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, СИЛЕН И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Дима, много усмивки и хубави мигове днес

Сега малко за нас да кажа...Теа вече е по-добре, но е доста отпаднала.Както само вървеше без да пълзи, сега едва си седина крачетата.Но надявам се скоро и това да мине.

Гуги, страхотна е Кати  Peace Голяма красавица.
Веси, все се каня да ти напиша, че Ники е много сладичък и с очилца, но ви пожелавам бързо да ги махнете.Много са ти хубави дечицата.Ники е станал още по-голям сладур и има твоята усмивка.
Иве, страхотен купон  Peace А Вая има прекрасна усмивка, много е сладка и лъчезарна...като мама.

Всички бебоци, много са се разхубавили, вече са големи човечета.Особено на снимките от рожденните дни са супер.

По отношение на картинките... аз съм от тези, които от скоро слагат картинки.Слагам ги, защото месеца е такъв празничен и го правим за нашите любими деца.Във всички случаи не го правя, за да утежнявам четенето във форума.Мисля, че когато минат рожденните дни, няма да има толкова еуфория.А иначе не смятам, че поставянето на картинки ни пречи да споделяме.Едва ли е в това проблема.
До края на месеца ще поздравявам децата по този начин, защото така съм започнала.После ще я карам само на емотикони, и без това е по-лесно и не отнема толкова време.
ТОва е моето мнение и се надявам, че не съм обидила никого.Всички сме различни като хора и като светоусещане и е нормално всеки да иска да оформи поста си по различен начин.

Желая ви приятен ден   bouquet

# 151
Честит рожден ден на Дани! Да расте все така хубав, хубав, като майка си Crazy Crazy
ЧРД и на Кристиян Simple Smile  bouquet

Аз картинки не слагам щото нямам време. Радвам се като видя сложени, е, вярно понякога са по-големички, ама от друга страна се радвам че бързо минавам страниците и прочитам всичко  Rolling Eyes

За "проблема" в изоставащия форум - надявам се да не западне съвсем след време. На мен ми е приятно да вляза тук, да почета за този какво за онзи какво.. А за чата определено нямам тоолкова много време. А и там нещата се развиват светкавично, но пък е доста по-бърз начин за комункикация Simple Smile

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И КРИСИ newsm59 newsm38  bigdance2 Tada happy bd bdbaloni baloni.ПОЖЕЛАВАМ НА ДВАМАТА СЛАДУРИ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.Весело изкарване на празника.

# 153
  • София
Честит рожден ден на сладура Дани! Нека бъде много послушен и да не ядосва мама Карил.

Честит рожден ден и на Критиян! Много здраве и щастливо детство!

nbirthday newsm38  bigdance2

Иначе днес взех още един изпит! Ура! Остават само два!
Майка ми е на гости и се грижи за малката а аз използвам да ходя насам натам по задачки. Нашето тати заминава в комндировка за една седмица и поне няма да съм сама с малката. Още не съм решила нищо за РД... че при нас е сложна ситуацията... ама имам още 10 дена. Хайде мами, целувки за всички от нас...

Опа... честито на вчерашните рожденници и именници...

# 154
ЧеСтИт рОЖдЕн дЕн нА ДаНи  ura nbirthday  ura Мари, желая ви едно Здраво, Усмихнато и Щастливо Данинце!  Heart Eyes Hug

# 155
Честит първи рожден ден на Ваяна, Георги, Михаил на masha, Михаил на echi, Никол, Данаил, Кристиян ! на патерички Честито  и на днешните рожденници - Каан, Александра, Михаил , Полина, Моника и Симона !
Безгрижно и весело детство, здраве и късмет да съпътстват малчуганите!

Честит рожден ден и на Цвети и Монита911! отново на патерички

Честито и на именниците празнували през изминалите дни    bouquet

Нямам много време да пиша покрай работата. Бях забравила какво е движението в София   #2gunfire #2gunfire #2gunfire Прибирам се вечер късно и гледам да се видим с Алекс за има-няма 2-3 часа докато да заспи.
В сряда тати го води на консултация и пускахме профилактични изследвания - всичко ни е наред, доста сме пораснали, че имаме да наваксваме  Mr. Green Май това е от нас по-важно.

Целувки за вас и бебоците  Heart Eyes

# 156
Честит рожден ден на Каан, Аля на Дженд, Мишо на Бедствието, Полина на Кичо, Моника на Монита 911, Симона на Симона S!!! да са живи и здрави, послушни и късметлии в живота! Волно детство и щур купон довечера!   bouquet

# 157
Честит първи рожден ден на Каан, Александра, Михаил , Полина, Моника  и Симона! Да са здрави и щастливи! Весел и незабравим празник!   bouquet

# 158
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на КААН,АЛЕКСАНДРА,МИХАИЛ,ПОЛИНА,МОНИКА и СИМОНА!!!Много здраве и късмет,

# 159
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КААН,МИХАИЛ,СИМОНА, АЛЕКСАНДРА, ПОЛИНА И МОНИКА!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЦА, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!

Весел и незабравим празник на Mamaminion,bedsvieto, Simona S, Мими и Dr.Jend,ki4o22, monita911

# 160
Честит първи рожден ден на Каан на mamaminion, Аля на Dr Jend, Мишо на bedstvieto, Полина на ki4o22, Моника на monita911, Симона на Simona s! Да растат здрави, умни и послушни дечица!

# 161
  • Ботевград
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН МЪНИЧЕНЦА!
Каан на Мamaminion
Александра на Dr.Jend
Михаил на bedstvieto
Полина на ki4o22
Моника на monita911
Симона на Simona s
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 162
Здравейте,мили момичета!Както виждате от лентичката ми днес моята малка Симона става на 1 годинка.Миналата година точно в 11.37ч.изплака моето малко ангелче!Тогава още незнаех какво изпитвам ,но днес с гордост мога да заявя,че я обичам повече от всичко и бих направила и невъзможното за това малко вече пораснало момиченце!искаме да ви почерпим макар и виртуално за днешния празник
Честит рожден ден на Каан,Александра,Михаил,Полина и Моника!
Весел празник и много усмивки,мили дечица!
А на техните мами много емоции и настроение на този хубав ден!

# 163
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ:
Каан на Мamaminion
Александра на Dr.Jend И Мими
Михаил на bedstvieto
Полина на ki4o22
Моника на monita911
Симона на Simona s

Желая на всички празнуващи много здраве, радост, щастие, късмет, усмивки и незабравими емоции!!!

# 164
честит рожден ден на:Аля,Полина,Моника и Симона
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КААН И МИХАИЛ.Нека да растат здрави и щастливи,да радват мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт