Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 300
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Ботевград
Ваяна  Hug малко сладко момиченце, честит първи рожден ден!!!!

Георги, миличко момченце   bouquet честит рожден ден сладурче!

На милите им мами - много здраве, щастие и късмет!

Цвети, честит празник!
Много здраве, много любов, много пари, много романтика!

# 61
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на чаровнага Ваяна! Да расте все така засмяна и да стане поне толкова добра танцьорка колкото е мама!

Честит рожден ден на Георги. Да расте здрав и умен!

Честит рожден ден, Цвети! Бъди все така изпълнена с енергия и винаги в добро настроение.

И аз да почерпя скромно, че моето майче днес също има рожден ден! Да ми е жива и здрава още дълги години!

# 62
Честит Рожден ден на чаровницата Ваянка, да е  здрава и лъчезарна, добричка и артистична, късметлийка и умница! Иве, да ти носят много радост прекрасните дечица, да ви сближават дълги години!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ !!!  Да е безгрижен, умен, палав и силен !!!   bouquet
Честит Рожден ден на усмихнатата Цвети - да е здрава, все така позитивна, оправна и щастлива!  bouquet
Милички, благодаря ви за хубавите думи за моите момченца - толкова са пораснали и сладки всичките ни дечица.
Хубав ден! Hug Hug Hug

# 63
Дребен,Ангелчо е пълно твое копие.Да ти жив и здрав сладуркото. Rolling Eyes

# 64
Честит Рожден Ден на Ваяна и Георги!!! Да бъдат здрави и красиви, умни и щастливи!!!

# 65
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОИЛ!!!!!  Да си жив и здрав, да радваш тати, да растеш  щастлив и да хубавееш все така!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Андреа

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Магдалена

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Кристиян

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Ваяна

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Георги

За техните мами  - benighted, myrenа, kachka, Lussy, Iviche, MagieA
и и

# 66
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Честит празник на малката чаровница Ваяна! Нека късметът, здравето и щастието са верен спътник в живота й! Да расте умна и красива за радост на мам и тате!   newsm59 nbirthday  bigdance2

Честит Рожден Ден и на малкия вече порастнал Георги! Да е много здраво, усмихнато и щастливо дете!
  ura Tada  Party Time newsm67  party002

Мамчета на Вас пожелавам да сте живи и здрави за да се радвате дълги години на своите дечица!   bouquet

Цвети честит рожден ден! Желая ти да бъдеш винаги това нежно цвете, което познавам! Бъди винаги себе си с това невероятно излъчване, женственост и красота! Бъди винаги здрава, чаровна и успешна, както досега! Весел празник!  happy bd baloni baloni

Малко снимчици от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=144

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 13:19 от LSK

# 67
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕННИЦИ !!!

bdbaloni bdbaloni baloni bdbaloni
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ !!!

# 68
Много, много ви благодаря да сте живи и здрави. Ще пиша после как е минало.

# 69
Честит Рожден Ден на Ваяна и Георги!!! Да бъдат здрави, безгрижни и щастливи!!!   bouquet

# 70
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ВАЯНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ИВЕ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ! ДА РАСТЕ ЖИВО, ЗДРАВО И УМНО ДЕТЕ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НЕГОВАТА МАЙЧИЦА!!!
ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА ЖЕНА!!

# 71
здравейте и от мен,
гадна работа е да нямаш комп, но той върви в комплект с татито ни, а и него го нямаше, та ми идеше няколко седмици да хвана горатааа.
ама сега съм на линия ииии
ЧРД на всички малки и големи скорпиончета, да са живи и здрави, много обичани и тати и мама мнооо да ги слушат.
ние вече сме ок, че Димана беше пипнала вирус със сополи и кашлица, ама се разминахме без антибиотик.
много ми липсвахте та сега отивам да чета Hug Heart Eyes

# 72
  • София
Честит Рожден Ден на сладурката Ваяна и на Георги!!!

Пожелавам им най-прекрасноо и щастливо детство!!!

Честит Рожден Ден и на Цвети, бъди все така усмихната и обаятелна! Много любов и щастие!

# 73
Райтайм много Hug и от нас .
Лайтблу дано малката госпожица вече не плаши така мама.
Весето, снимката ти с двамата ти малки мъже е стопляща сърцето, а Никълсъна е направо за реклама на шампоан за коса. голям сладур (с и без очилца),
Ние нямахме температура, но всичките и сополи се стичаха назад и когато спинкаше ставаше ад. иначе през деня докато е будна, абсолютно никакви симптоми нямаше. още давам витамини и капя капки за нос ама е спокойничка вече душичката. иначе вече е голяма пешеходка, оставям я да ходи из целия апартамт. баща и обаче се притеснява още и все търчи след нея, ама аз я оставям сама да открива големите потенциални бели които тя не пропуска да върши.професионално вече подритва и разглобява ъглите и ми ги носи да се хвали Crazy.
дечицата рожденници са страхотни малки господа и госпожици и вече и аз нямам търпение да станем на 1 Heart Eyes
 Hug от нас

# 74
ЧЕСТИТА ВИ ЕДНА ГОДИНКА ВАЯНА И ГЕОРГИ!!!ДА СЛУшКАТЕ И ОБИчКАТЕ МНОООООООГО МАМА И ТАТИ И ДА ПОРАСНЕТЕ ГОЛЕЕЕЕЕМИ И СИЛНИ,В ДЕТСТВО,ИЗПЪЛНЕНО С ИГРИ,ЛюБОВ И ПРИКЛючЕНИЯ!!!

Общи условия

Активация на акаунт