Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 305
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОБАЯТЕЛНАТА КУКЛИЧКА ВАЯНА!ЖЕЛАЯ Й ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО, УСМИХНАТО И ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТЕ!

Иве, на теб мила желая с все такава силна любов да отглеждаш дечицата си.Сигурна съм , че с майка като теб никога няма да им е скучно  

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!НЕКА СТАНЕ ЕДИН ЗДРАВ, УМЕН И СИЛЕН МЪЖ!

Маги А, честит празник и много усмивки днес

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЦВЕТИ!ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА ДА Е ТВОЕ И ДА МНОГО ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ ДА СТРУИ ОКОЛО ТЕБ ЗА ТЕБ!

# 77
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на БОИЛ,МАГИ,КРИСТИЯН,АНДРЕА!!!Да сте здрави,умни и щастливи!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ВАЯНА и ГЕОРГИ!Много здраве,късмет и весело детство да имате!
 newsm59 , Цвети!Да си жива и здрава,много щастлива и все така умна и красива!
Весело изкарване на празника!!!!!!

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ВАЯНА И НА МАЛКИЯ СЛАДУР ГЕОРГИ newsm59 newsm59 newsm38  bigdance2 Tada bdbaloni bdbaloniНека бъдат  винаги здрави,щастливи,и късметлий в живота.Весело изкарване на малките сладури и техните семайства.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ newsm59 newsm51.БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА,НЕКА ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА ДА ГРЕЯТ ВИНАГИ ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙНО ОГНИЩЕ!
Относно заиграването,то и моята Поли не обича да си играе сама,иска винаги да има компания,много обича да си играе с други дечица.

# 79
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЯНА И ГЕОРГИ !!!      

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙКИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТИ! МНОГО УСМИВКИ И РАДОСТ ТИ ЖЕЛАЯ, НАЙ-ВЕЧЕ ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С НЕВЕРОЯТНИТЕ ТИ ДЕЧИЦА!

Ние днес бяхме на консултация - 9.000 кг и 77см. Много е дръпнала на височина девойката. Пуснахме кръв и урина, ще чакаме педи да се обади утре за резултата, но не очакваме да има проблеми. Като и боднаха пръстчето за кръв, милата така се разплка, почна да се захласва, но като и сложиха една лепенка веднага млъкна и почна да си оглежда пръста и да вика Оооо!  Grinning А като тръгвахме викаше чао на лаборантките и им прати целувка даже, те казаха че досега никога дете не им е пращало целувка след като е било бодено  Grinning

Как е Дани на Хриси? Някой знае ли нещо? Дано се оправя бързо  Praynig

Аз утре ще имам нужда да ми стискате палци, че съм на изпит по кормуване  newsm01 Драмата е пълна, явявам се за 3ти път, все за глупости ме късаха, така че дано тоя път мина! Че ми писна вече.

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЯНА И ГЕОРГИ!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.

Поздрави за прекрасните майки:

Весел празник на семействата им.

ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!!!НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ ДА Е ИЗПЪЛНЕН С МНОЖЕСТВО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ.

# 81
Честит рожден ден на Ваяна и Георги. Да растат здрави, умни и късметлии. Пожелавам им щастливо детство и много усмивки!

Честито и на техните майчета!

Цвети, честит рожден ден! Нека любовта на любимите ти хора винаги те топли! Весел празник!

Gugi, стискаме палци

# 82
   На всички малки рожденници- nbirthday,а на Цвети пожелавам професионалния и път да е осеян с рози,семеиния с много щастие,а любовния с много плам и страст.ЦЕЛУВАМ ТЕ  love001  love001  love001
   Дребен -партито ви е било страхотно-много мило и весело,а "големите деца" с шапките бая са се позабавлявали!
   Някой поръчвал ли е торта от "Неделя"-да ми препоръчате каква? newsm78
    Днес се видяхме с Ети и Ния-ох тая малка принцеса е прекрасна-толкова мила нежна и самостоятелна,а моя Иво ме изложи като ревна за мен....

# 83
  • на странно място ......
Честит рожден ден на прекрасната Ваяна и сладура Георги! Да растат здрави и щастливи, умни и красиви!!![
Поздрави за прекрасните им майки!!!

Цвети, честит рожден ден и на теб, желая ти цялото щастие на земята, много любов и здраве

# 84
Честит рожден ден на милата ни Вая !!! Да бъде здрава, умна, жизнерадостна и добра.

Честит рожден ден на сладура Жорко!!! Да е здрав, палав- ама малко, усмихнат и чаровен.

За най-усмихната и изобретателна мама Иви от мен.

За мама Маги

Цвети мила, Честит рожден ден и на теб! Бъди здрава, все така позитивна и лъчезарна. Весел празник и на теб днес!
Специално за теб

Ох, всеки ден е празник тук  Hug и всеки ден преживявам отново раждането на дъщеричката ми...

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЯНА И ГЕОРГИ!Бъдете живи и здрави,весели,умни и добрички!Наздраве на мама Иви и мама Маги!

Цвети,честит рожден ден!Бъди здрава,все такава късметлийка и успявай във всичките си начинания!

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 23:17 от raliar

# 86
Момичетаааа, много ви благодаря за милите думи. прегръщам ви всичките. Hug Hug Hug

купонът беше СТРАХОТЕН, НЕПОВТОРИМ, МНОГО СЛАДЪК....ще кача снимки, толкова буболечета на едно място....щом кача снимки, ще ги видите.хаха, Ваяна изобщо не разбра, че трябва да си духа свещичката,   party041тя май се чудеше защо всички са така екзалтирани и какво им ства на тези хора, та не се държат нормално....  bigdance2

Ангелчо и Криси са много сладки пораснали дечица. : Heart Eyes

Gugi, успех утре. Peace

# 87
Честит първи рожден ден на Михаил на masha, Михаил на echi и Никол на Peti_n! Да са живи и здрави, да растат умни и послушни!

За гордите мами - masha, echi и Peti_n

# 88

Честит двоен празник на Михаил на masha и на Михаил на echi!
Растете живи, здрави и будни деца!
Слънчево и безгрижно детство!

Честит рожден ден и на принцесата Никол!
Нека бъде жива, здрава, умна, красива и много щастлива!

За техните майки masha, echi и Peti_n -

Честит имен ден на всички малки и големи, които празнуват днес! Със здраве да си носите името! Весел празник!...И НАЗДРАВЕ!!!

Честит професионален празник на половинката на Надето!

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 08:21 от Дени4ka

# 89
честит рожден ден на Михаил на Маша и Михаил на Ечи.Да са живи и здрави и вечно засмяни
честит рожден ден и на Никол,малката принцеска нека живота и да е ката приказка.

Общи условия

Активация на акаунт