Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми препоръчате някои уебсайтове, където мога да намеря клипчета?
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
Какви са препоръките за бременност с ниска плацента?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми препоръчате някои уебсайтове, където мога да намеря клипчета?
-
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
Много хора смятат, че сексът по време на бременност е ограничен или рядък поради различни причини, като например ниска плацента, липса на желание или лекарски препоръки. Някои майки споделят, че сексът е забранен поради ниска плацента, като лекарите са категорични в това отношение. Важно е да се консултирате с вашия лекар относно сексуалната активност по време на бременност, като винаги следвате индивидуалните препоръки за вашето здраве и бременност.
-
Какви са препоръките за бременност с ниска плацента?
Майките споделят лични преживявания и препоръки, свързани с бременност с ниска плацента. Някои от тях споделят, че сексът е забранен поради възможността за кървене и отлепване на плацентата, което е опасно. Други споделят, че лекарите са категорични по този въпрос. Важно е да се консултирате с вашия лекар относно бременност с ниска плацента и да следвате индивидуалните препоръки за вашето здраве и бременност.
-
Какви са впечатленията от Майчин дом Варна?
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?

Незнам страх ли го е или е комплексно..него го е страх, на мен не ми се ще както преди... 
;
... Не знам... много ми е похотливо и безсрамно...оказа се заразно...защото мъжа ми в началото се притесняваше, да не стане нещо и т.н., а сега не ...напротив
мамите купуват за бебета си, аз пак за себе си...само се кипря, за къде да ме пита някой с това тумбаче, ама нейсе, много обичам да се глезя
малко
Честито на всички за хубавите поводи през изминалия месец! 
.хора аз пак не си знам теглото на беба,питах АГ ама тя каза че е много относително на видеозона показвало с около 500гр повече или по малко и затова чак накрая сме щели да го видим