Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е испанско одеяло и какво представлява?
Какви са разликите в цената за епидурална при раждане на общо основание и при избор на екип?
Каква е разликата в цената за епидурална при вагинално раждане и цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е испанско одеяло и какво представлява?
-
Какви са разликите в цената за епидурална при раждане на общо основание и при избор на екип?
Разликата в цената за епидурална при раждане на общо основание и при избор на екип е, че раждането на общо основание струва 100 лв. за епидурална, докато раждането с избор на екип струва 400 лв. за вагинално раждане с епидурална и 500 лв. за секцио. Това показва, че изборът на екип води до по-високи разходи за епидурална по време на раждането.
-
Каква е разликата в цената за епидурална при вагинално раждане и цезарово сечение?
Разликата в цената за епидурална при вагинално раждане и цезарово сечение е свързана с разходите за медикаменти и процедури по време на раждането. При вагинално раждане с епидурална цената е 400 лв, докато при цезарово сечение става 500 лв. Това показва, че цезаровото сечение води до по-високи разходи за епидурална по време на раждането.
-
Какви са ключовите моменти при приемането за раждане?
-
Какви са разликите в цената между раждането на общо основание и раждането при избор на екип?
Доста ми помага.
) кой каквото иска да пише и казва но аз не се отказвам от нея за нищо на света, само не веднага след хапване, че белята става веднага ................
Но...уви ми беше трудно дори стапалата да изкача до вкъщи
Обичам такива теми
не е течение-мога да го различа,ама ако са били пък води трябваше още след това да има
ще почакам още малко така и ако видя нещо по-различимо ще звъня май
.
иии размислих..та ще види и тая вечер,е поне,ако зачезна ще е ясно де
От много четене баш аз не мога да рзбера какво да правя-да тръгвам или не 
,та какво викаш-съчувстваш им на кравите
,ама да папа малката красавица(пу-пу)