Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Искам Ананасов само за мен.
Давам всичко!

В краен случай - средно млад, запазен, прошарен, мълчалив, не се прибира. Свекърва - липсваща (това е бонус!) Може да избира дрехи и издържа на мърморене. Ако не стига, добавям и комплект тигани с двойно дъно, много са хубави, но ще ги жертвам.

# 136
Искам Ананасов само за мен.
Давам всичко!

В краен случай - средно млад, запазен, прошарен, мълчалив, не се прибира. Свекърва - липсваща (това е бонус!) Може да избира дрехи и издържа на мърморене. Ако не стига, добавям и комплект тигани с двойно дъно, много са хубави, но ще ги жертвам.
За суджуци разменяш ли само тиганите? Аз държа Ананасов, но чакам добра оферта.

# 137
Вегетарианка съм, не ща суджуци. Помисли пак за Ананасов. Ще туря и комплект хавлии от Икеа, оранжеви, не са лоши.

# 138
Абе тука защо няма чуждоземни мъжове?  Heart Eyes  Чуждоговорящи, с имоти надалеч.. А?
има, Блонди предложи добродушен плешивко

# 139
... добре, добре... още не хвърчат плюнки и коси ...
а, скоростта, драги ми съфорумки, на алъш-вериша е забележителна

# 140
  • София
Давам уроци по стокови борси. Продадох съпруг и двама съседи. Добра съм! Цена по споразумение.

А това не е честно #Cussing out.Предложи само единия на заплата,що не каза и за другия да избирам.Надявам се да ми се реваншираш. Imp

# 141
Заменям тиган, голям, оребрен, за парфюм.

# 142
Дай го на барбалекс, тя иска тигани, може да й отнемем хАнанасов.

# 143
Вземам тигана срещу току-що наченат Жадор.Не е изгодно за мен,но събирам покъщина.

# 144
  • Варна
О, разберете се с Барбалекс за Анасонов, мож с някой кулинария да я изкушите.
А вашата стока е много добра, диаманти дарява  - туй хич ней срамота!
Ама чакам чуждоземно нещо, ако той няма,
по-добре дан съм в измяна,
а да чакам и да питам, нервно офертити да кликам.

Алекс, дай Ананасов, аз ща та компенсирам с неколкократни морски набези. Дай му промяна на сеньора, той иначе получава умора. А длъжен съм на Сладкохапкова съвсем, гледам да помагам при всякакъв проблем!

# 145
Дадено, да играем комбина за Ананасов  Party
Барабалекс, тиган?  Flutter

# 146
  • При хората, които обичам
Аз съм ларж. Получих неустоима оферта. Предлагам мъжът на Шанел, качеството му си ги намерете сами. Условието е след всеки втори рейс да се прибира при мен. С подаръците и пълномощните. Сами си направете график или може и Асса да го направи безпристрастно.

# 147
Да , имам парфюм, марков, от чужбина, не е пръскано, освен само , когато го пробвах, но то не си личи. Давам го за тигани.
Ананасов го давам за диамантите, благодаря!

# 148

Парфюмът е наченат, но не можах да устоя на "оребрен" - прозвуча ми някак фалически Blush Mr. Green

# 149
Давам уроци по стокови борси. Продадох съпруг и двама съседи. Добра съм! Цена по споразумение.

А това не е честно #Cussing out.Предложи само единия на заплата,що не каза и за другия да избирам.Надявам се да ми се реваншираш. Imp
Късно се появи, чадо. Първия комшия бях го продала вече.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт