Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
барабалекс, аз и на прасето съм навита, искаш ли да го разделим на вино?
Прасето върви като бонус към моя. Средна възраст, но и Дискавъри, все пак.

# 181

Ох, ох - взимам го - докато не се усетят търговките. Прекрасно е това, че не отбира от БГ....
В замяна - зеленоок, супероко, финансист-романтик, умее да се облича - сам и с вкус. Прави палачинки - това виждам върви... Има израстък на главата - мобилка. Туй парти да ти организира, вино да ти налее - еша му няма. Не е капризен, обещания излишни не дава. Дава заеми.
Кой? Кой? Кой?
Тоз за мен ако може. Ще станем двама с израстъци вкъщи. Той ще сипва вино, аз ще пия, егати кефа.

# 182
Горещо предложение: Очаквам чаровен арабски шейх, с всичките му анджаклами и финтифлюшки. Без харем, само за месец разюзданост. Ще му предложа всичко, навсякъде, ще го  обгрижвам редовно и гальовно, колкото да даде някой друг кладенец, като остана жадна да поя мене си...

ха , тоя и аз го искам

# 183
а, не знам аз дотук мисля за половин прасе и онова вино на Чут Чут, мъже не щем

# 184
  • Варна
Виждам недостиг на мъже. Ще направя екскурзия до Китай и ще внеса всякакви модели на ниска цена. Там произвеждат всичко.  Money

# 185
Ок, мъжа на Флор заминава при Сърфлайн, имаме сделка! Колата остава за мен, на печалба съм  Laughing

Шанел, моя можеш да го пласираш на който искаш след като го изцедиш  Mr. Green Но всъщност, може да си го запазиш, ще ти върши работа в самотните нощи при пътувания  Wink

Аз се оглеждам за нови оферти. Дивиана не ми отговаря  Sad

# 186
А бе и аз се замислих за Шанеления мъж..............
Добре,двойно плащам моя на Дона,после го продавам с 50 процента по-евтино на теб,вземам твоя мъж,децата остават при вас-твоите 2 и моите 2.Вземате мезонета,на нас вилата.И пълномощните са за теб-4 деца храниш.на вилата можете да идвате за уикенда,но с предупреждение.Става ли така?

# 187
  • При хората, които обичам
Настоящата ми придобивка поправя мрежи, човърка суичове, рутери и т.н. Ако имате нужда, обадете се. Упътването се продава отделно, Мю ме изработи.

# 188
  • Варна
Ларла, продаден, чедо... Ти какво предлагаш? Ще измисля нещо за теб, с човека с израстъците... Има още няколко в запас.

# 189
Добре за протокола, т.е. Асса: взех тиган и прасе от Дона, както и мъж , който може да сготви прасето и отивам при Мю, която трябва да е гостоприемна и да има вино.

# 190
аде бе, къде е прасето?!

# 191

Шанел, моя можеш да го пласираш на който искаш след като го изцедиш  Mr. Green Но всъщност, може да си го запазиш, ще ти върши работа в самотните нощи при пътувания  Wink

Абе Мяу,ти си направо жестока.Няма да ти го върна,щом така се отнасяш с него.Практически няма да живее на вилата с мен,защото там ще съм с мъжа на Констанс,но може да живее в бащиният ми апартамент,той е празен сега.

# 192
А моя пак никой не го ще!  Cry

Ще си го гушна довечера за утешение.  Flutter

А вие, нещастници, гърчете се от мъка, какво съкровище изпуснахте! Хак ви е, пък на!  Whistling

# 193
Виждам недостиг на мъже. Ще направя екскурзия до Китай и ще внеса всякакви модели на ниска цена. Там произвеждат всичко.  Money

имаш усет, ти за нещата..........

А бе и аз се замислих за Шанеления мъж..............
Добре,двойно плащам моя на Дона,после го продавам с 50 процента по-евтино на теб,вземам твоя мъж,децата остават при вас-твоите 2 и моите 2.Вземате мезонета,на нас вилата.И пълномощните са за теб-4 деца храниш.на вилата можете да идвате за уикенда,но с предупреждение.Става ли така?

щом се разбрахме с пълномощните (детегледачки бол), става.........

колко време викаш, го няма

# 194
  • При хората, които обичам
Сийо, не реви!

Абе моят къде е?

Общи условия

Активация на акаунт