Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Ауууууу, взимам Сийкиния мъж FlutterСпециалиста по множествените оргазми Crazy

Давам - яде, пие, пуши (на аванта), готви, главно на скара, може и палачинки да прави, ремонти всякакви, ама само когато му е кеф (разбирай на 5 години веднъж), не държи да е чисто наоколо, кара се, когато е подредено, няма нищо против жена му да е на компа, докато той си гледа Дискавъри или дреме на дивана.  Mr. Green
А, и с деца се оправя всякакви - мята ги на компа и ги забравя.  Joy
Има собствено лозе, разбирай вино и ракия на корем.  Party
Зодия Лъв, но от мързеливичките.  Hug
За колко време го даваш Flutter

# 226
Твоя човек не е за изпускане,още повече,че простира не се римува с маст...ра! Embarassed

Така си е.  Mr. Green
Не изпускайте прИмоцията.Само днес.

# 227
Взимам свекъра, но и 700нтях литра, ох, оплюнчих се чак

# 228
  • При хората, които обичам
Благодаря на Мю, че така отговорно ми пазеше мъжа. Още повече благодаря на Небесната за кюлчето злато. Добра работа върши, нали?

И така, 1 брой образован, кротък, но не много прибран мъж е на пазара!

# 229
  • Варна
Аз пък имам китайско зеле, а то не е лоша компания на прасешкото и чарвеното вино... Защо са мъже, като има цигари и пийене? Хитър е Мю, хитър. Thinking

ДеВаня, ще ви помоля суджукът да изядете собственоръчно, че да не попадне м чужди, злокобни ръце и да го осквернят с отровна слюнка. Суджукът се яде с добра помисла, ухаещи на мерудия ръце и щръкнали мустачки. Както и с чаша червено, метафорично и любимо вино.

# 230
ДеВаня, ще ви помоля суджукът да изядете собственоръчно, че да не попадне м чужди, злокобни ръце и да го осквернят с отровна слюнка. Суджукът се яде с добра помисла, ухаещи на мерудия ръце и щръкнали мустачки. Както и с чаша червено, метафорично и любимо вино.
Серсемино :35:

# 231
Така, цитирам :"понеже е ясно, че мъжете ни са съвършени, но все пак са съвършени в различни насоки" и може би някоя от нас има това, за което друга мечтае, а самата тя търси съвсем различно нещо, дайте да си "развъртим" мъжете.
 Моята оферта - мъж в разцвета на силите си, не яде месо, не е претенциозен, не може да поправя нищо, спи до късно, излиза почти всяка вечер, така че няма да се виждате много. Плюсове - къпе бебе добре, прави подаръци, не мрънка. Минуси- не знае как се пуска пералня , не може да глади и мие чинии преко сили.
 Давам го сам , без детето, но при добро предложение съм склонна на компромиси.
 Чакам подходяща оферта за замяна.
Давай го, аз храня вегетарианец 190 и кусур, имам идеи кулинарни и готвачески бол.
В замяна ти пращам моя-не излиза никъде, не пие, не пуши, не яде месо, но ходи на лов. А месото не го яде. Laughing Знае как да пуска пералня , да чисти, да мие чинии, но не го прави.
А, и още нещо-не ти знам финансовите изисквания. Ние сме средна класа, таковата, долно ниво , мое да не ти импонира джобово. Mr. Green

# 232
Така, цитирам :"понеже е ясно, че мъжете ни са съвършени, но все пак са съвършени в различни насоки" и може би някоя от нас има това, за което друга мечтае, а самата тя търси съвсем различно нещо, дайте да си "развъртим" мъжете.
 Моята оферта - мъж в разцвета на силите си, не яде месо, не е претенциозен, не може да поправя нищо, спи до късно, излиза почти всяка вечер, така че няма да се виждате много. Плюсове - къпе бебе добре, прави подаръци, не мрънка. Минуси- не знае как се пуска пералня , не може да глади и мие чинии преко сили.
 Давам го сам , без детето, но при добро предложение съм склонна на компромиси.
 Чакам подходяща оферта за замяна.
Давай го, аз храня вегетарианец 190 и кусур, имам идеи кулинарни и готвачески бол.
В замяна ти пращам моя-не излиза никъде, не пие, не пуши, не яде месо, но ходи на лов. А месото не го яде. Laughing Знае как да пуска пералня , да чисти, да мие чинии, но не го прави.
А, и още нещо-не ти знам финансовите изисквания. Ние сме средна класа, таковата, долно ниво , мое да не ти импонира джобово. Mr. Green
Късно е чадо, замина за Пловдив Mr. Green
И аз го исках, но закъснях с няколко поста Joy
Модовете са с предимство явно Mr. Green

# 233
 Tired Бу го отмъкна вече...Искаш ли тиган?

# 234
Бу пусни на хората фъндък, после ще си Мод за трилиони Wink

# 235
Барбалекс, дай тигана, то се е видяло. Насреща - бившия- върви с тоарек и мезонет. Много пърди, бърка си в носа и има пари.

# 236
Хелоу! Имам няколко новопроизведени, неексплоатирани, но обучени мъжове. Опитах да продам част от тях, но проблемът бил, че нямали хистори, а туй било най-ценното, щото новите им стопанки обичали да разпитват за миналото им. Затуй по пътя срещнах бленувания арабски шейх, който обаче имал други предпочитания от моите и произведохме сделка много прилична. Нося си кладенец с нафта, малко злато, заирско блато и наргиле.

дЕвАНЯ, поради добрата състоятелност да закупения от вас продукт, сега ще ви го върна с хиляди благодарности и с кюлче златно. Тъй и тъй има много, да имате и вий. А , и един суджук, все пак.
е тва твойто ако не е късмет здраве му кажи

# 237
  • Варна
Да бе. За фъндъка на опашка. Верно, със суджук не моя го съблазня Тониньо, но толкоз зеленчук събрал съм, имам страхотен тиган да го сготвя, а и какви пости зелеви сърми правя.. И кисело мляко за тях.. Мъжовете са лесни, сготвяш им вкуснотия до шия и са вечни заложници.  Flutter

# 238
Йеи, интересна тема!
И аз искам нов мъж, ама ме мързи да чета...ако някой си хареса моя, да ми направи оферта.

Мъж на 32 години, спортен тип, не пуши, не пие, по жени не ходи (смее ли). Не обича за ходи на дискотеки, предпочита закътани барчета, пере си сам, също така се глади, готви и чисти. Обича да прави ремонти, но е много туткав. Винаги готов за секс, футбол и плуване. Малко досаден, прекалено романтичен, понякога лигав  Tired Журналист. И най-важното, живее на 500км от Сф.  Hug
Забарвих да спомена, че обича да ходи по магазините и е добра компания за шопинг терапия Simple Smile

# 239
Предлагам мъж,модел '78 -110кг;198см;рус,пъстроок.
Готви фантастично,пие и пуши,купува дамски превръзки без да мрънка.
Прибира се късно вечер и излиза рано сутрин.Води и прибира деца от детска градина.
Носи тежко.Сваля пердета без стълба.
В никакъв случай да не му се дава простира,за едим чорап ползва три щипки.

Бианкината оферта увисна. Разбираемо. Прекалено лъскава стока, кой знае какъв скрит дефект има.

Общи условия

Активация на акаунт