Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 35 354
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Шанел, ботушите ти са у мен, мога да ти ги препродам на двойна цена. Помисли си.

# 511
  • При хората, които обичам
Искам яйцето. Срещу него давам Мюриелиния мъж, щото моят има работа в момента.

# 512
Шанел, ботушите ти са у мен, мога да ти ги препродам на двойна цена. Помисли си.
Ти най-голямата търговка излезе.Дона Далаверата трябва да ти викаме.Ботушите срещу гледане на дете и два билета за Отвличане от сарая.Помисли си хубавичко.

# 513
Пак ли мъже заменяте.Аз на Констанс не го давам,защото е по-млад от мен и изглежда много мил.

# 514
Ти най-голямата търговка излезе.Дона Далаверата трябва да ти викаме.Ботушите срещу гледане на дете и два билета за Отвличане от сарая.Помисли си хубавичко.
Имаме сделка, туй тесногръдие почна да ме стяга вече  Simple Smile

# 515
Имаме сделка, туй тесногръдие почна да ме стяга вече  Simple Smile
Като се замисля,то гледането на дете е несравнимо с едни ботуши.Все пак отговорност.Дай един потник и едно шише ракия към ботушите.Ти щом ще се разгърдваш,аз да изпростея тотално поне.

# 516
Шанел, ти се самозабрави. Потник и ракия, но осигуряваш Борис да кавалерства за Отвличане от Сарая  Crossing Arms

# 517
Борис?Кой е пък този?

# 518

Бу, предлагам безболезнена кола-маска за подмишници  Praynig Praynig Praynig
За какво ми е?

Помня едни разкошно окосмени подмишници,
гъстотата напомняше космената покривка
на свръх окосмена ангорска котка  Wink

меткам се в борбата за твоя  box box box
Даде ли нещо оназ от село Симеоново
надцаквам двойно  smile3533

Цомбе  newsm66
Стига си ми крадяла мъжОВЕТЕ мари Crossing Arms
Мага да ти го шитна за малко, ама го менкам за твоя Mr. Green

БУ-тче, кво стана с твоя младеж?Важи ли още офертата?Дали ще се справи?
Важи офертата. С какво да се справи?

С мен много ясно Whistling

# 519
  • Варна
Апропо, ще да се намерят много свидетели, как аз собственоръчно подарих едни батуши у Софийското поле. Предполагам обаче, виждам нали бъдещето, че някак си Шанел сей сдобила с тях и сега върти далавери разни на чужд гръб. Да не забравяме потеклото!! В тоз ред на тънка мисъл, нали съм първоизточник и от благодарственост, някой няма ли да почерпи, да заеме някой съсед, комшия, да пийнем по ракия?
Нещо непознато, невиждано, непипано, нямате ли? Flutter

# 520
  • При хората, които обичам
Сега, Небесна, моето "невиждано" и твоето "невиждано" сигурно се различават. Ти моят мъж вече си го виждала, та няма да ти го предлагам. Бидончето го отмъкна Как`Сийка, та и него не мога да дам... Обаче имам сокоизтисквачка, почти неизползвана. Като бонус предлагам и около 2 кила ябълки, сорт Ренета, брани в близост до тракийския храм в Старосел. Пропити са с история и култура. Сокът се пие по рокля с гол гръб. Поне.

# 521
  • Стара Загора
Нямаме бе.
Знаток де е? Мъж ми е нейде там. Рекох да и кажа да го държи там, не ми требе, щот много ме ядоса.  afwitch Ама в добавка ще и пратя и майка му  Twisted Evil (и едно шише ракия, житна, да може да я преглътне  Mr. Green)

# 522
Ах,миличка Краставичке,срамувам се,че така нагло търгувам с неща,които вече не притежавам.Обаче и аз искам да съм в играта,а вече нищо си нямам.Освен един чужд мъж,който не ми е за даване.Не искам да си тръгвам с почти празни ръце.Гледам другите и мъже си имат и тигани и прасета.Бих предложила един чифт гърди-некърмили,еластични и истински,но знам,че няма кой да впечатля сред толкова добре изглеждащи жени.Отчаянието ме принуди да лъжа и да мажа.Иначе аз не съм такава.

# 523

Нещо непознато, невиждано, непипано, нямате ли? Flutter
Аз по принцип знам,че имам съседи,но колите им имат много тъмни стъкла и не съм ги виждала здрави ли са,прави ли са.Ако обичаш да играеш на колелото на късмета,можем да уредим нещо.

# 524
  • Кацнала на едно дърво.
Ето ти яйце.
Новите ми придобивки (есен-зима 2007  Mr. Green)
1. Четвърт прасе и шише соев сос.
2. Сопрано.
3. Дафодилиевата половинка.
4. Мюриель-овата половинка.
Със здраве ще си ги ползвам.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт