Керамична преса за коса !

• 216 146
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 450
Момичета синтезирайки цялата информация до тук какво излиза GHD ли са най-добрите? Ако е така в ибей има много на добри цени?

# 451
  • BG
Аз си купих BABYLISS ST-95E http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038687 и съм много доволна. Има пара и йонизатор. Горещо я препоръчвам на всички жени, които нямат време. Имам коса, която е малко под раменете и за 10-15мин съм напълно готова. Косата ми е чуплива и прическата ми стои 2 дена почти без да се промени. На втория ден само малко приглаждам непослушните кичури с пресата и пак съм с прическа. Единствения и недостатък е, че е 200лв.  Confused 

# 452
  • град-държава
Здравейте момичета,
вчера си поръчах пресата за коса на she hair  черен стайлър и вече с нетърпение я очаквам да пристигне...веднага след приложението върху косата ми ще споделя мнение. Mr. Green

# 453
  • София
Аз имам на Ремингтон, с терморегулатор и йонизатор. Много съм доволна. Ползвам я на 130 градуса. А вие?

# 454
момичета и аз съм с преса за коса с керамични преставки на елеком (тънката). Доволна съм, но ефектът от изправянето се задържа за един ден. на следващия ден вече трябва отново да минавам краищата, а това определно ще съсипе и малкото коса,която имам Confused
Затова исках да ви питам- норално ли е толкова кратък да бъде ефекта Rolling Eyes

# 455
  • град-държава
Здравейте отново,
какво да ви кажа,тази преса не просто оправда очакванията ми,ами  и ги надмина многократно.Предишната ми преса също беше профисионална,купена от фризьор,но това което прави  she hair няма нищо общо ,представете си най-правата и мека коса,направо съм възхитена.Като за първи път ми отне около 20 мин да се изправя,косата ми е почти до кръста, права,но много гъста и бухнала,с предишната ми онемаше около час,но и не ставаше така права.Определено си заслужи парите.

# 456
Ahasver,пусни моля те снимки на пресата и на косата ти ако може,заинтригува ме. Simple Smile

# 457
  • град-държава

Изправена е преди обяд и съм била навън,цял ден...нямам никакви фискативни продукти по косата,а снимките са от преди 5 мин.

# 458
Момичета мога ли да ви помоля който има преса на GHD да пусне снимка, защото се колебая между нея и тази на SHE, моляяя  Hug

# 459
Момичета с две ръце препоръчвам тази преса, имам я от месец и направо не знам как съм си правила косата до сега  Mr. Green за не повече от 15мин., в общия случай около 10 си я изправям или накъдрям без проблеми, косата ми е дълга! Изправена има невероятен блясък!

http://www.ghdhair.com/uk/ghd-IV-styler

nad_tab какво производство е и от къде е купена?

# 460
Не се залъгвайте по GHD, наистина пресите им за коса са много добри обаче тези на SHEHAIR се произвеждат по същата технология ( понеже компаниите са на двама братя, които в последствие се разделят) и са на много по достъпни цени ... Аз от доста време ползвам розовият им модел, който си купих от Англия и бях супер щастлива като видях, че вече имат и български дистрибутори.... даже вече взех една и за подарък ... ако се интересувате - това http://www.shehair.bg e българският вариант на сайта .... успех  Sunglasses

И аз чух същата история , много вероятно е като се има предвид, че пресите изглеждат по един и същ начин ( аз ги имам и двете )

# 461
Ahasver,страхотно изглежда косата ти.Мерси за снимките Simple Smile.Моята коса е доста по-къса,права но бухнала и гъста,имам и преса и различни сешоари,но немога да се изправя както теб,ако с пресата на She успея да се направя така ще съм безкрайно щастлива.Само със спрея за термозащита ли си напръскана?

# 462
  • град-държава
Да само със спрея и то не на всеки кичур,понеже доста си изпръсках в очите,а и косата става много тежка от него(не мазна-тежка,а моята и без това ми тежи достатъчно),мисля да пробвам следващия път да си напръскам косата както се пръска с лак и тогава да действам с пресата да видим тогава как ще е.И аз имам и профи сешуар и както писах за старата ми преса,но такъв ефект никога не съм постигала още повече,че като изляза навън пак бухва, и днес пак си е същата като вчера въпреки,че спя с вързана коса ,като си я пуснах от ластика направо ей така гледах  Shocked ,неможех да повярвам,чак и мъжът ми е във възторг Mr. Green  .Силно препоръчвам,много е лека и много лесно се работи с нея,спрея и термо калъфа,който е много хубав и удобен за прибиране са подарък.

# 463
Аз да си похваля пресата с металните приставки, която си купих. Много съм доволна. Нужни са няколко секунди, за да  се накъдри и после държи цял ден. Peace

# 464

Изправена е преди обяд и съм била навън,цял ден...нямам никакви фискативни продукти по косата,а снимките са от преди 5 мин.

Каква цена е тази преса и откъде мога да си я купя? А тази на gdh какви пари е?
Аз пък вчера на един конкурс видях как фризьори навиха на букли коса само с преса за изправяне.  Shocked Сега искам и преса за изправяне, за да си правя с нея къдрици. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт