ВРАЦА - 5

• 22 266
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
Сиска, мерси  Hug..., но паричната единица не я уточняваш  Laughing И май в комплекса ви беше жилището... демек - чист панел.
А сега в коя част на града си?

Поздрави  bouquet

# 16

...., а ти ще бачкаш с нас, че има работа за цял взвод Wink

Joy Joy Joy
 Този виц беше готин Whistling!
 А не може ли да си взема бира и семки, да ви гледам, и да ви давам компетенти съвети?!   bouquet

# 17
А не може ли да си взема бира и семки, да ви гледам, и да ви давам компетенти съвети?!   bouquet
В такъв случай, познай кой ще гледа двамата разбойника Wink Без майтап, елате утре ако искате - Дени пита за Криси Simple Smile

Шани, да, за комплекса става дума, панелки. Ние сега сме през един блок от стария.

# 18
Сно паричната единица не я уточняваш  Laughing  bouquet
Не е евро.  То и тристаен не струва толкова. Rolling Eyes

# 19
  • с/у ОколоМръсТното
_baby, зависи къде и какво предлагаш. Нали е така...

Сиска, ако не съм ти честитявала - само радост, усмивки и весели мигове в новия ви дом.  Hug

# 20
  • с/у ОколоМръсТното
а хората искат...
http://www.romel-bg.com/index.php?r=search&id=1285&lang=bg

# 21
Здравейте, момичета! Как сте? Привет от една новоприсъединила се към вас врачанка!

# 22
Добре дошла, Сияние ! Hug   bouquet

# 23
Мили Врачански мами!!!Благодаря за информацията за жилищата, он аз си търся по евтин апартамен 2 стаен до 30 000- з2000лв. Надявам се да се намери нещо подобно!!!

# 24
Здравейте,

След хилядите перипетии около раждането, грижите за бебока и местенето ни в нов апартамент ми оставаше време само да прочитам от време на време какво пишете.
Колкото до апартаментите- на нас ни трябваха около 2 години търсене докато намерихме. Агенциите са окупирали и сайтовете и вестниците- тези цени не са реални. Имахме късмет и случайно намерихме обявата за апартамента ни в Партньори, но това беше преди година, от отгава цените още са се вдигнали.
Пожелавам ти късмет в търсенето.

# 25

Да така е, но нали за комплекса става въпрос? Иначе по центъра да може.  Rolling Eyes

# 26
Здравейте и от мен   bouquet

На който е на работа - успешна седмица (лека и доходна Joy Joy Joy), а който си е у дома - спокойна и топла  Hug

# 27
  • с/у ОколоМръсТното
Да така е, но нали за комплекса става въпрос? Иначе по центъра да може.  Rolling Eyes

аааа, не знам. Тя Габи123 само за парите е казала...е и за квартала.

# 28
Здравейте и от мен   bouquet

На който е на работа - успешна седмица (лека и доходна Joy Joy Joy), а който си е у дома - спокойна и топла  Hug

Благодаля ти, Тони, да ти се връща  Heart Eyes

Привет, Сияние! Кажи нещо за себе си  newsm78

# 29
Зная, че в центъра не може да се намери на такава цена апартамент, по принцип нямам претенции за квартала, може в Дъбника, може в Младост, само да се появи  нещо. Не искам агенции, ужасни са и са като  хиени. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт