ВРАЦА - 5

• 22 300
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Имам приятелка която работи в борса имоти. Леля ми си купи апартамент чрез борсата, за да е сигурна че всичко и е точно и че няма да е измама.  Щото измамници много. Но ти си знаеш. И успех в търсенето. Да се похвалиш после.  newsm03

# 31
непременно ще се похваля  Flutter

# 32
Здравейте и от мен тази седмица.Вие сигурно се познавате, но ние новите не. Нека се представим коя с какво се занимава освен с гледането на децата.Извинявам се ако сте писали по въпроса.А по въпроса за апартамента ще се разтърся насам натам и ако има нещо ще пишем.Децата и двете са с кашлица и не са на градина .А вашите как са при нас щом дойде студа и кашлицата идва ох дано нямаме усложнения чеее имаме юбилей на градината на 29.11 и ще бъдем на сцена

# 33
Здравейте момичета   Hug Родих момиченце Михаела  , 3200 гр . 49см на 08.11 в 24:08минути . Вече сме си у дома и намерих малко време да се запиша в новата тема . За сега сме добре и двете . Бебка спи и яде  и с каката се справяме чудесно  Party Party Party
Добре дошли на новите момичета при нас  Hug

# 34
Скорпионка честита ти дъщеричка Михаела   bouquet Да е жива и здрава и много послушна  Heart Eyes

# 35
Честита радост Скорпионка, то и малката е скорпионче  smile3525 Моята Валя също се роди 3200 и 49 см. Ако имаш снимчици качи да видим малкоко съкровище. И много да те радва и слушка.

# 36
Скорпионка, честита дъщеричка и от мен! Да расте здрава и щастлива!  Hug

# 37
Честито Скорпионка и от мен.Да ти е жива и здрава и много весели моменти да имате вси4ки заедно.

# 38
  • с/у ОколоМръсТното
Честитооооооооооо на скорпионка! Честита ти Михаела!
Много да ви радва и обича!
   bouquet

# 39
Честита дъщеричка, скорпионка!   Hug   bouquet

Много здраве и щастие желая на малката Михаела !

# 40
Привет! Какво да ви кажа за себе си? Всъщност аз съм от гр. Мездра, но и по- нагоре в темите видях, че и ние сме добре дошли сред вас. Затова се присъединявам и се наричам и аз врачанка. Имам момиченце на 9 месеца. По цял ден се гледаме самички, баби колкото щеш, но гледачки никакви. Ами това е, засега друго не се сещам. Междудругото Враца е един прекрасен град, жалко само, че мъжа ми има много малко свободно време да ни кара там за разходки.

# 41
Да е жива и здрава Михаела и само радост и щастие да ви носи още най-малко 100 години  smile3525

Ти как се чувстваш Скорпионка? Тичаш, скачаш и такива присъщи на крехка родилка неща?  Hug  bouquet

# 42
Забравих...Има ли някъде албумче със снимки както при отчетните?

# 43
Благодаря ZuzyM, за това, че си се потрудила и си извадила обавите без агенции. Не зная от къде да започна и защо не можеш да копираш сканираното. Можеш да опиташ на нов лист да копираш отново сканираното. Слагаш го на десктопа в нова папка и това можеш да ми го изпратиш в пощата. krumova1979@abv.bg      Така мисля ,че ще стане.  Много ми е трудно от София да следя за обявите, тъй като в интернет няма мнага публикации. А вестниците са супер. Благодаря ти предварително!!!!!!!!!............. Виждам,че си новичка във форума.Добре дошла!!!

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 08:53 от Габи123

# 44
 Габи123,вече ти го пратих на пощата и пак ти казвам  нищо не губиш пусни обява там отдолу има тел за безплатни обяви Успех!!!Малко повече ще ти звънят от разни агенции но преглътни този факт важното е резултатът.Ние така си продадохме една гарсионера и си купихме 3-стаен апартамент в центъра без агенции, без комисионни ,но това беше 2005г. Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт