ВРАЦА - 5

• 22 336
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Аз моята мома я предпазвам с  bombs (кърмене)

И аз моя момък го предпазвам така  Wink Нищо, че вече е на 2 години и половина Crazy И определено има ефект според мен Peace

Ей, Зузи, съвсем ме нави да се замъкнем тази събота и ние на театър Party

# 181

И аз моя момък го предпазвам така  Wink Нищо, че вече е на 2 години и половина Crazy И определено има ефект според мен Peace

newsm78  newsm78 newsm78

# 182
здравейте, градски!

гледам, че голяма групичка се заформи, за което много се радвам. как е времето и как са бебоците в милата враца?? има ли вече коледно настроение?

Hug

# 183
boni-bon, добре дошла в нашата темичка! Не разбрах, какво те учудва в моите думи newsm78

# 184
Здравейте момичета  Hug виждам че има нови попълнения  - добре дошли  Laughing

Аз почти нямам време за компютъра , малкото зверче не ми дава мирка - много плаче , като прибавим че и каката си е във вкъщи  ooooh! цирка е голям . На мен постоянно ми се спи и съм гроги  smile3507 за сметка на каката , но ще издържим някак си .Даже в момента малката си бозае а аз пописвам с една ръка . Ще се пробвам да почета малко какво сте изписали а то хич не е малко и ще се включа .лек ден ви желая  bouquet

# 185
  • Където ми покаже сърцето

newsm78  newsm78 newsm78

Бони-бон,няма нищо чудно,та това е най-естественото и най-доброто за детето.Ние също се кърмим и малкият почти не е боледувал.А изгледи за отбиване никакви.
Лека нощ на всички.

# 186
Добро утро Мили Мамчета! И тази нощ нашето слънце не спа. От два дни пак мрънка и не можем да спим.май пак са зъбки. Имаме две вече.

# 187
Добро утро и от мен  HugГаби няма как трябва да минете през този период и вие,но спокойно колкото повече растете толкова и проблемите се увеличават затова се радвай сега че после  #Crazy
Момичета незнам не е ли малко прекалено на 2.6 г да се кърмите ?То това вие си го решавате,но определено ме учудвате.Аз моите съм ги кърмила до 1г и също много рядко боледуват и мисля че това е достатъчно.

# 188
Ами да, и аз мисля, че е прекалено. Даже в началото ако някой ми беше казал че сега още ще кърмя, изобщо нямаше да повярвам Simple Smile Ама като имам кърма, като не ми е никакъв проблем да му давам, той иска и му е кеф, не ще да се отбива...какъв е проблема. Нито на мен тежи и пречи,нито на него. Ходи си на ясла, хапва си добре останалото ядене, най-важното - здрав е -  какво значение има че суче от време навреме, това си е само между нас и не пречи на никой и нищо Laughing И 1 година кърмене си е напълно достатъчно Peace

Я кажете как сте с коледното настроение Simple Smile Мен тъкмо беше започнало да ме обвзема и времето взе че се оправи. Сега в това слънчице за никаква Коледа не ми се мисли. А трябва да измисля подарък поне за яслата, че на 18-ти дядо Коледа ще ходи там Wink

# 189
Ние вече сме си написали писмото на Дядо Коледа в градината .И никой не ме е питал за нищо .Гледам висят някакви списъци, като се приближих що да видя GrinningМартин иска комплект с инструменти непременно да има чук ,а Миранда всичко свързано с музиката китара ,микрофон и др такива  ooooh!Някъде из форума една майка беше писала че ще каже на работодателя че за Коледа не и стигат две заплати ако може предварително нещо Joy ,та мисля и аз така да направя не че някой ще ме чуе. hahahaА за вкъщи не съм ги питала още.Всъщност ние сме на вълна рожден ден на градината утре сме на сцената на у-ще Ботев.Миранда ще бъде мажоретка ,а Мартин ще танцува някакъв танц ,ще има и други неща но накрая всички деца от градината ще изпеят заедно една песен.Дано се справим добре

# 190
  • с/у ОколоМръсТното
Весело парти, Зузи  Hug и достойно представяне на малчуганите ти.   bouquet

аз повече от 20-30 дни не съм кърмила  Rolling Eyes

# 191
О, благодаря, Шани!!!Много си мила!!! Hug  bouquet

# 192
Добро утро мили мами. Днес се очертава хубав ден, дано за загрее малко слънцето та да можем да изведем мъничетата, че сега е страшен студ.Желая ви хубав ден!

# 193
Искам да ви попитам знаете ли във Враца да има 3D ехограф и ако да къде?

# 194
Искам да ви попитам знаете ли във Враца да има 3D ехограф и ако да къде?

Има в Св. Анна- 4D. Мисля че е 30 лева прегледа и преглежда д-р Кръстев. Става със записване. Поне така беше аз като бях бременна. Тел на мед. център е 663060.

Аз да ви попитам за някакви впечатление от добър личен лекар. Не педиатър, а общопрактикуващ си д-р за майка ми  Grinning Ще сменя нейния и не познава други

Общи условия

Активация на акаунт