ВРАЦА - 5

• 22 343
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Ирен, Александра е страхотен бонбон и между другото днес има имен ден-да й е честит!

Май се оказва, че много тук сме нови и не познаваме много хора. Еми, хайде, крайно време е да се запознаем! Който иска утре в 10.30ч да заповяда на куклен театър и да се видим!

Ако питаш мен Slyn4o си намери добри  приятелки и с тяхна помощ ще се справиш просто се отвори за новото.

То това е най-трудното, независимо къде се намира човек и колко време е стоял там!

Тони, имах впредвид манталитета по отношение на това, че никой не гледа другия какво прави, а не по принцип  Naughty И в крайна сметка аз съм против обединяването на голяма група хора по някакъв признак, защото навсякъде има всякакви хора  Naughty И както казваш най-важното е, че сме с любимите хора (то за това направих толкова голям компромис със себе си да дойда тук)!

# 166
Slyncho  smile3501 smile3525 ,

И тук ще ти хареса, надявам се.

# 167
Шани, ти отдавна попита за памперси за възрастни, но днес видях че и в Кауфланд продават- на щанда за бебешки памперси. Бяха 20 броя за 15 лева.

# 168
Шани, на всяка аптека има. На мен ми трябваха пролетта и навсякъде намирах.   bouquet

Току що говорих с момичето от детския център - там струва 3 лв на дете и 2 лв на майка за 1 час. Алкохол и кафе не се предлагат. Само безалкохолно. Ако решим да се видим там, може да си занесем нещо за почерпване (храна предполагам... newsm78)

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 17:22 от toni_ls

# 169
Здравейте Hug

Първо, Шани благодаря за честитката за новия дом  bouquet

Гледам доста се събрахме тук, а в началото едва-едва вървеше темичката. Ако решите нещо за среща, ние сме ЗА - където и да решите. Дени гледа куклен театър вяслата и беше ужасно впечатлен, та сме много навити да го заведем отново. Но не знам къде и кога, ще съм благодарна за инфо ако имате.

Аз все още съм без работа,в процес на търсене съм. Ако някой чуе или знае нещо, пишете.  PraynigПродължаваме да стягаме новия апартамент. Дени си ходи на ясла, много бързо се развива, приказва страшно много, знае доста песни, дори и нас ни учи на някои, които се оказва че не сме чували. Яслата му е чудесна, леличките са много добри и любвеобилни и забелязвам как дребен се променя буквално всеки ден, чудесни навици е усвоил там.

Марги, кога ще се видим отново, цяла вечност откакто ти идвахме на гости с Ева, направо се забравихме. Ти си много силна жена, справяш се чудесно с детенцето, но обърни внимание и на себе си. Аз за сега все още съм безработна , така че ако имаш нужда от помощ, придружител или детегледачка изобщо не се притеснявай да ми се обадиш Peace

Гледам снимки гледате....Аз мога да ви кажа, че едва ли има някой, който да е направил толкова много снимки и клипчета на детето си, колкото ние за година и половина ooooh! Направо бяхме маниаци. А и Дени обожава да се снима, нали ни е рекламна звездичка от малък, в кръвта му е Wink Но сега от около половин година, съвсем забравихме за апарата. Все пак, ето тук са повечето от нашите снимки www.sisska.snimka.bg А тук са ни клипчетата http://www.youtube.com/sisska

Хайде, лека вечер на всички!

# 170
Сиска, куклен театър има всяка събота от 10.30ч и се е в сградата на театъра ( на Ботев), но се влиза през служебния вход (до Антик).

Ей, ама много съм надобряла с опознаването на града  Mr. Green

# 171
Здравейте   bouquet ,

времето навън е много хубаво. Дъщеря ми е с мен на работа и после ще ходим на разходка! Така се радвам на съботите. Пожелавам приятни събота и неделя на всички и много добро настроение smile3525

# 172
Тони приятна и спокойна събота и неделя и на вас и дано времето остане хубаво и двата дни   bouquet

Шани по въпроса за хотела, братовчед ми каза че е доволен и от обслужването и от стаите. Общо взето каза че няма забележки, което от неговата уста означава че си заслужава май  Wink Ако те интересува нещо по подробно кажи да питам но ще го питам чак в понеделник  Grinning Офертите найстина звучат добре особено за Коледа. За Нова Година на мен ми изглежда скъпичко, но то и аз не съм свикнала да ходя по ресторанти и хотери на НГ, та може и затова.

Чао засега на всички градски и весел уикенд  Hug

# 173
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте мамчета.Направо се учудих колко много е напреднала темата.Аз имах страшно много работа,че дори пътувах в Германия за една седмица.Там е много хубаво и играчките са по-евтини от България/това е като сравних един и същ влак Лего/.
По повод срещичката,това е чудесна идея и ние с Марти сме на линия.
Сиска,честито жилище.Ти каква работа си търсиш?
Момичета,чудя се дали е подходящо да запиша Марти сега на детска ясла.Вие какво мислите по въпроса.Сега го гледа една жена,но аз съм на мнение ,че яслата е по-добре за него.
За сега толкова,че се събуди.

# 174
Здравейте!

Честит Имен Ден на всички, които носят името (Катерина)!

Калинка, виждам че децата ни са с малка разлика. Лично моето мнение е, че яслата е по-доброто решение от детегледачка  Naughty А точна сега е най-подходящо, защото идва зима, лошо време, а там ще са сред деца и ще им е по-интересно, отколкото да кукат по цял ден вкъщи с някаква лелка. Моето дете също почна съвсем скоро-преди 10-ина дни.

Весел уикенд на всички!

# 175
Здравейте!

, защото идва зима, лошо време, а там ще са сред деца и ще им е по-интересно, отколкото да кукат по цял ден вкъщи с някаква лелка.

От тази гледна точка - да, подходящо време е. Но боледуванията и вирусите са много повече сега. В яслите е доста топло, направо е бъкано с вируси, по-рядко се проветрява. Доста майки дори спират децата си от градина през зимата, за да ги опазят от боледуванията. Но пък яслата има огромни предимства, както писах вчера, Дени се развива направо с часове. Не предполагах, че така добре ще му се отрази ходенето на ясла, но ако знаех хич нямаше да тъгувам така като започна с яслата през лятото.

# 176
  • Където ми покаже сърцето
Аз всъщност се замислих сега за ясла,защото според мен сега ще има подготовка за тържества,Дядо Коледа и т.н.Предполагам ,че така по-лесно ще се адаптира в яслата.А това ,че децата боледуват бе основната причина да не го запиша до сега.На мен ще ми е най-удобна 5 ясла.Знам,че там направиха страхотен ремонт,но повече ме интересува как е храната и самият персонал.Знаете,че това е невидимо на пръв поглед,така че моля за отзиви.

# 177
Мисля,че за месец ще успеем да си намерим квартира.Все пак имаме време.

Габи ако те интересува: гарсониера с двойна тераса за около 100 лв, хол обзаведен, но кухнята не. Пиши на лични да ти дам инфо да се свържеш с хората. Дъбника е това.

# 178
Ей много сте писали  Hug направо немога да ви изчета .Браво така трябва продължавайте все в тоя дух.А сега да ви пожелая успешна,приятна и много усмихната седмица. Simple Smile
Сиска,по въпроса за кукления театър всяка събота във входа до Антик от 10.30ч цена 2.00лв .Тази събота бяхме за първи път на театър (като изключим в детската градина)беше пълно и беше много интересно на децата.Малкия ми е такава битанка,а седя цял час без да помръдне.После отидохме на хижата попързаляхме се и отидохме да почиваме.Обаче неделята беше много натоварена от сутринта отидохме срещу хотел Кипариз с едни приятели такава пързалка си направихме,че ще се помни дълго време  JoyБеше страхотно.Вие ходихте ли на пързалка?Разкажете как си изкарахте уикенда.

# 179
Калинка, с теб и комшийки ще се окажем  Wink Ивана ходи в 5 ясла. Какво да ти кажа  newsm78 Незнам какви са ми впечатленията  newsm78 За чисто и хубаво вътре, спор няма  Naughty Но нито знам каква е храната, нито мога със сигурност да твърдя как ги гледат.

В яслите е доста топло, направо е бъкано с вируси, по-рядко се проветрява. Доста майки дори спират децата си от градина през зимата, за да ги опазят от боледуванията.

Топло е, да, но съм засичала много често да проветряват  Simple Smile Аз моята мома я предпазвам с  bombs (кърмене)

Общи условия

Активация на акаунт