ВРАЦА - 5

• 22 349
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
И аз бях в София две години и като забременях решихме и се върнахме във Враца тази година,  но родих в София. Там наистина е ужасна лудница, а и ако искаш да идеш някъде без транспорт си за никъде. А за квартирите думи нямом. Сега съм си добре във Враца. Щастлива съм си тук сред свои хора. Hug

# 151
Благодаря ви, дано всичко е за добре, но в София наистина е кошмар. Дори за детето ми няма да има място в яслата, а за трябва да работа, кой ще ми я гледа , детегледачката ще ми иска 400 лева най маллко. Отвякъде където погледнеш има спънки , ии ядове много покрай транспорт, ясла, детегледачка, жилище, най важното.Стандарта на живот е ужасно скъп, получаваме големи заплати, но засметка на това плащаме, наеми, детегледачка, разходи за транспорт, висене по сфетофарите.................. Успокоявам се сега като ми пишете, че не сме само ние и съм убедена ,че ще живеем по добре.Мисля,че за месец ще успеем да си намерим квартира.Все пак имаме време.

# 152
Габи, при нас беше такова положението точно преди 1 година-преместване от София във Враца, с тази разлика, че тук имахме жилище, което обаче трябваше да се ремонтира  Tired Мисля, че на вас няма да ви е проблем да си намерите квартира  Peace
Незнам, на мен в София си ми харесва. Това е градът на неограничените възможности и тук се чувствам някак неестествено-всички се познават, всяка крачка ти се следи, всеки знае всичко за другия  #Cussing out А и имайки в предвид, че това не е родния ми град, ме кара да се чувствам още по-зле  Thinking Но случайно онзи ден в едно предаване чух, че човек свиква в нов град за около 3 години, така че имам време  Crossing Arms

# 153
  • с/у ОколоМръсТното
Slyn4o - отпусни се.
Като се има предвид, че може да се сложи знак за равенство му/ Враца и Перник, няма да ти се налага дълго да чакаш със свикването.
Пък и Враца е мааааааалко по-'убава от Перник  Mr. Green. Поне балкана ти е на 2 крачки.

# 154
На мен от София ми липсват работата, колежките и шефката, която е разкошен човек.

# 155
може да се сложи знак за равенство му/ Враца и Перник

Ооо, съвсем не  Naughty Перник е голям и разпокъсан град-никой никого не познава, манталитета е по-скоро като в София (вероятно заради близостта му)-никой не наднича в паницата на другия !  Във Враца дори непознати хора на пътя ме спират да ми дават акъл  #2gunfire

Иначе спор няма, че в Перник няма такива красоти като тук, но пак сме в полите на Витоша и не можем да се оплачем от балкан.
Климата във Враца също много ме мъчи  Tired

# 156
Здравейте, момичета! Laughing
Преди известно време писах тук, но след това се върнах на работа и почти нямам време за форума. Blush
Да ви се представя - на 25 г. съм, семейна съм от 1 г. и 8 месеца, а дъщеря ми е на 7 месеца.

# 157
Здравей Ирен. Добре че се завърна сега ставаме повече.  Simple Smile

# 158
А добър ден и от мен  smile3525 ,

чак сега сколасах да пиша  Whistling. И аз 16 години живях в София, преди 3 си дойдох за Коледа, запознах се с мъжът ми, той дойде в София, събрахме се, януари родих и сега се прибрах тук най-после!!! Чаками на него да му писне хаоса там, ма къде са 3 г. къде са 16  ooooh! .
Време прекрасно се е отворило! Нямам търпение утре да водя Тутка на разходка. Може да се срещнем някъде по джедето Grinning
Айде приятен и лек ден на всички  Hug

Ирен, добре завърнала се  bouquet

# 159
Ако питаш мен Slyn4o си намери добри  приятелки и с тяхна помощ ще се справиш просто се отвори за новото.Не бъди срещу Враца,не я сравнявай с нищо .Всеки град е уникален.И ще откриеш един ден че си свикнала.Успех !!! HugДобре дошла отново Iren,   bouquetкогато имаш време сподели кой гледа дечко като си на работа тя е толкова малка newsm78

# 160
Габи,Незнам, на мен в София си ми харесва. Това е градът на неограничените възможности и тук се чувствам някак неестествено-всички се познават, всяка крачка ти се следи, всеки знае всичко за другия  #Cussing out А и имайки в предвид, че това не е родния ми град, ме кара да се чувствам още по-зле  Thinking Но случайно онзи ден в едно предаване чух, че човек свиква в нов град за около 3 години, така че имам време  Crossing Arms

Не те разбирам, аз пък много хора познавам, но за никой нищо не знам, не се интересувам, защо си с такова впечетление? Това си е просто здравословно клюкарство - то без него не може.
А за манталитета на перничани- Naughty - такъв няма в целият свят- софиянци ще те застрелят, ако те прочетат  Hug

# 161
Здравейте!
Чудесен ден, но не знам всъщност какви са температурите вън Sunglasses . Слънчо, всичко ще се оправи, и аз като теб свиквам със Враца. Доста неща са ми странни, но бавно всичко си идва на мястото. Най-подтискащото за мен е, че тук никой не познавам (всичките ми познати са в София, Пловдив и Пазарджик). Да не говорим какви ядове брах докато си търсих работа, но това е друга тема Simple Smile. Пожелавам ви слънчево настроение перз целия ден  bouquet

# 162
Извинявайте, Embarassed, всъщност, както е видно съм омъжена от 1г. и 6 м. Винаги съм си била зле с математиката.
Дъщеря ми се казва Александра, че забравих да напиша преди малко, и е родена на 16.04.2007г. в София.
Иначе винаги съм живяла във Враца и честно казано не изпитвам желание да живея в друг град, поне засега...
Ето тук:  http://mamairen82.multiply.com/
можете да разгледате снимки на моето малко зайче - байче.

# 163
Ирен82, Александра е много сладка Grinning, почва ли вече да прави маймунски работи?

Бубето79, Слънчо, не се притеснявайте, ще си намерите и тук приятели и познати, няма да са като онези другите, но пак ще се чувствате комфортно. Моите приятели след толкова години всички са в София, тук и аз нямам с кой да пия едно питие дет се казва Thinking

Важно е, че сте с любимите си хора   bouquet

# 164
Ирен малката Александра е една малка кукличка Hug Гледах клипчетата и ти завиждам благородно, защото моята Валя е още малка и само си мечтая за тези думички. Wink А другите мамчета да дадат линкче да гледаме снимки и клипчета  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт