ВРАЦА - 5

• 22 363
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Мерси Зузу. Наистина ми оправи настроението. А аз малко се смях, защото е страшен сладур.  Joy

# 136
  • с/у ОколоМръсТното
ZuzyM - голям пич е малкия.
Ама къде е тоз красив двор?

# 137
Браво Зузи много сте готини! Голям сладур е синчето ти!

# 138
Ей момичета благодаря за комплиментите Embarassed и да ви се похваля на обяд се срещнахме и запознахме със Слън4о.Много усмихната и разговорлива мацка.Беше ми много приятно !Кога ще може да си направим сбирка на форума ?Трябва ли да чакаме да мине зимата? Thinking

# 139
Ще ни трябва заведение в което не се пуши. Предложете. Аз знам за една сладкарница на Дунав. Мисля че там не се пуши, ако греша поправете ме. newsm78

# 140
И аз съм за среща но май ще се присъединя като стане топло времето, че тогава и Малчо ще яде друга храна и няма да ми е проблем много кърменето.

baby  ако говориш за тази сладкарница, която е посока гарата вдясно има зала за пушачи и за непушачи, но втората е доста малка. Мисля че имаше 2 масички. Поне така беше последно преди няколко месеца  Laughing Аз лично не знам заведения във Враца където да не се пуши Thinking

# 141
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.hotel-kiparis.eu/za_hotela.htm

Били ли сте скоро?
Какво ви е мнението за х-ла?

# 142
Да права си Arven има само две маси, но и аз не се сещам за заведение дето не се пуши newsm78

# 143
http://www.hotel-kiparis.eu/za_hotela.htm

Били ли сте скоро?
Какво ви е мнението за х-ла?

Братовчед ми беше преди няколко дни там и е останал доволен от обстановката Party Но не каза някакви подробности. Ако искаш мога да го питам  Hug

# 144
Точно за това по път към гарата говорех.

# 145
Привет!
И аз да се похваля-срещата със Зизу беше прекрасна. Тя е много красива, лъчезарна и забавна! Всъщност повода да се срещнем беше да намерим къде е детския парти клуб-е, намерихме го и общата ни среща може да е там!
В сладкарница Наслада на Дунав обикновено не е опушено, но наистина е много тясно  Crossing Arms

# 146
А къде е този клуб? newsm78

# 147
Срещу банка ДСК в блокчето!

# 148
Здравейте Мамчета! Вчера разбрах хубата новина и искам да споделя с вас. От януари сме вече във Враца.Мъжът ми започва работа тогава и имаме един месец да се преместин. Първоначално ще живеем на квартира докато си намерим жилище/ако си спомняте ви писах за жилищата, интересувах се от детски ясли/. Ето, че  дойде момента. Имам нужда от помощ. Казали сме на повечето си познати във Враца ,че търсим квартира. Ако знаете нещо ми пишете и вие. Гарсониера, тя ни стига на първо време, докато си изберем жилище да си купим. Зная,че ни предстои страхотен преход, но трябва да направим тази крачка. В София трудно се живее без жилище.Все повече познати се прибират в родните си места!

# 149
  • с/у ОколоМръсТното
Ужасно си права Габи.. Не толкоз за собствеността (макар да е голямо облекчение), колкото до трафик. Ей богу - побъркваме се. Преди 10 дни изминахме разстояние от т.А, до т. Б не повече от 500м. за 25мин.  Shocked Да, да.... правилно виждате за 25 мин. И това става в квартала... ми до ц-ра  ooooh!
Искам да ти пожелая късмет Габи. Дори благородно ви завиждам, че се прибирате във Враца  Hug

... Ако искаш мога да го питам  Hug

да, моля те... Ако не те затруднявам, ще го питаш ли? Сякаш за Коледа или НГ е примамлива офертата им.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт