ВРАЦА - 5

• 22 364
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • с/у ОколоМръсТното
Сандански, определено.

Нашето черноморие вече е супер фалш.
А в парка на Сандански има мин. басейни, ако толкоз ви се къпе/плува.
Темп. на водата е около 28-30градуса, ако съм запомнила правилно. На 26.10. бяхме там. И хората си тренираха усилено във външ. басейн.

# 121
  • Враца
Това ,че не пиша не значи ,че съм ви забравила..  Naughty просто много ми се насъбра...сега правим изследвания....на Криси трябва да минем на педиатрична ЛКК после с куп изследвания на комисия в ТУБдиспансера заради астмата и накрая ТЕЛК и всичко това за 20 дни...и лошото е ,че взех да се предавам...нямам сили  все съм  изморена..работата ми е трудна и напрегната/кранист съм , ако някой е забравил/работя по 10-11 часа на смяна и сега на профилактичния преглед се оказа че хемоглобина ми е на 90 и трябва  да си правя изследвания за анемия , а просто не мога..нямам и време и сили да се боря за мен... и каката ми и тя не е добре..отслабва много , а се храни добре..въобще...   ooooh! е оплаках ви се..но няма на кой друг вие сте ми .. Hug

# 122
Марги стискаме палци всичко да мине бързо и добре.   bouquet

# 123
Марги  Hug.

Не се предавай! Дано всичко бързо се оправи.  Praynig

# 124
Марги,възхищавам ти се за силата с която се бориш  newsm51.Знам че е трудно ,но знай че след всяко лошо винаги има много добро.Пожелавам ти по-бързо да дойде това време.Успех !!!

# 125
  • с/у ОколоМръсТното
Марги, мила...  Hug
Разбирам те напълно. Консултирай се с някого (дори с аптекар, ако имаш доверен) и почни да пиеш някакви комбинирани витамини и разните му там хр. добавки. За тонус, за сила и т.н.
Някаква отпуска или някоя баба да ти помогне?
Мъж?

# 126
Добър и приятен ден от мен  Grinning

оооооох, тони...  Flutter
Аз преди 28  #Crazy
При другарката Вълчева. Изведе ни и се пенсионира. Смятайте на колко г. е била...
Но май е още жива и като види майка ми - винаги пита за мен.  Laughing

Спомени, споооооооооомени...  Party

Embarassed Embarassed Embarassed - Срам, срам Шани - и аз преди 28, ама съм вече изкуфяла и не мога да смятам newsm78

# 127
Привет и от мен. Кажете нещо хубаво, че аз едни кошмари сънувах и още немога да се отърся. Close

# 128
Добро утро и от мен. Желая ви хубав ден! Дано да се позагрее малко да излезем с Калоян навън малко, че се побърка милия вкъщи.

# 129
Днес го дават хубаво време хайде тръгвайте на разходка с бебоците мами Peace_baby споко когато сънуваш нещо лошо се случва нещо хубаво

# 130
Здравейте!

И аз се надявам днес да е топло поне колкото вчера. Вчера излизахме и малката беше супер щастлива, дано да успеем и днес. Лек ден на всички  bouquet

# 131
Да и ние вчера си направихме  една дълга разходки и спахме като къпани цяла нощ

# 132
Здрасти Зузи, ето качвам ти няколко снимки с моите хора
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/120/29889_503.JPG">photo_1</a>
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/120/29902_850.JPG">photo_1</a>

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 11:00 от слаи

# 133
  • с/у ОколоМръсТното
Има ли дечица в 14 ЦДГ?

# 134
Сутринта искаше нещо хубаво_baby .Ами запознай се с моят син http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184941&photo=5 не се смей много моля ! JoyНадявам се сега да си по-добре.Усмихнат ден ви желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт