ВРАЦА - 5

• 22 361
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
О ние бяхме там. Вие сте при Изабела нали? Много готина градина. Но "Иван Вазов" също е много хубаво училище нас просто ни идва много далече понеже живеем в комплекса и там му е по удобно на мъжа ми да я води и взима.

# 106
  • с/у ОколоМръсТното
Привет Слай! Добре дошла...   bouquet

А как е славата на моето начално школо? Иде реч за "Софроний Врачански"...  Rolling Eyes
А в аналите на историята му сигурно са издълбани и имената на баща ми и на чичо ми  Laughing

# 107
 Simple SmileДа ти кажа право Шани доста са добри отзивите за него,но ми е притеснено с прибирането.Че мъжо няма да иска да се ангажира.Под въпрос ми е все още.Има още малко време newsm78

# 108
  • Враца
Добре дошла Слай...    bouquet
А относно разликата в годините ..не питайте...  ooooh! 14год разлика ..как ви се струва... Rolling Eyes но да ви кажа ,честно е супер..Каката ни си го води на градинка..къпе ,храни,гледа го ...направо нямам думи..тя си му е втората мама.. Peace

# 109
Благодаря ти Марги, и при нас с каката е така. Тя казва че бебето си е само нейно на никой друг. Гледа си го спокойно го оставям при нея да отида някъде и много мрази да идват бабите и защото те само го взимат и не може да се добере до него. На мен лично ми много харесва по-голяма разлика.
А относно Софрони познавам доста хора на които дечицата им учат там и са много доволни. Нашата госпожа отиде в последния момент там а тя е много добър учител.

# 110
Слаи щом сте първокласници значи сте били при Жени значи трябва да се познаваме Как се казва детенцето ти защото ние първата година бяхме във вашата група ,че започнахме много малки Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 15:38 от ZuzyM

# 111
Шани  Hug и аз да се поваля - Софроний Врачански ми е началното училище. И в предучилищната му бях - сега не знам дали я има още  Thinking . При Другарката Маждракова....еееее преди 18 години е било това  ooooh!

# 112
  • с/у ОколоМръсТното
оооооох, тони...  Flutter
Аз преди 28  #Crazy
При другарката Вълчева. Изведе ни и се пенсионира. Смятайте на колко г. е била...
Но май е още жива и като види майка ми - винаги пита за мен.  Laughing

Спомени, споооооооооомени...  Party

margi_vr , привет!
Как сте? Ти се загуби...

# 113
На мен Маждракова ми беше в предучилищната, а в І клас - Цакова. Не знам какво става с нея, тя тогава си беше пред пенсия жената...

# 114
Да при Жени бяхме, ама ние се преместихме в тази градина миналата година декември месец иначе бяхме в 9-та градина. Иначе каката се казва Ани и аз често ходех да я взимам. С баща й играха когато беше съвместното шоу "Деца и родители" на 22,03,2007 година

# 115
Ако видя снимка може и да се сетя за детенцето.Ако не аз,то Миранда я познава със сигурност Е и как е в първи клас ние сме много притеснени?

# 116
Леле ужас с това писане е нещо страховито иначе математиката ни е лесна. А и на вас ще ви дадат добра подготовка още от градината така че сне се притеснявай.

# 117
  • Враца
Ох...Шани нашите болести нямат край...Криси ми направи тази година бронхиална астма и октомври ми направи два тежки пристъпа...  ooooh! и лежахме и в  болницата..сега ходим по изследвания  в София..и не ти е приказка..ще минаваме и на ТЕЛК  този месец...и пак изследвания..и само по болници тичаме.. но дано му се види края вече..  Praynig Иначе е станал ... Whistling палав...като за трима...

# 118
  • с/у ОколоМръсТното
Марги, разбирам те мила... много е гадно да висиш само по болници...
Ама то и климата във Враца е отврат  Sick. Когато се чуя с нашите, вечно сте в мъгла  ooooh!.

За това, Марги си диспансеризирай детето и си искай направление пролет и есен за Сандански и Криско ще го израсте проблема.

Стискам ви палци  Hug

# 119
  • Враца
Ние вече сме диспансеризирани..но се чудя.... казват и на море и на Сандански... кое да избера...

Общи условия

Активация на акаунт