ВРАЦА - 5

• 22 360
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Мацки да няма някоя из между вас, която да разбира от компютри. Имам един проблем, но понеже  не съм на ти с компютрите и не знам как да се справя.

# 91
Какъв е проблема мойто мъж си е вкъщи в момента и може да хвърли едно рамо?

# 92
Копирам си постинга от другата тема:

"Имам един проблем с външен хард. Не съм хич на ти с компютрите, но ще се опитам да обясня колкото мога по-добре какъв е проблема.
Външният хард ми беше включен и всичко си ми беше наред, докато не реших да си инсталирам програмката, която са ми продали с фотоапарата за качване на снимките на компютъра. В края на инсталирането разреших компютъра да се рестартира и при рестарта даде някаква грешка и компютъра си се рестартира. След това външният хард изобщо не ми се появи в My Computer. От иконката в лентата със задачи за usb-то, която като я отворя изглежда  така успявам някакси да го изкарам в My Computer. Гледах разни картинки на друго място и май  Properties за външният хард не трябва да е такова, каквото е при мен.  След като вече се появи външният хард в My Computer и искам да го отворя да видя файловете  ми дава това съобщение.

Ох, май не го обясних много ясно  , но дано някой ме разбере и каже къде е проблема. Аз изобщо нямам представа нико какво е станало, нито пък защо."

Апаратчето го включих преди малко и си работи, но и него ми го изкарва като G, но при външните устройства ,а не при хардовете.

Май външният хард изобщо не се свързва с компютъра, ама защо!? Самият хард си работи, свети си му синята лампичка и другата черване присветва почти нон стоп, ама нищо не става - не се свързва.

# 93
Той мойто мъж почти си не е имал работа с външен хард, но в този форум може да видиш дали ще ти помогнат http://www.hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?f=38

# 94
Благодаря ти, baby !   bouquet

# 95
Добър ден  smile3525,

На всички, които имат възможност да са с децата пожелавам приятна разходка, а на който е на работа  Whistling , лека и доходна Joy Joy Joy

# 96
Може ли някой да помогне?

Трябва ми сериозна рекламна агенция тук във Враца - да правят рекламни светещи табели, визитки, брошури, каталози и там каквото се прави.
Омръзна ми от несериозни хора,и фирми тук  #2gunfire

Благодаря предварително момичета  bouquet

# 97
IF NIKOLL-тел 0884764324 в момента ни правят проект за светеща реклама на офиса.А техния офис се намира в сградата на 'Металик' на 'Родина'

# 98
Здравейте мами ,
Аз съм Славка и на 26 години и си имам един малък бебок на 6месеца вкъщии една кака първи клас и ще се радвам да се включа във вашия форум, понеже също съм от Враца.

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 10:32 от слаи

# 99
Добре дошла, Славка!  Hug

# 100
Благодаря Зузи  Hug

Добре дошла Слай  bouquet

# 101
Моля,моля няма за какво. Когато мога и с каквото мога,обичам да помагам.
Добре дошла Слаи  bouquetБраво за разликата на децата тъкмо докато отгледа6 бебо ще помагаш и на първокласни4ката .Сподели къде у4ите,4е на нас предстои да се записваме и съм доста объркана с тези училища.

# 102
Здравейте,

днес времето е страхотно, но се чудя дали ще става за разходка с бебока, като е толкова мокро. Предполагам, че ще се пробвам Thinking .

# 103
Благодаря на всички мами. Ами Зузи ние учим в "Иванчо Младенов" и сме доволни да ти кажа, но миналата година се записахме това време така че трябва да попиташ. Доколкото разбрах при нас все още няма записвания. Те трябва да ви кажат от градината ще има родителски срещи и ще ви представят всички училища. Вие в коя градина сте?
А относно излизането навън и ние сега ще излизаме, нищо че е мокро, но времето е хубаво.

# 104
Сега се прибирам от обедна почивка времето е страхотно за разходки на слънце е много топли4ко дерзаите мами Peace В 13 градина срещу топлофикация

Общи условия

Активация на акаунт