ВРАЦА - 5

• 22 345
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
В химиците под аптека Санита. А ти?

# 61
Baby писах ти на ли4ни но си си запълнила кутията може да я разчистиш малко Simple Smile в блока на Ахат

# 62
Минах с метлата. Мерси че ми каза.  bouquet

# 63
Момичета ние с toni_ls утре(17.ноември събота) в 12:30 сме се разбрали в Карамел на площад ботев, който иска да заповяда. Нямах време да пиша покани  tooth

# 64
Здравейте,

страшно много ми се иска да дойда на срещата, но няма кой да гледа бебока Sad . За съжаление покрай нас няма помагачи и се справяме с баща й. Ще чакам хубавото време за да излизаме с количките Sunglasses . А утре пиите едно кафе и от мен:) .

# 65
Ако няма мъгла аз ще ходя с бебчо.

Подарявам: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=128160&cat=50

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 22:51 от _baby

# 66
Погледнах прогнозата за утре- дъжд/сняг Sad . Мен ме е страх да я извеждам- а и тя е мъничка:)

# 67
Baby,  зарибих се по това сайтче:), и до сега съм цъкала Laughing . Но ми направи впечатление, че 4о4ка е направила така, че при регистрация се попълва автоматично нейното име като спонсор, което и дава възможност ако печелиш нещо тя да получи същото или еквивалента му в бъбзчета (малко нечестно, но както и да е).

# 68
В такъв случай си пишеш в браузъра името на сайта и тогава действаш. Аз така направих, но незнаех че от блога и така става. Аз съм с осем акаунта там и съм си спонсор на себе си. Можеш да намериш инфо каксе трие акаунт и да си направиш нов може и без спонсор. А иначе тук в форума има тема за игрите там може да пишеш да не разводняваме тази тема. Ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226358.msg5588826#msg5588826 и ако отвориш на 23 страница там има снимки на подаръци: чадър и плюшени играчки.

# 69
Трябва да ми намалят данъците, че участвам в благотворителност: цяло списание подарявам.

# 70
Добро утро на всички. Их много лошо време и среща няма да има, че в тая мъгла не става за бебчовци.

# 71
Здравейте!

Чак сега видях за срещата в Карамел  Close

Аз водих малката сутринта на куклен театър и много й хареса, така че ако искате може и там да направим среща някоя събота. Много бих искала най-накрая да се срещнем и запознаем! А друго подходящо място е и детския клуб на Раковска и там може да се видим по всяко време, независимо от времето навън?!

# 72
  • Враца
Здравейте...как сме .....какво правим  в това лошо и мъгливо време.. ние си седим в къщи ,че ни е страх от гадните вируси..  Naughty

# 73
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета...
Моля ви...помогнете...
В коя аптека или в коя борса има памперси за възрастни и разните му там еднократни чаршафи и подобни сан. материали?
Благодаря Ви   bouquet

# 74
Добро утро. За възрастни и инвалиди има един санитарен магазин май така се казваше под у-ще Ботев от тази страна където е книжарницата но на другия тротоар в блока в който има пенсионерски клуб. Този блок е точно срещу здравната кас. Имам една приятелка купуваше памперси за баба си от аптеките и като отидохме там се оказа че цените са по ниски отколкото в апткеките и продавачката беше много приятна. Надявам се да съм дала добро описание, ако не ще описвам още. Peace

Общи условия

Активация на акаунт