Само при нея ходя и само на нея имам вяра. НЕвероятен човек и специалист е

Не мога да не кажа, че и Партовска е голем специалист, но като човек я няма никак.

/ и съм доволна. Раждането ми беше с уговорка и по време на него тя беше при мен през цялото време. Говореше ми и се шегуваше даже понякога. То много не ми беше до смях ама.... После докато стоях в болницата всеки ден минаваше да види как съм и да види бебо. Тъй като след раждането взеха бебо и зяла нощ не ми го дадоха и сутринта се бавеха, тя се качи горе и малко позабърза нещата.
/ и съм доволна. Раждането ми беше с уговорка и по време на него тя беше при мен през цялото време. Говореше ми и се шегуваше даже понякога. То много не ми беше до смях ама.... После докато стоях в болницата всеки ден минаваше да види как съм и да види бебо. Тъй като след раждането взеха бебо и зяла нощ не ми го дадоха и сутринта се бавеха, тя се качи горе и малко позабърза нещата.
И аз бях чувала различни мнения за всички и преди това бях пообиколила почти всички гинеколози във Враца с изключение на мъжете. Всичко си е до късмет и аз съм от доволните 
Платих и около седмица след раждането, толкова пари колкото бяхме решили предварително че ще й дадем