Юлските деца, чакат Надето /здрава/ у дома

• 12 565
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Нан радвам се за теб!Сега лежи и си почивай,възстановявай се !

Мъжа да инсталира компа до теб на масата, newsm78 а клавиатурата в скута и да не ни забравяш! Peace

Честит рожден ден Исито ЛЦХ (ако е така на кирилица де! newsm78)   Само хубави мигове и щастие,здраве,  bouquet късмет и Любов!

Аз пък без да знам че се яде агнешко днес изкарах едно бутче да пека,тъкмо ще е точно за днес! Grinning

# 16
Ехеее, чак сега видях заглавието на темата! Супер! Иси   bouquet
Нанче, почивай активно и ти пожелавам бързо възстановяване!

Анет, хубаво си се сетила за агнешкото. На мен майка ми го сготви за днес и ми донесе яденето.  Simple Smile От мен хляба, десерта и салатата. Да знаете аз взех да задобрявам с машината за хляб, голяма работа е!

Днес направих сефтето на скайпа. То било направо голям майтап. Малко се стресирах само, че изведнъж докато включа компютъра и като взеха да ми викат здрасти от всякъде се шашнах!  Joy Оплетох конците по едно време. Освен това още не са ми ясни доста функции, но ще го схвана. Голям кеф е да мога да си поговоря с вас така в ефир. Като че ли изведнъж излязох от изолацията.  Grinning Аз имам месенджър, ама много малко хора го ползват и всъщност основно с една приятелка си говоря по него. Айде хуквам да оправям, че ще дойдат гости.

# 17
А заглавието на темата ,а и ако забележите колко заглавия си имаме всички са дело на Ети ,този път аз нямам заслуга Hug

# 18
  • някъде
А заглавието на темата ,а и ако забележите колко заглавия си имаме всички са дело на Ети ,този път аз нямам заслуга Hug
Видяхме ние, но защо не изтриеш ненужните! newsm78

# 19
гледате ли нова телевизия
Видяхме ние, но защо не изтриеш ненужните! newsm78
кои

# 20
  • някъде
първите 4-ри:
първото вече не важи
2,3 и 4 стават чак за следващия рожден ден

какво дават по нова

# 21
Добре си ни дошла НАН! Hug
Кога си на контролен преглед?

Честит Имен Ден на Мишел на Лала и Мишо на Анет!Да носят със здраве името си!

Аз също не съм регистрирана в скайп.Може би тази вечер ще го направя.
Ле-лееее, само там не бях регистрирана до  сега ooooh!

п.п. Готово, и в скайпа съм вече първа кипра FlutterЩе ме откриете като, AsyataNaMimata
Изглежда съм забравила паролата за снимкабг. ConfusedМоже ли някой да ми я прати!?

Аааа, виждам Нанчето Hug

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 18:38 от Asya_

# 22
НАН, добре дошла  Hug

# 23
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИШЕЛ И МИШО! Hug Heart Eyes
Честит празник, Лала и Анет!   bouquet

Току-що дочетох предната тема и ... мисля, че думите са излишни!
 Hug  bouquet Heart Eyes Hug

Асе, сега в събота ще ходя тук да ми махат един дренаж на ахилесовото сухожилие. След две седмици ще ми махат външните конци и ще сложат цял гипс /сега е само отзад до под коляното и отдолу на стъпалото/, и след още толкова окончателно махат гипса и почва раздвижването. Това е по план-график, дано не се обърка Praynig

Айде бягам, че ще вечеряме Hug

ПП. Не пия обезболяващи, само хомеопатични - вършат чудна работа Peace

# 24
първите 4-ри:
първото вече не важи
2,3 и 4 стават чак за следващия рожден ден

какво дават по нова
За първото съм съгласна ,но все пак някой може да го използва и да го модифицира . А другите не искам да ги трия ,за да се използват когато трябва ,а не да се чуди с какво заглавие да пусне тема.
а по Нова телевизия даваха часът на Милен Цветков и и там беше бащата на Криско (на лилибон) и ми стана много мъчно Sad

# 25
Ох, много съм завеяна. Сутринта писах, и забравих да честитя имениците. Бъдете живи и здрави и много късмет в живота. Hug
Венци днес ми направи такъв номер  Confused Изключил ми е рутера и аз цял следобяд рестартирах компа и не мога да вляза в интернет Banghead  comp03 Добре, че Дидо се прибра, че видя да свети една лампичка в повече. На мен ми е все цветомузика не виждам разлика Two Hearts
Нас ни мъчат два кучешки. Вярно, е че са отврат при пробиване. Много плаче-така жално-и не мога да помогна Sad
НАН-супер новина. Дано бързо се възстановиш Praynig

# 26
Наде, много се радвам,че всичко с еб е наред и вече ще можеш по-спокойно да се разхождаш с Дая Hug
На мен нещо не ми се пише в последно време,защото ме е налегнала една есенна депресия и тъга Sad
Върна се за пръв път най-добрият приятел на мъжа ми,който е емигрирал преди 17 години в САЩ  .Баща му почива два дена преди да успее за пръв път да се върне,защото статутът до сега не му е позволявал.Много тъжно SadИ се замислих как трябва да вършим нещата на време,а не да отлагаме,защото понякога може да се окаже безвъзрвратно късно и изгубено newsm78
Аз искам да помогнем и на НАН и на семейството в Русе,няма значение кой с колко,все ще е от полза Naughty
Синеоче,казвай отзвуци за яслата и изискванията при вас,защото май във всяка ясла е различно,нищо че всички са на общинска издръжка Thinking

# 27
Наде радвам се че всичко засега е ок. Ти почивай повече и както казва Ели клавиатурата на теб и пиши .

Аз пък няма нещо много време напоследък и даже и не мога да се включа по въпросите които обсъждате. Да не повярва човек каква съм Мара подробна.

Лети за яслата какво да кажа. Носим разни консумативи веднъж в месеца - мин. вода, тоалетна хартия, салфетки, течен сапун, кухненска ролка и памперси. Също в една раница съм сложила два анцунга и две тениски за преобличане и това е. Ако има нещо нацапано те ми го връщат в торбичка, а раницата стои там. А, и пантофи също. Те си я взимат и там си и и  ги обуват. Първият път само ме пуснаха да разгледам навсякъде и бях много  доволна. Обличам я леко - с тениска и анцунг отгоре, там е топло - около 24 градуса.Вчера са имали куклен театър, та дадохме по 2.50.
Иначе Лора я хвалят всеки път че всичко си била изяла и не е плакала. То стана като вица за нашето момче просто ама много хубаво яде...

# 28
Нан много се радвам че за теб всичко се нарежда  Hug

синеочка а самички ли ядат дечицата или някои ги храни?
А тва 24 градуса е множко,Галко вкъщи е на 15-20 макс градуса.  Thinking

Ети голяма поетеса излезе,бравос  smile3501

# 29
Снощи тъкмо гледах и слушах таткото на Криско,когато Галко е взел шишето лакочистител,отворил го е(въпреки че нарочно го затегнах) и го надигнал  Confused Направо ми пречерня като го видях.Душа го-  устата му мирише на ацетон  Rolling Eyes
Звънях на педито тя ни прати в спешният център,те пък в шокова зала.Там пък се опитваха да му видят в гърлото дали има зачервяване ама не можаха.Накрая ни пуснаха по живо по здраво.Решиха че от няколко капки нищо му няма.За мое щастие че направо ми омекнаха краката като разбрах че може и да се наложи промивка  #Crazy

Ама се притеснявам че сме на хомеопатия сега и може и да се спре действието на препарата от тоя ацетон  Thinking
Хомито каза да го наблюдавам.

Ух,та в такива приключения бяхме снощи... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт