Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
А може би и аз....но съм с Коян и се чудя..

# 76
Шоши, аз ще ти пусна на лични какво искам. А място за още една количка за играчки имаш ли?
Аз ще дойда да взема всичко. Даже ако искаш да платим с мойта карта, за да не те товарим финансово.
Ок, мерси  Hug Ще се чуем по кюто тия дни да се уточним. Лека нощ!

# 77
  • София
Преди Гранда май ще направим една разходка в Градската градинка.

# 78
дам, хайде честит имен ден на цялата банда Викторовци и Виктории подвизаващи се тук. Деца да сте ми живи и здрави, да не ни слушате, ние да ви слушаме повечко, и да си знаете, че много ви обичаме - вкупом и поотделно Mr. Green

# 79
амиии - аз да си призная, не знаех за днешния празник:
но наистина много щастие да спохожда всички днешни именици, а те са ни много, както и много любими!!!

# 80
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС НА ВСИЧКИ СЪИМЕННИЦИ НА ВИКТОРИЯ!!!
ДА СА НИ ЖИВИ,  ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦАТА.

Много е щастлива днес Вики че има имен ден, много не и е ясно какво означава това, ама се кефи на празничното настроение и най-вече на малките подаръчета.
Черпим ви по случая.

# 81
Честит имен ден на всичките ни Виктор и Виктория! Heart Eyes Да сте живи и здрави и да ви е живо и здраво името! Hug
Мкп, значи викаш и днес имаш имен ден  Mr. Green Да си жива и здрава!  Heart Eyes

# 82
  • София
E хайде, да ни е честит празника на всички, дето празнуваме  Laughing Аз съм на бачкане, но успях да се класирам за театъра в гранд хотел София. Не ми хареса особено, но децата като че ли след първоначалния уплах, се загледаха. Много крещаха тия хора, и зловеща музика пускаха, но успяхме да убедим децата, че е много смешно  Laughing После правиха кукли от хартия (срещу още 10 кинта), което малко ме изненада. Очаквах, че е включено в цената. Та с билети, с кафе и сок и кукла, лесно се разделяш с трийсетачка. Ще си помисля за другата неделя! Следобед отиваме на новия клуб "Островът на съкровищата". Ще докладваме като се върнем. Похвалиха ми го като супер забавен за деца и за пушещи родители като мен.

# 83
И аз не съм знаела,че днес Викторовци и Виктории имат имен ден!Да им е честит,да са живи и здрави малките сладури!

# 84
и аз не знаех за днешният имен ден .

честито на имениците.весел празник.   bouquet

аз да ви се оплача : преди малко хазяиньт беше в кьщи , за да ми сьобщи , че щял да продава апартаментьть и до 1.01. да сме се изнесли  #Cussing out  направо полудях ви казвам. да се маестя сега с две деца посред зима.....като се сетя преди 8 месеца какво чудо беше .... не искаааамммммм пак да се местяяяяя.  след малко сме на РД. , а мене ми е прецакано безвьзвратно настроението  ooooh!  плаче ми се та две не виждам....

# 85
  • София
Честит имен ден на имениците! Да са ни живи и здрави и да са ви живи и здрави Wink

Аз съм доволна от театъра по следните причини: Че може да си пиеш кафето в или извън залата, децата не са закарфичени за стола и могат да си танцуват. Може да си вземеш и бебето в залата Wink Цената ако се ограничиш само до театъра е 10 лв... От тук нататък следват и недостатъците - арт забавления - 10лв, вода 2 лв, капучиното не го видях ама сигурно ще да е било към 4 лв... Но тези вторите с подходящо отколняване на вниманието могат да бъдат избегнати. Да не говорим, че с Нели участвахме активно в процеса и вече може да правим същите тези неща за без 10 лв Wink
Я да ви питам преди време бях споменала за замисляне над организацията за Коледното парти. Нямам нищо против да се опитам да го организирам ако искате. Ето и въпросите ми засега:
1. Имате ли интерес да си правим такова.
2. Нега да направим малко преброяване.
3. Кога мислите е по-подходящо - преди или след НГ.
4. Колко пари сте готови да отделите (естествно колкото сме повече толкова по-добре)  за такова мероприятие.
5. Какво мислите за подаръците? Т.е. като миналата година или нещо друго?

Понеже ми е ясно, че всеки си има различни изисквания и т.н.. накрая, както и миналата година, след гласуване ще се спрем на краен вариант.
Тази година предложението ми е да не е с тетаър а с някакъв аниматор, който да има организира някакви игри, състезания или нещо такова. Или пък (идеята от миналата година) някой от татковците да се направи на Дядо Коледа (Мраз) и ние да им организираме забавлението. (Определено ще е по-евтино Wink). Ако се спрем на такъв вариант кой от татковците би се заел с подобна задача... И т.н.

# 86
1. Имате ли интерес да си правим такова.- Да
2. Нега да направим малко преброяване - брой ме
3. Кога мислите е по-подходящо - преди или след НГ. - преди нова година
4. Колко пари сте готови да отделите (естествно колкото сме повече толкова по-добре)  за такова мероприятие. - 30 лв
5. Какво мислите за подаръците? Т.е. като миналата година или нещо друго? - тук нямам проблеми, каквото кажете Rolling Eyes

# 87
  • у дома
макар и с късно включване - [b]ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! МИЛИ МЪНИЧЕТА, НЕКА ИМЕНАТА ВИ НОСЯТ САМО ПОБЕДИ! [/b]

Янче, и ние сме ЗА коледно парти, за когато го успеем.
Ще пуснеш ли анкета?
За подаръците - може да се разберем всеки да купи на детето си нещо и да си го надпише. Но да сложим таван за сумата например за да не се получат кофти ситуации.
С елемент на изненада пак става като миналата година, както кажете.
За аниматори - да, но може и театър - нещо коледно-новогодишно + раздаване на подаръци в края на пиесата или нещо такова - така си го представям де.
За парите -колкото излезе, искам да добавя + известен бонус за организаторите   Peace - нерви, време и т.н. не е шега работа.

# 88
  • Sofia
Мерси за пожеланията!честито и на другите адаши!Да е живо и здраво името им!
Ние вчера се обринахме,та днес ходихме по лекари.никой не казва от какво е.Явно нещо я е полазило,защото не е шарка,не е хранително Confused За капак снощи падна по стълбите от 2-рия към 1-вия етаж в къщи Crazy Днес сме с обелен нос.
По същество да мина сега
1.За парти съм
2.Бройте ни
3.Когато успееме да се организираме
4.Колкото излезне масрафа
5.Определено нещо друго за подаръците.Идеята май за миналата година беше да са в чувал и всяко дете са бръкне и да си избере т.е. да се изненада,но се получи нещо доста различно.
За Дядо Колда нашия татко не го бройте категорично отказа Mr. Green
Да питам на последно място нещо.Шоши,няма да те товаря с поръчки.само ,ако можеш ми кажи тези сайтове имат ли доставка до Бг и колко е тя,ако има такава?Ще си направя поръчка,защото наистина има интересни неща.С немския съм доста скарана,но свеки ще съдейства

# 89
здравейте пак,

Чоча, а Вики нещо друго освен обрив има ли? Т.е. аз без друго се притеснявах малко с нашата розеола, че ти видя, макар и за 2 мин, Ежко миналата неделя, въпреки че той тогава вече от 3 дни нямаше Т, а се обрина чак след още 3... ама ако Вики не е имала Т, сигурно ще е нещо друго, да минава бързо!

за партито - ами, разбира се, ЗА сме... но нещо не разбирам - това друг план ли е спрямо идеята за някаква обща форма на РД? ама във всеки случай предвид РД-тата, мисля, че е по-добре отново да е след НГ и да е Зимно парти озаглавено например... за подаръците - аз обичам изненадите и мин. година ми хареса, но май идеята всеки да си купи на своето дете е по-добра... за театър или аниматор не мога да преценя още... принципно мога да питам за Дядото, ако решим да има такъв, но не знам какъв отговор ще получа...

Общи условия

Активация на акаунт