Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Чоча сутринта
Шоши дали видя моята молба какво искам от сайта, и ще е удобно ли душа камбана да ми го вземеш
Минимо.....абе вие с договор ли сте, ама не, те у време ви предупреждават, тоест повече от месец - ох тъпо е, много е тъпо, права е Нели, бегай у Франция
6.01 - избирам аз, и не искам без мкп да одим на купон....
и предлагам, всеки си купува подарук на чавето и му го надписва, а не после след 1 година пак да се окаже, че има сърдите
Нели кво викаш за Човеко, простотии говори Laughing Laughing

# 106
ДОБРЕ ДЕ, МОЛЯ ВИ МАЙНЕТЕ ТУЙ МАМИ ОТ ЗАГЛАВИЕТО, ВИЕ МЕНЕ ОБИЧАТЕ ЛИ МЕ ИЛИ Twisted Evil

# 107
обичаме те!

# 108
и аз теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
Шоши дали видя моята молба какво искам от сайта, и ще е удобно ли душа камбана да ми го вземеш
Laughing Душа камбана, ще ти го взема  HugДа свърша един път завинаги дипломната си работа тия дни и ще направя списък кой какво иска, че да не пропусна нещо.

# 110
  • София
Ма кой недоволен от миналогодишното разделение на подаръците? Ако имате предвид вметката на Чоча, тя по принцип си е контра, не й се връзвайте. Що така бе Миме  Laughing

А аз партито, моля, не се съобразявайте с мен, когато ви е удобно. Петима Петка не чакат, така да се каже. Освен това, аз като крайно несериозна, никога не знам кога, какво и как мога. Току виж са ме изпратили на каторга нейде по Карибите, и пак взема, че не дойда  Mr. Green

# 111
Благодаря за пожеланията за именния ден на Виктория!
Включвам се малко късно, за да честитя на всички, които носят това хубаво име!
Ние вчера уж щяхме да празнуваме, да ходим някъде, но се скапа всичко. Любимият ми мъж отиде сутринта рано да слагал праг на вратата на майка си, че й духало много. И се прибра в 9 вечерта, когато аз вече бях тотално изнервена. Поръчахме си с Вики пица вкъщи, хапнахме си сами, направихме си купон... Накрая, когато той се прибра, му се развиках, стана скандал и аз си легнах в 10 разревана. В 11.30 ме събуди да ми се извинява и се доскарахме. Много ме хвана яд на него и ми стана ужасно тъжно, че на именния ден на собственото му дете предпочете да си виси при маминка и го нямаше цял ден...

Мони, много е гадно това, че трябва през зимата да се пренасята. То не че ако беше през лятото щеше да е по-малко гадно. Но ще се справиш, стискам ти палци.

За партито - каквото кажете, нямам никакви претенции. Този път ще направя всичко възможно да не съм на работа.

# 112
  • Sofia
Не може всички да са еднакво доволни.Просто се говореше за една идея и накрая стана друго затова го отбелязвам.А за подаръка,който получихме нека не го нарека недоволна,за да не обидя някой,но бях  изненадана.
Шоши,ще разгледам и ако има неща,на което не мога да устоя ще ти пиша.Благодаря ти предварително!
Криси,май само аз незнам каква е играта с мамите Mr. Green

# 113
Просто се говореше за една идея и накрая стана друго затова го отбелязвам.
Хайде не говори с недомлъвки. Не ти отива.

# 114
  • Sofia
по-ясно от това не виждам какво да кажа.Къде е недомлъвката?

# 115
  • у дома
Айде и аз да се присъединя с коментар за миналата година - мисля че просто някои донесоха подаръци за много над 10лв, а получиха такива под 10лв или нещо което смятат за неадекватно.   Wink Ако всички бяха спазили това условие - подаръците да са около 10лв - нямаше да има недоволни - много голяма разлика се получи. И нямаше как да е другояче - все пак сме от различни социални слоеве, мироглед, начин на живот и т.н.
Затова е хубаво всеки да избира за собственото си дете, кой както го чувства - и бих искала да помоля, най-тежките на обем и цена подаръци да си ги оставим за семейна или друга подходяща обстановка, ако ме разбирате.   Peace

П.П. - НЕ изразявам недоволство, а мнение..

# 116
Каква е била уговорката и какво се е получило? Това не разбирам.

А защо трябва да има подаръци? До януари месец ще са се заринали с подаръци.
Не може ли зимно парти без подаръци? А може и сами да си ги направят ...

# 117
  • София
Аз за себе си мога да кажа, че спазих уговорката да е около 10 лева. Не можете да ме вините, че избирам хубави подаръци от всякакви ценови категории  Mr. Green А сега сериозно - не съм съгласна, доколкото помня, бяха си еднакво хубави нещата. Ванеса получи 4 кутийки с пастелин със съответните формички и им се радва. Не помня от кого бяха. Аз бях намерила някаква играчка -часовник, имам само смътен спомен как изглеждаще и не помня на кого се падна. Помня, че имаше една риба Немо, по която повечето деца си паднаха, но нямам спомен тя да е струвала милиони. Явно и някоя от вас притежава подобен на моя талант  Laughing
Аз не съм много за сами да си правим подаръци на децата, няма го елемента на изненадата, но ако настоявате, съм ок. И всъщност точно при този вариант е в пълна сила казаното от Фъстъче, че бидейки от различни социални групи, мирогледи и прочие, няма да е много комфортно за децата.

Е, докато публикувам, Смайли се включила. Всъщност е права. Що пък да има подаръци?

# 118
  • Sofia
Разбира се,че може и без подаръци Peace
А и както вече казах не може всички да са доволни.Явно аз съм била единствената недоволна щом всички сте били супер доволни.Както вече каза Мимето петима с Петко не се съобразяват Laughing

# 119
  • у дома
може и без, но ако се разберем за без подаръци - нека поне им подарим някакви лакомства ако сте съгласни.

Мимка това имах предвид, няма недоволни, но няма и изненада - дааа

Общи условия

Активация на акаунт