Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 860
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Честит рожден ден на Красимир и Калоян!
Честит имен ден и на Филип!

Да са здрави и усмихнати деца!  bouquet

Микки, Роската ве4е три месеца е без памперс с изключение на няколко дни, когато застудя времето и се напишкваше през нощта. Също не искаше памперс и аз го оставих - една непромокаема подполжка на матрака и всяка сутрин пералнята заредена с чаршафи,но нямаше друг начин. Цялата работа трая около седмица.

Аз се разболявам и съм вкъщи Confused Поне ще имам един следобед сама и на тишина Mr. Green ( чак ми тежи на съвестта )Роската е по - добре с носа днес и си е на ясла, но забелязах, че едната леля е хремава.
За рожденния му ден - в яслата не дават да се носят торти рула и други подобни - за почрпка ни казаха да донесем ако искаме сокчета, соленки, бисквитки, сухи пасти - нещо от сорта по наш избор.

# 106
Честит Рожден Ден на днешните герои на деня Калоянчо и Краси! Пожелавам им на първо място здраве, да са обградени с много любов и внимание и много красиви играчки да получат днес!

Честит имен ден на Филип! Да му е живо и здраво името и много успехи и щастие да му носи!

Благодаря още веднъж за всички пожелания към моята скромна особа   bouquet Не знам дали съм ви го казвала преди, но дори и да съм, ще се повторя колко сте важни за мен и колко съм привързана към вас. Толкова време сме заедно, че вече сте неразделна част от живота ми  Hug Heart Eyes  bouquet

Вчерашният ден беше просто приказен- за пръв път в живота ми съпругът ми беше организирал целият ми празник до последният детайл и се беше справил фантастично! Аз дори не знаех какво ще се вечеря....съвсем на гости бях  Mr. Green Жените вкъщи също бяха купили балони и други украси и заедно с него бяха превърнали къщата в парти замък! А тортата беше като от приказките....Получих букети като за цял цветарски магазин от хора, които дори и не подозирах, че ще ми честитят дори. Разбира се най- огромните бяха от Иван и от майка ми (която м/у другото ми спретна номер като ме набута в ефир по FM+ за честитка. Първо реших, че някаква луда ми се обажда, докато се представи водещата на предаването, а после "Я кажи нещо на майка си сега тя те слуша.."  Crazy ). Абе беше наистина най- прекрасният ми РД  Mr. Green

За 2-ри аз лично харесах най- много сандвич хапките от менюто. Салатите и пържените кашкавали са малко по- специфични и според мен е по- добре те да се поръчват отделно, защото не всички даваме пържено и тн. на децата. Според мен 2-3 плата от тези хапки (нямам претенции кои точно) ще са най- добре приети от всички. Но както предпочете мнозинството....

тити, разсмя ме от сърце с $My bear lady"  hahaha Много добро попадение  Peace

Майче, съчувствам ти за дететегледането на две деца сама, че и с едно болно. Дано не е нещо сериозно и се оправи бързо Петранче  Heart Eyes Hug
А пожеланието за близнаци- не знам как да го разбирам- като клетва или с любов в този контекст  Twisted Evil  Joy Май ще се придържам към процедурното предложение на Тити за мъжко  Laughing
Виждам, че доста пожелания за второ имам, та може би ми е време да се замислям с новата година и нови опити да подемам  Thinking

микки, за жалост и аз не мога да дам съвет. Нана все още си спи с памперс и хич не бързам да го махам....Много сме полезни, няма що  ooooh!

Днес съм зарита с избор и поръчване на коледни подаръци за офиса и съм буквално ето така  Crazy Отивам да работя....Приятен ден на всички и много бързо оздравяване на всички болнички дечинки и мами  Hug Heart Eyes

# 107
честит имен ден на филип! да е здраво и весело дете!   party002
честит рожден ден на калоян и краси! да са здрави, щастливи, палави деца! Tada

# 108
Честит имен ден на Филип!!!
честито и на рожденицита, да са zдрави и весели!
Подсетихте ме, че може би вече не е лошо да купя гърне Mr. Green А къде има всъщност такива неща, че напълно съм отсвирила бебешките магаzини?

# 109
Честит имен ден на Филип!
Сердика гърнета има в детските магазини, в магазини за домашни потреби (легени, кофи). В някои супермаркети.
Само да споделя, че Ния вече не използва гърне. Умира от кеф на седи на седалката, за тоалетна чиния която й купихме. Честно казано на мен ми е по-добре да ходи в тоалетната отколкото да трябва да проветрявам хола Wink
Иначе нашата седалка я купихме от Метро. Много е готина и има дръжки за които се държи детето и се чувства стабилно.
ето и един линк към гърнета и седалки
http://shop.danet.bg/index.php?cPath=35_38&osCsid=db47215ba0 … 7032ee45b98fbb60e

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 15:26 от exxo

# 110
Еххо, мерси. Аz също се zамислям дали да не вzема директно седалка, но ще трябва и столче, на което да може да си сложи краката. така ме съветва листовката от чичо доктор.

# 111
Честит Имен Ден на Филипчо!

Много лошо, че има толкова болнички!! Sad Дано бързо да оздравявате!  Praynig Аз направо тръпна Юлиана да не се разболее точно за р.д. и по-принцип, разбира се, но ми се иска да си изкараме приятно празника след толкова подготовки, нагласи, очаквания!
Сердика, съжалявам, че се е наложило да отложите празника на Малик, макар че съм сигурна, че пак ще го отбележите подобаващо, а дано е и напълно здрав дотогава!

А относно гърнето, аз съм писала и преди, но пак да кажа - Юлиана никога не е сядала на гърне, смята, че е за бебета, от самото начало е на седалка, а столче за краката ние поне не използваме, мисля, че си е предвидено и е повечето са достатъчно удобни! Но ще трябва столче за мама или тати, за да седнат и правят компания на детенце, докато върши там каквото трябва, при нас поне е така и задължително с книжка! Simple Smile Успех!  Hug

Памперс - само за нощния сън все още слагам, макар че съм купила две чаршафчета с найлонче отдолу и Юлиана си казва, но отлагам все още.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 16:12 от Сисии

# 112
Привет от мен, аз пък се загубих, но покрай осигуровките и ддс-то немога да си вдигна главата, а за ровене в нета въобще не си и мисля. днес голямата олелия приключи и затова бързам да поздравя на патерици малките вече 2 годишни дечица: КАЛИНА, ВИКТОРИЯ, АЛЕКСАНДЪР, ГЕОРГИ, КАТЕРИНА - желая им много и безкрайно щастливо детство, а на техните мили семейства повече радост и усмивки.
 newsm59 КАЛОЯН  newsm59 КРАСИМИРна днешните празнуващи същите хубави неща им желая.
Незнаех, че днес Филип е именик, но щом казвате и той да е жив и здрав и вечно усмихнат Hug
Всички болнички - оздравявайте бързо!
Уф трябва да ходя да взема Ники от ясла, до после....

# 113
Честито на Калоян и Краси!!! Здрави и щастливи да са!

Честит имен ден на Филип!!!Най-вече здраве желая, другото от мама и тати  Wink

Милейди, имала си наистина страхотен рожден ден! Като приказва звучи всичко!

А пък Ади още е с памперс и през деня  Rolling Eyes Тя и без памперс може, но в яслата не мога да подсигуря 5-6 комплекта дрехи всеки ден, които ми искат, за да я преобуват като се напишка  ooooh! Иначе у дома 50 % си казва навреме, когато и се ходи до тоалетна.

Аз изчезвам, че ми свърши работното време и нямам търпение да се прибера!

# 114
Здравейте ,майчета Simple Smile 
Дъщеря ми също е ноемврийче
и от известно време чета усърдно и с удоволствие
за щуротиите на другите ноемврийчета,защото написаното от вас ме  успокоява.
Не ми е суетно детето ,нито е проклето ,просто е част от  очарователното скорпионско  войнство.

Жалко ,че има толкова болнички дечица.
И Алекс е сополива ,гласа й падна ,което я озадачава
и сега е заета да експериментира новите си гласови данни -
издава различни звуци ,услушва се и после ме гледа въпросително.

Скорошно оздравяване на мъничетата.

# 115
Добре дошли, Деси и Алекс, винаги се радваме на нови попълнения Grinning

# 116
Сердика ,дружеско ръкостискане Simple Smile

# 117
ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН НА ФИЛИП!!!

Desi_slava, добре дошла и от мен! Hug Радвам се, че вече пишеш, а не само поглеждаш в темата!
Милейди, чудесна възраст - чудесно изкарване! Все така да върви!

Днес деня ми мина през разни служби и се присъединявам към питането от преди няколко дни - какво им става на хората? Crazy

Е имаше и приятен момент, Диди беше така добра в почивката си да дойде с мен и да избираме торта за празника на 2 декември. Тортата ще бъде без шоколад и ядки, фантазия на майстора на зимна тематика с много фигурки. Менюто ще уточним седмица преди празника, така че имаме време.
С риск да досадя периодично ще напомням за датата с идеята, че в движение може да изкочи нещо допълнително, а и мимоходом поглеждащите да се информират и да ги видим на втори. Плащане, събиране на пари - рано е още, аз ще имам грижата да капарирам.

# 118
привет, Деси Simple Smile чела съм те насам-натам из форумите. Пиши и при нас.

Честит рожден ден на Краси и Калоян/дали са му излезли и последните кътници, се питам  Wink /!
Честит имен ден на Филип - здрав и ящен да расте Simple Smile

# 119
ооо, деси   bouquet
как е митака? Wink

Общи условия

Активация на акаунт