Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 859
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Току що отмених реzервацията zа рождения ден на Малик...Не ми се рискува. Така че да не се чудите, че не валят покани Confused

# 91
милейди, честит рожден ден! пожелавам ти здраве, късмет и  много любов!!!

# 92
мдааа - и аз така пожелавам  Wink
и здраве желая! Mr. Green
близнаци също така желая  Wink

# 93
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕЙДИ! ДА СИ ЗДРАВА, ОБИчАНА  И КЪСМЕТЛИЙКА!  bouquet Hug

# 94
MyBearLady, жива и здрава да си! Пък след това мислех момченце да ти пожелая, но майчето бе по-смела - защо не и близнаци?  Wink весел празник!

Сердика,  Hug

геригърл, Деян също не стои послушно. Обикаля и прави какво ли не друго. Но хвърля по едно око и на програмата.

# 95
Честит Рожден Ден, Милейди!!   bouquet Много здраве, любов, безброй красиви мигове и усмивки!

# 96
Ето ме и меееен  Mr. Green

Виждам, че пристигам навреме да честитя на мечето!

Мила и сладка Милейди! От сърце ти желая здраве, портфейла ти винаги да е без дъно, мечтите ти да се сбъдват често, а щастието да не те оставя никога!

На пропуснатите ноемврийчета със закъснение честитя втората годинка! Здравето както винаги няма да го пропусна в пожеланията си, другото е - послушни родители, много играчки и най-вече щастливо детство на малчовците!

Виждам, че има болни! Ади от 2 дни е добре и от вчера пак тръгна на ясла. От рождения си ден до сега Ади беше с ужасна кашлица, добре че само тя и беше. В яслата обаче пак има кашлящи деца и много ме е страх пак да не се разболее  Twisted Evil
На болните дечица и на техните родители стискам палци да минава бързо и да не се връща болестта!!!

А сега ще попрочета какво сте писали назад, че нямах никакво време досега.

# 97
Честит Рожден Ден, Милейди!!  Много здраве, щастие и бебче.Сега да се похваля и оплача - купихме си кола. Рено Лагуна, но по-старичко. Това беше хвалбата. Сега почвам да се оплаквам - нова кола добре, да но не. Докараха я от Германия. Уж, всичко работи и е много добре, не е за изпускане. Взехме я ние, и тук какво се оказва - първо е ударена, не много но все пак. После, пускам климатика, той не работи - оказа се че хвърля антифриз. Сега имало вариант двигателя да е много издухан. Това ще се разбере утре. А какво ще стане като я сложим на компютър не знам. Направо ми се плаче.Да не говорим, че дадохме повече пари отколкото вървят в България с идеята, че е по-здрава и запазена, че я внася познат и т.н.

# 98
  • София
Такааа, не съм писала от почти една седмица.
Но днес нашата прекрасна (мечешка, по Тити Wink) лейди има рожден ден, а и се почувествах виновна. Милейди, честит рожден ден! Всичко хубаво ти желая! Ставаш само на 24, много си млада! Бъди жива и здрава!  bouquet

Честито на всички ноемврийчета, които пропуснах тези дни!Болните нека оздравяват, в това число и ние - Илия още от РД на Роси е болен, тогава вдигна 40 градуса, сега е само със сополи и кашлица. Скоро сигурно ще тежи колкото сестра си. Тя също е сополива и кашлящо-пресипнала, а на всичкото отгоре и бавачката е болна, пък и баба, която от немай къде помага тези дни....

Обаче, въпреки това, Били, и ние сме за 2-ри, изпуснала си ни. Даже с две деца, стига да сме здрави.

# 99
Честит Втори Рожден Ден на Калоянчо и Красимир! Да растат здрави и щастливи деца!

# 100
  • Карлово
Честит рожден ден на Калоян и Красимир!

Аз да питам по един позабравен вече проблем. Откакто Мартина имаше проблем с ушите през септември върнахме нощния памперс, защото се напишква. Обаче не иска памперс. Досега някак си успявах да й го сложа като заспи. Обаче от седмица и това е мисия невъзможна, събужда се, започва да плаче и да  се опитва да го маха. Затова започнах да я събуждам поне веднъж през нощта.  Чудя се дали е добре, или да я оставя сама да започне да се усеща и да се буди а да ми казва newsm78

# 101
Честит рожден ден на Калоян и Красимир!  bouquet

Симка, преброяването е ново. Датата е друга. Даже щях да те питам Илия ще идва ли, че Ванко се колебае, но ти писа.
Неделя  2.12.2007г. 11чПрисъстващи - Били, Майчето, Юка, Никси, Сердика,Тити?, Еххо, Мечето, Клара, Гери, Елспет, Сисси, Диди, Кукла?, Исайкова, Симка  меню - отпада, за торта -18 /2?/.  Пак да питам - ще избираме ли от менюто /дала съм линк/ или всеки ще си поръчва?  Днес мисля да минавам от там за последни подробности.

# 102
Честит рожден ден на Калоян и Красимир! Да са живи и здрави!
микки Ния  все още с памперс докато спи, така че нямам опит и съвет не мога дам...
=^._.^= нямам претенции към това което ще се поръчва, така че давайте смело. Както писах ние ще дойдем, ако Ния е здрава. Кажете как ще събираме паричките, за да мога да дам това което се полага за мен и Ния. Ще ми бъде най-лесно ако дадете сметка за да ги преведа, защото с интернет банкирането ще отнеме 2 мин.
Тази нощ май вече носът й беше по-добре, защото ме вдига само 1 път. Дано  Praynig Наспах се, друг човек съм вече, даже не се нервирах на затворените за ремонт улици из Лозенец заради които обиколих квартала, нито пък на обичайното задръстване на телевизионната кула. Слушах си музика и ми беше хубаво Simple Smile

# 103
i az taka за сметка да питам, че и за нас така е най-удобно  Peace

петра е болна и двете гномчета са ми на главата  ooooh!

чрд ана всичко рожденници, ако има такива към днешна дата! сори, но нямам време да погледан на първа страница кой им аповод за честитене. като с евърне филков довечера, ако още съм жива, ще пиша както трябва  Mr. Green

# 104
  • София

Черпим за именния ден на Филипче  Mr. Green

Честито на днешните рожденници hbday
И на Мечето с малко закъснение newsm51

Общи условия

Активация на акаунт