Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 858
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
  • Карлово
Брей, къде сте днес всички newsm78
Майче, на път си да познаеш за пола на бебето-доктора каза, че 1000% е момче, даже и пишка видя. Отсега си казвам, че ще питам по-опитните после по мъжките въпроси, че хич не са ми ясни Grinning

# 76
ехе, микки, браво! ще тича и един юнак из къщата.
а от сутринта чак сега ме пусна форума да вляза. може би и другите имат този проблем.
у нас е весело в момента. прилича на детмаг  Mr. Green кейти е в стихията си. вчера си умря от кеф да къса опаковките на подаръците. само викаше " тоя, и тоя!!!" и не знаеше какво по-напред да захване. оставях я да се полюбува сред купчината, а после ще прибирам една част.
неделята мина много добре. много подаръци, торти, гости, изненади (само хубави  Laughing). щом намеря малко време, ще кача и снимки. доволна съм от клуба и най-вече от отношението и вниманието.

# 77
  • Димитровград
Здравейте,момичета!Първо да честитя със закъснение РД на Гого на Никси и на Кейти на Юка!Да бъдат здрави и щастливи и умни деца!Честито и на именниците от вчера-Мини и Вики!!!И те да са здрави!
Аз нямам настроение да пиша,майка ми нещо е болна и не се знае още точно какво е Sad.Изобщо,гадна серия някаква.Пък и форума чат-пат се сгъбясва.Отиваме на разходка,та дано се разсея от черните мисли.Пазете се много всички!!!

# 78
  • Карлово
Мда, чак сега включих защо днес е такава навалица във форума ooooh! Ами той бил пораснал, вече е на 5 години! Аз съм тук от две, но определено ми е доста уютно. И може би точно сега е момента да споделя, че и вие, мили ноемврийски мамчета, помагате да се чувствам прекрасно тук. Hug Hug Hug

Канеста, надявам се да е малкия дявол Praynig

# 79
микки много мило прозвуча  Hug
Сердика как е Малик?
Канеста дано не е нещо сериозно, макар че доста стресиращо ми прозуча постинга ти...
Боледуване аз днес си останах в къщи, давам някакви хомеопатични за хрема + капки + мехлем за нос и маи при Ния и при мен има подобрение...вече не знам. Да видим нощес дали ще се буди няколко пъти и ще се дере...
Утре все пак съм на работа, че от в къщи не мога да работя кой знае колко. Ния не признава друг освем мен когато аз съм в къщи и тормози бабите си - не иска баба сяда, не иска баба гледа Ния, не иска баба гледа ТВ....ужас....
Поне спрях да кашлям. То аз и цигарите не съм ги пушила няколко дни...

# 80
Привет!
Честит рожден ден на патерица на ноемврийските ни слънца (снежинки)! Simple Smile  bouquet
Благодаря от името на Мини!

За 2-ри - пишете ни и нас. Мини торта не обича, но аз - да. Simple Smile

# 81
Момичета, мерси много на всички zа пожеланията zа оzдравяване на Малик! Той ми се струва малко по-свеж, но още плаче, когато кашля...
Еххо, симптомите почнаха с хрема и температура, а после се прибави пресипналия глас, който всъщност е присъщ на ларинготрахеита (който пък от своя страна е вирусен и zараzен, тъй че нищо чудно да имат едно и също). При Малик обаче усложнението идва от допълнителна бактериална инфекция и zатова му дават и антибиотик.
Днес най-после си регистрирахме колата, мога да се съглася, че в КАТ е гадно. Много даже.

# 82
Сердика дано се оправя по-скоро Малик. Ния имаше пресипнал глас само вчера, но ми се струваше по-скоро, че причината бяха сополите стичащи се към гърлото. Днес го няма този проблем....абе да видим как ще бъде утре....но не е имала температура поне засега.
За КАТ - аз лично давам 50 лв, когато ми се е налагало, правя пълномощни и някой друг ходи в КАТ. То май ми се е налагало само за колата на майка ми, когато изтече лизинга...просто нямам време и нерви да се занимавам с подобни неща.

# 83
Така е, но тук пък вече наистина няма кого да пратя Wink
Радвам се, че Ния е вече по-добре.

# 84
  bouquetМилейди, ЧРД!  bouquet

Добро утро от мен!
Включвам се само да обновя преброяването.
Неделя  2.12.2007г. 11ч
Присъстващи - Били, Майчето, Юка, Никси, Сердика,Тити?, Еххо, Мечето, Клара, Гери, Елспет, Сисси, Диди, Кукла?, Исайкова  меню - отпада, за торта -16 /2?/.

Ния и Малик да оздравяват бързо! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 07:54 от =^._.^=

# 85
Честит рожден ден, Милейди!
Бъди zдрава, щастлива и много обичана и желана!

# 86
  • Карлово
Милейди, честит рожден ден! Само красота, топлина и щастие да те заобикалят!

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕЙДИ!!
Много здраве, късмет и любов!

Ами и ние сме болни. Засега  е само хрема. Цяла нощ не съм спала.
Тъкмо се оправихме от кашлицата преди седмица и сега пак. Гледам доста дечица са болни - бързо оздравяване пожелавам на всички.

Иначе вчера бяхме на рожден ден в Патетата и изкарахме прекрасно. Василенка се наигра но вечерта завърши със сополи за съжаление.

Напоследък наблюдавам Васи в детските клубове, когато има програма и всички деца са седнали да гледат и слушат нашата си обикаля и си играе, въобще не се впечатлява от програмата. Дали защото е малка още или просто си имам таралежче дето не обича да седи на едно място newsm78.

Довечера съм на концерт на Лили Иванова. Васи и тати ще се гледат сами. Скоро не им се е случвало  Laughing

Хайде лек ден.

# 88
Хайде и аз с отбора на ноемрвийчета  Mr. Green  Благодаря на всички за поздравите и пожеланията  Heart Eyes   bouquet

Поредната виртуална почерпка от мен (тази торта все едно за мен е правена  Wink Laughing )

Пожелавам страхотен слънчев и весел ден на всички и бързо оздравяване на болничките  Heart Eyes
Отивам в мола да се накажа подобаващо (а уж се водя работеща днес  Wink )

# 89
Честит рожден ден Милейди! Да си жива и здрава! Много късмет и каквото си пожелаеш да се сбъдне   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт