Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 864
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Честно казано и Ния ми беше по-добре миналата нощ от нощес. Иначе през деня си е ок. Весела играе...само този пусти нос където я мъчи...
Надявам се не си говорите за вашите собствени мъже  Mr. Green

# 136
Надявам се не си говорите за вашите собствени мъже  Mr. Green
не, раzбира се, то нямаше да е zабавно иначе Mr. Green Продаваме на търг бивши гаджета, братя и т.н.

# 137
давайте тогава да спретнем един търг и тук.  Mr. Green
аз утре цял ден ще пътувам по бизнес срещи и ми е едно такова притеснено. загубила съм тренинг явно  Tired дано кейти се справят с баба си вкъщи.

# 138
  • Пловдив
Честит празник на НУР и Кристиян! Да са здрави и щастливи!

Добре дошла на Деси:)

# 139
здравейте
Нур благодари за поздравите
честит рожден ден на всички рожденници тези дни които сме пропуснали, да са живи и здрави, весели и засмяни,
ние днес празнувахме в детски клуб, и утре ще кача снимки,
еххо, съвсем набързо прелистих и видях че търсиш портокалите, в онлайн магазин няма да ги намериш, защото щом в чико ги няма, значи и те ги нямат, защото когато някой поръча и тогава те се обаждат в чико да питат, имаш шанс само в някой магазин, където да има изостанали такива, например в хиполенд в скай сити, в пигис хаус имаше скоро ги ивдях, търси ги в по големите магазини,
поздрави на всички,

# 140
Ноември е пълен с рожденни дни  Simple Smile
Да са живи и здрави  Нур и Кристиян.
Вероятно ще  спят непробудно,изтощени от емоциите около рожденния ден.
Честит рожден ден на Филип на мама bubu_to.
Да расте здраво и усмихнато дете Simple Smile

Благодаря на всички за топлото посрещане.

тити-и аз съм чела твои неща Simple Smile
maiceto- голям детектив си   bouquetчовек не може да се скрие SunglassesМитака е в добро настроение тези дни.И държа да допълня -Петра е добро дете.Камен също.
buba katinka-Алекс е Александра ,роди се  на 09.11.2005г.-3850 /53 см.

Чудя се на мъничетата кои зъби е ред да растат по това време?!
Алекс вчера ми каза ,че я болял зъб,но не можа да уточни къде точно.
Първо показа долната редица ,после горната ...

# 141
вероятно има болка и горе, и долу - при петра венците при кътниците са ужасно подути. и е крива колкото си искате, че и повече  Confused
освен това, ок - петра е добро дете, но постъпките й са лоши, лоши, лоши  Mr. Green
изобщо няма да разказвам как ни мина нощта, защото най-вероятно съвсем точно предполагате  Rolling Eyes

ЧРД на Филип! да е здрав, усмихнат и все така спящ  Wink а на майка му - честит празник   bouquet

# 142
Честит рожден ден на Филип! Да е все така добричък и усмихнат и много да радва мама и тати.
Малик днес стана в седем и съответно е голям кривунделко. Заплаших го, че ще го дам в най-строгата държавна ясла, но не му пука.

# 143
ааа, не така - ставането в 10 е лукс  Mr. Green
сериозно - това вашето си е /или може би беше/ голяяямо намаление. някак редно е да приключи в даден момент. нищо чудно това да е моментът  Wink на фона на моите деца, които спят макс. 10-11 часа за целия ден /рядко 12, като в това число включвам и бебе на 6 м./, наистина ми се види супер странно едно дете да спи х 12 часа + още 3 на обед. казвам го с добри чувства ъф корс  Hug

# 144
  • Карлово
Честит рожден ден на Филип! Много да е здрав и щастлив!

Деси, за зъбите-Мартина вече е с пълен комплект, последни пробиха горните кътници.
Сердика, то откъде да знае детето що е то ясла като не е ходило.  Grinning Мартина също не се впечатлява от никакви заплахи, ама по-добре

# 145
майче, винаги и напълно съм осъzнавала и оценявала лукса на непрекъснатия, дълъг сън. нали първата година Малик ме побърка с 10ина ставания всяка нощ, та като zапочна серията непробуден сън, се почувствах като новородена (и си каzах, че не ща второ). А иначе е ясно, че все някога ще почне да се буди по нормално време.

# 146
Честит рожден ден на Филип!    bouquet
В "Пигис" нямат столчета. В Хиполенд не съм проверявала, но тъй като не са ми на удобно място ще взема пък да звънна по телефона.

# 147

знам. може би просто завиждам  Rolling Eyes

# 148
аz пък ти съчувствам искрено, макар и това да не помага много...

# 149
  • София
Честит рожден ден на Филипче! Да е здрав!   bouquet

Аз се включвам да кажа, че за съжаление няма да дойдем на празника на 2-ри, защото Илия има концерт по пиано - ей сега ми го казаха. Ако случайно решите да преместите сбирката следобед, ще се класираме.

Мен ме е обхванала летаргия - не мога да стана по-рано от 9-9.30, а имам толкова работа, че все не успявам  ooooh! Дали да пия витамини?

Ох, Роси ме ръчка да пускам "мим котето" - филма с котето на бейби Айнщайн. До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт