честит рожден ден на Филип

както и на всички дечица на които съм пропуснала да честитя,да са весели и усмихнати деца

днес съм на бачкане но си имам почти всеки ден контракции и се опитвам да карам по-леко,за зъби на Ема и растат вторите кътници но са доникъде - съвсем леко пробили ...
мисля си нещо : Ема като че ли започва да ревнува мен от баща си
например като го изпращаме за работа и като го целуна за чао,не иска да го изпраща и цунка,а той като си тръгне плаче за него ... или примерно вчера да ми подаде ръка и тя го избута тя да ми подаде
я кажете при вас как са нещата и има ли някакви подобни ситуации с децата сещам се и за една готина случка преди няколко дни когата пазаруваме в магазина и Ема се вози на количката с пазара,като отиваме да плащаме на касата и Асен вика "Ти какво си навзлелаааааа" аз се чудя "Мииии", а той почва да вади пликове с боб
един ,два и така до пет броя
наща кифличка както се е возила,явно когато сме я оставяли да вземем нещо си е напазарувала за запас пет пакета с боб оффф исках още неща да пиша,но и без това този пост го пиша от близа час та стига от мен ... целувки

деси добре дошла
майче изключен ти е телефона
( А именно откриване на сайта 
но тази втората ми е зловеща - мини не прилича на малко човече, а на препарирана
/
Честит празник и на мама и тате!