Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 865
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
  • София-там нейде в западната част
 Hug
честит рожден ден на Филип   bouquet
както и на всички дечица на които съм пропуснала да честитя,да са весели и усмихнати деца  Heart Eyes
днес съм на бачкане но си имам почти всеки ден контракции и се опитвам да карам по-леко,за зъби  на Ема и растат вторите кътници но са доникъде - съвсем леко пробили ...
мисля си нещо : Ема като че ли започва да ревнува мен от баща си  Thinking например като го изпращаме за работа и като го целуна за чао,не иска да го изпраща и цунка,а той като си тръгне плаче за него ... или примерно вчера да ми подаде ръка и тя го избута тя да ми подаде  newsm78 я кажете при вас как са нещата и има ли някакви подобни ситуации с децата
сещам се и за една готина случка преди няколко дни когата пазаруваме в магазина и Ема се вози на количката с пазара,като отиваме да плащаме на касата и Асен вика "Ти какво си навзлелаааааа"  аз се чудя "Мииии", а той почва да вади пликове с боб  Joy един ,два и така до пет броя  hahaha hahaha Joy наща кифличка както се е возила,явно когато сме я оставяли да вземем нещо си е напазарувала за запас пет пакета с боб  Mr. Green
оффф исках още неща да пиша,но и без това този пост го пиша от близа час та стига от мен ... целувки  Heart Eyes
деси добре дошла
майче изключен ти е телефона

# 151
Честит рожден ден на Филип! Да е здрав и щастлив!
Честито и на всички други, които съм пропуснала. Много радост и здраве.
Деситка,  Кити пък ревнува баща си от мен. Редовно ми вика - Мама марш, туй мойто тате. И така. Ни ми дава да го целувам, прегръщам, гушкам и т.н. Иначе и тя редовно си пазарува каквото и хареса на външен вид, а после може и въобще да не го яде.
Майче, аз те разбирам и завиждам на Сердика. Ако моето гардже стане в 7,45 аз съм доволна и се чувствам наспана.

# 152
Честито на вчерашните рожденици Нур и Кристиан !!  bouquet  bouquet
Честито и на празнуващия днес Филип!  bouquet
Както и на всички, които вече нвършиха 2 годинки, а съм пропуснала да поздравя поименно!  bouquet

Все забравям да отбележа колко хубави и големи са станали ноемврийчетата от аватарите!
Днес и на мен ми сервираха един ангажимент, който не мога да пропусна и който ще се състои точно на 2.12 от 11 часа. Sad ( А именно откриване на сайта http://www.estestveno.com/, с който съм свързана. Още е в процес на изграждане, скоро ще има доста интересна информация, включително за Плейгрупата "Приятели" - "английския език" на Мини). Имах желание да видя порасналите ноемврийчета, но не мога да измисля как да съчетая двете събития... Мисля за вариант да отскочим за малко. Откриването ще е в център "Малееви" - близо до Софияленд. Клубът наблизо ли е?

А ето и хелоуинската вещичка Мини: Laughing

# 153
не бе деска, включен е. ама от 1 час го търся из къщата и вече се съмнявам да не би някой сръчко да ми го е отмъкнал докато се шляех в района на кирков  Rolling Eyes

кукла - снимките са много арт. както винаги  Wink но тази втората ми е зловеща - мини не прилича на малко човече, а на препарирана  Rolling Eyes извинявай, но не се сдържах  Hug
/пп - а защо раждането секцио де не е естествено - имало го е още в античността  Crossing Arms/

# 154
майче, Мини позира яко на снимките. Даже се питах на глас, абе откъде тез умения, някои ходят на манекенски курсове за това и си отговарям "Гени..." Та Мини ме чу и почна и тя :"гени, гениии".. Laughing А за зловещината -така си трябва, хахаха!
За секциото - когато е по спешност и по медицински причини е естествено, според мен.

# 155
Майче звънни от домашния на мобилния и ако не го чуваш, значи трябва нов телефон да купуваш.
Не мога да отворя от офиса снимките на Кукла, но ме заитригувахте и ще пробвам довечера от къщи

# 156
абе то двойна беля - бях си спряла звука, 'щото камен спеше и не помня дали после го пуснах. ако не съм го пуснала, то може телефонът да е из нас нейде; ако е имало звук, то значи е гепнат. лошото е, че в глобул питат за името ан фирмата, мол и т.н., на която се води телефона, а аз дори това не знам. пфууууу - всичките ми номера са там  Confused

# 157
Кукла поздрави Василена от мен!

# 158
  • София
Искам да честитя и тук рождения ден на Филип!
Бубу,да ти расте здрав и усмихнат юнака!

Мерси за поздравите,
не съм ви забравила,
от време на време влизам да ви чета...

Вчера рожения ден мина екстра,неделя пак ще има парти вкъщи.
Който желае може да заповяда.
Това е сериозна покана:)))))
Адреса на лични:) Mr. Green

И да не забравя да честитя рождения ден на всички ноемврийчета,които вече са празнували.

За срещата-на линия ще сме.
Жалко,че все го правите сутрин...но какво да се прави. Simple Smile

# 159
намерих си милото телефонче  Simple Smile

# 160
Исайкова ейййй, най-накрая да се разпишеш и ти  Hug да ти кажа усеща се липсата ти  Hug Пиши от време на време да знаем какво правите.
Майче ха, честит ти нов стар телефон  Mr. Green

# 161
ЗА КРАСАВИЦАТА НУР И ЗА КРИСТИАН И ФИЛИП

majceto -честито намерен телефон!

# 162
Честит Втори Рожден Ден на Филипчо! Здраве и безброй усмивки! Весел празник!

# 163
  • Пловдив
Макар и в края на деня - Честит рожден ден на Филип! Да здрав и усмихнат!  bouquet

Аз пък имам проблем - преди месец и половин ми направиха мост, с който започнах да си дъвча нормално преди около три седмици, а от два дни си ме боли пак - т.е зъбите отдолу са ми доста чувствителни Sad Гадост. Не знам защо последните две години зъбите ми сякаш рухват, а редовно си ходя на зъбар. Дали е от кърменето и бременността Thinking Моят зъбар си мълчи по въпроса Confused
Майче, това с телефона е много неприятно ; в подобни случаи все ми се прави забележка, че като звъняли не вдигам и да съм си носила телефона на врата Twisted Evil

Спокойна вечер ви желая Hug

# 164
  • София
ДУ!
Честит рожден ден на Юлиана!Да расте жива и здрава и много щастлива! newsm59 Честит празник и на мама и тате!
Честит рожден ден и на всички пораснали ноемврийчета, които съм пропуснала!
Ние от вчера сме си в нас.Пак сме болни.Този път явно има някаква епидемия в яслата.Вчера в групата на Александра бяха само 4 деца от 20.Всички други болни.При нас се оказа , че много лесно ни се възпалява третата сливица и от там доста често боледуваме.
Имаме желание и ние да дойдем на общия рожден ден, но не съм сигурна дали ще успеем.За това още не ни включвайте в списъка.
Били, ще държа връзка с теб.

Общи условия

Активация на акаунт