Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 868
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Забравих да кажа, че снимките на рождениците са страхотни!Много са ни пораснали децата.Как си лети времето ooooh!

# 166
  • Gabrowo->Sofia
Ние с Ваньо поздравяваме всички, които пораснаха и станаха на две годинки в последните дни. Да сте здрави и весели деца!
Честито и на Юлиана, днешната ни рожденичка! Здраве и щастливо детство и за нея.

В четвъртък бях за първи път на родитлска среща,  в ролята на родител. Много странно усещане. А Ваньо след двуседмичен престой у нас отиде на ясла съвсем здрав във вторник. В четвъртък беше със супер запушен нос! Ех, ако знаете как ме хвана яд. Татко му се жертва и остана с него у нас в петък и да го полекуваме пак няколко дена.

# 167
  • Измир
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛИАНА!
И на всИчкИ порасналИ деца през последнИте няколко дена!

НИе сме в РумънИя от вчера. Пътувахме добре, но на гранИцата стана проблем.
Когато тръгвах предИ месец сама от СофИя, се сетИх, че с мъжа мИ сме забравИлИ да направИм декларацИя, че мИ разрешава да пътувам с детето Извън БГ. За това той трябваше да ме чака от другата страна на гранИцата, но понеже закъсняваше малко, аз мИнах сама, когато ме попИтаха за декларацИята, казах че нямам такава, тогава взеха документИте нИ за проверка И след 2 мИнутИ мИ пожелаха лек път. Така беше предИ месец, но тозИ път бях готова. Още в РумънИя отИдохме прИ нотарИус И подготвИхме документИте предИ да тръгнем. Да, но вчера дорИ И с декларацИя не ме пуснаха, защото бИла на румънскИ. Казаха, че разбИрат какво пИше, но Им трябва на българскИ. И така аз сама със СевИма 20 мИнутИ се разправях на гранИцата, обяснявайкИ че не мога да се върна до СофИя с детето. Накрая се съгласИха да ИзвИкам мъжа мИ от Букурещ, И така той дойде след около час с таксИ #Crazy ( цената няма да коментИрам) И нИ пуснаха по жИво по здраво. шашава работа, но доста се бях ИзнервИла.

Искам да пожелая бързо оздравяване на болнИте дечИца.

buba_katinkа, НоемврИйчета no 4 се губИ.

# 168
малееее, лудост. ама те, митничарите, са прави за себе си. имам една позната, чиито мъж /разведени са/ се опита да изкара детето зад граница преди няколко години. добре че нямал документ. е, те сегаживеят пак заедно, но за тогавашния момент си беше направо страшно...

ЧРД НА ЮЛИЯНА!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!
И ДА ИМА РАЗБРАНИ РОДИТЕЛИ, КОИТО ДА Й УГАЖДАТ И ДА Я ГЛЕЗЯТ!

# 169
  • София
Благодаря за честитките Simple Smile

Честит втори рожден ден на сладката Юлиана. Жива, здрава, щастлива и игрива да е Simple Smile))

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 19:12 от bubu_to

# 170
Чеситит рожден ден на Юлианка! Да расте здрава, весела и както се очертава - разбивачка на мъжки сърца!

# 171
Честит втори рожден ден на малката Юлияна. Да е жива, здрава и щастлива.

# 172
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛИЯНА И ОТ НАС С РОСЕН! ДА Е ЗДРВА И ВЕСЕЛА!

Моето дете за първи път почти половин година се га яде крем - нишесте и ми каза :" Много хубаво кем" Mr. Green Направо се разстопих Heart Eyes

# 173
Честит втори рожден ден на красавицата юлияна!

# 174
И от мен честит рожден ден на Юлияна, здраве, усмивки и пак здраве! И да почнат мама и тати да я водят на пътешествия  Wink

закъснели поздрави за Нур, Филип и Кристи!

ние пък ходихме на големия бг-мамма купон. Много готино. Само дето за 2 часа малкият окапа и трябваше да си ходим, че много пищеше. Друго интересно тези дни не ни се е случвало Simple Smile

# 175
  • Карлово
Честит рожден ден на Юлияна!

# 176
Честит рожден ден на Юлияна! Да е жива и здрава!
Мдаа, така като гледам накъде вървят нещата, май и на 1 декември няма да се преместим...това щяло да дойде еди кога си, онова еди кога си....като имате предвид, че това са някакви си лампи, не мебели...голям проблем се оказаха тези лампи.. каквото и да харесаме го няма налично...уж доставка за 4 седмици, после закъснение заради производителя...естествено, че предлагат обезщетение, но мен това не ме грее изобщо...мебелите поне вече са тук...е с част от мебелите, които се правят на място също има забавяне, но живот и здраве надявам се до края на другата седмица поне с мебелите да сме приключили. Вече толкова съм свикнала, каквото и да харесам, че ще трябва да го чакам 1-2 месеца, че вчера отивам да проверя за едни автоматични ароматизатори за баните, казвам на продавачката какви търся и й казвам, че искам да ги поръчам. Момичето обаче ме шашна като каза, че ги имат налични. Добре, че имах достатъчно пари в брой, та си спестих още едно ходене до магазина Simple Smile
Искам вече да си разчистя новата къща и да видя какво и как е станало. Мести ми се вече. То сега всичко е покрито с велпапе, за да не се драска паркета и въобще не мога да добия представа как изглеждат нещата. Само се моля да опазят мебелите, които вече са там. Опаковани с какво ли не. Ще ми стане зле ако ги омажат...Уж пазят всички, а и аз все съскам като отида там, но ми е свито в какво ли състояние ще бъдат подовите настилки като вдигна всичките неща от пода....
Не ми обръщайте внимание...разтоварвам си душичката, че няма пред кого....
Иначе забърсах 2 червила днес (попаднах на страхотни червила в последно време), купихме пералня със сушилня и абсорбатор за Боровец (и те бяха налични да не повярваш), купихме последните липсваща аксесоари за баня за София и като цяло май доста работа посвършихме. Даже кафе с приятели успяхме да пием. Да е жива и здрава майка ми, че пое Ния днес иначе почти нищо нямаше да свърша.
Лека нощ на всички. Дано малките човечета спят спокойно, а покрай тях и ние  Mr. Green

# 177
Еххо, когато си най-zле, това да са ти проблемите! Досадно е, де, мен ме е срам да си приzная, че от повече от три месеца живеем тук и още не сме zавършили апартамента Embarassed Но zдраве да е, важното е да е весело Wink

# 178
Честит Втори Рожден Ден на прекрасния чаровник Малик! Здраве и щастливо детство и да научи бързо български, за да си играе още по-весело с другарчетата! Wink Весел празник!  Hug

Честит Рожден Ден и на Виктория!

Олгарита, жалко, че сте имали това премеждие на връщане.. Sad Но пък тати е бил щастлив да ви види, въпреки всичко! Wink

Искрено благодаря на всички за милите поздрави и пожелания за рождения ден на Юлиана!   bouquet
Изкарахме си много хубаво и на двата празника вчера. Юлиана беше подготвена за този специален ден от доста време и вчера го усети с пълна сила, а и две торти имаше, съответно две свещички, песнички.. Много беше радостна от всичко, което се случваше, разбира се, получи много подаръци, но ще й ги давам поетапно.
Новото при мен е, че се подтригах късо, но този път наистина късно, а и цветът е по-светъл. Всички ме харесват, аз все още свиквам и ще направя малки корекции, но  се одобрявам, а Юлиана много се забавлява с новата ми прическа. Simple Smile

# 179
  • Карлово
Честит втори рожден ден на Малик!
Честит втори рожден ден на Виктория!

Общи условия

Активация на акаунт