Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 869
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Честит рожден ден на Виктория и Малик! Да са здрави и усмихнати!  bouquet
Весел празник и много подаръци за малките сладкиши! Heart Eyes

# 181
Поздрави за вчерашната рожденичка Юлиана !
Честит рожден ден на Малик и Виктория !
Да растат здрави и щастливи деца!  bouquet

Александра се рови  продължително из дисковете
и по нейн избор сега слушаме руски песни-
"един дискет",както тя се изрази:)

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 14:36 от Desi_slava

# 182
  • Gabrowo->Sofia
Честит втори рожден ден, Малик! Сердика, много, много здраве желая на Малик, за останалото вие ще се погрижите   bouquet
Честит рожден ден и на Виктория!

Днес преди обяд бяхме на гости в Люлин, докато се дотътрим до Младост, Ваньо удари една дрямка. Съответно няма официален обеден сън и сега е див и щастлив..... и сополив... Майка ми пак влезе в ролята на групата за бързо реагиране и утре сутрин пак идва от Габрово та да стои с него у нас....

# 183
Честит рожден ден на Виктория и Малик! Да са здрави и весели.

# 184
ЧРД на Малик и Виктория! Да растат здрави и весели деца за радост на мама и тате! Heart Eyes
Диди, браво на ОБР!
Desi_slava, метнете едни дискет и на нас! Joy

# 185
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден на Малик, може би най-доброто и примерно ноемврийче!
Честит рожден ден на Виктория!
Да са живи и здрави!

Аз съм във форума, защото се скарах с мъжа си на масата и сега трима вечерят в другата стая, а аз съм демонстративно напуснала наполовина пълната си чиния. Проблемът (и на вас ще ви дойде до главите) е, че намирам за абсолютно неподходящо родителите да си правят забележки един на друг относно методи и подходи за възпитание пред децата, и то по време на самото прилагане на даден метод или подход. Например: аз повишавам тон и правя на Илия поредната забележка за нещо, мъжът ми започва дискретно, според неговите представи, да критикува тона ми, съответно детето получава сигнал за несигурност в действията и убежденията на родителите си. Но както и да е.....  

Тити, как беше купонът?

# 186
Момичета, много ви благодаря zа пожеланията, това си е просто един много вълнуващ и хубав праzник.

# 187
  • София
Честит рожден ден на вчерашните рожденици Малик и Виктория!Пожелаваме им най-вече много здраве!
Честито и на днешната рожденичка Карина!Весело и засмяно дето!
 nbirthday
Александра вече е малко по-добре, няма температура, хремата почти изчезна, но още кашля доста.Днес сме на контролен преглед , да видим как е.
Вчера бяхме цял ден по магазините да купуваме подаръци и да поръчваме торти.Поръчахме и за яслата, само дано да е здрава че да може да си почерпи другарчетата.
Бях забравила какво е да си си вкъщи със детето.Успях да си свърша всички задачки във къщи и да се отдам на на игри с Алекс.А и за форума ми остана време Grinning

# 188
Честито на днешната рожденичка! Да е здрава и усмихната!

Успешна седмица на всички! еххо, дано се подредят нещата по-бързо и точно както искаш! Wink И да няма болнички!

# 189
чета последната страница от вчера сутринта. чак днес успявам да се включа и то само защото петранка е на ясла. ако беше у дома, нямаше да се чекна вероятно до края на другата седмица Simple Smile

еххо - да ти имам проблемите, мила  Mr. Green всъщност, веротно защото ги нямам, ми се струват приятна, симпатична и артистична задачка  Wink така де - ако много те тормозят, пожелавам леко отмятане. в тая връзка държа да споделя, че вчера гопворих с архитекта, който ще ни прави кухнята. вятно, че ще е догодина чак и то след операция 'ПЕРУ', но за ужас на филков положих първите камъни  Mr. Green

симка - права си била да се сърдиш. вроятно обаче илия е разчел демонстрацията като битка, която си загубила. все пак не мъжът ти, а ти си излязла от стаята. следващия път /дано няма  Wink/ експедирай мъжа ти в ъгъла на другата стая и ако можеш го накарай с разкаяна физиономия да ти се извини. шегувам се, разбира се, но не чак пък толкова  Laughing

и да се поФля: получихме последните мейлове за потвърждение на пътуването, нощувките, резервациите и т.н. не мога да си обясня обаче защо перуанците не искат предплащане  newsm78. аз се бутам и все викам 'дайте банкова сметка', а те ми отговарят 'ма няма нужда - резервирали сме ви го вече'. е, искам пък да си платя, за да ми е по-сгурно  Crossing Arms сега започвам организирането на престоя в мадрид. ако някой има преки впечатления - хотели, места за ходене /но не музеи/, кръчми - сега е моментът да казва  Laughing

и със закъснение
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ, МАЛИК И КАРИ!
ДА СА ЗДРАВИ, ЗДРАВИ, ЗДРАВИ!
да имат разбрани родители, много изграчки и мозък, който да им служи чат-пат  Mr. Green

/това го казвам във връзка с петранчето  Mr. Green/

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 09:46 от majceto

# 190
  • Измир
ЧестИт рожден ден със закъсненИе на МалИк И ВИкИ!
Да са жИвИ И здравИ! А също И дншната рожденИчка КарИ!

Само два дена от както съм сИ дошла И вече мИ е скучно! Времето е ужсно, духа гаден вятър И не е за ИзлИзане. Мъжът мИ е на работа по цял ден, със СевИ вече се чудИм на какво да Играем. ooooh!  Добре че Идват 2_та по4ИвнИ дена на половИнката та да жИвнем малко. А И в събота СевИма пак ще празнува РД  Wink
Майче, като чета колко сИ ангажИрана даже малко тИ завИждам(благородно разбИра се).

# 191
Честит рожден ден на вчерашните рожденици Малик и Виктория!
Честито и на днешната рожденичка Карина!
Да са живи и здрави! Много весели игри!

Майче кога ще ходите в Мадрид? Ние бяхме на миналата Нова година там и не беше зле. За хотели съвет не мога да дам, защото нашият не беше най-доброто нещо което съм виждала. Един съвет обаче когато запазваш хотели - запазвай стая с King zise bed или стая с двойни легла. За съжаление в повечето испански хотели има основно Queen size bed, което е легло 140-150 широко и което поне на нас ни беше ужасно тясно. Сега като запазвахме за Андалусия сме запазвали стаи с двойни легла, защото почти никъде няма King size bed.
Иначе за шопинг - El Corte Ingles е вярното място. Кръчми - намирахме много приятни кръчми из сокаците около Puerta del Sol. Особено ни хареса един Галисийски ресторант, но изобщо не мога да ти обясня къде точно е. Като цяла храната в Испания е много добра, имат много прясна морска храна. И задължително да си поръчвате по кръчмите Hamon, нещо като прошутото е..Божествено е с вино.
Иначе ако ви се наема кола и ви се размотва наоколо може да отидете до гроба на Франко. Уникално място. Човекът е изкопал един хълм и вътре в него е направил уникална катедрала. Аз поне бях много впечатлена.
Друг интересни места които не са много далеч са Сеговия (Segovia) и Толедо (Toledo ).
В Сеговия в едно ресторантче ядохме печени мънички прасенца. Беше много вкусно. В Толедо обаче отидохме на 1 Януари и естествено нищо не работеше. Имайте това предвид, защото испанците имат малко по различно виждане за работното време Simple Smile
Ако мога с нещо друго да помогна питай, насреща съм Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 10:29 от exxo

# 192
Честит рожден ден на Карина !
Да е здрава и игрива ,а  послушна -само когато мама я помоли Simple Smile

==^._.^=    - ето ,десет "дискет-а" летят към вас Simple Smile

Относно споделеното от Simka- по тоя въпрос отдавна установих ,че
имаме проблем.Говорили сме с таткото да не се намесваме ,когато единия прави забележка
на Алекс ,обаче понякога не се получава.И тъй като  малката долавя  противоречива информация, в такива случаи категорично отказва да изпълни ,каквото е поискано от нея.
Може би с времето ще се научим да мълчим в такива ситуации,дори и да считаме ,че другия  не е прав.За сега ,обаче,все още действаме преди да се замислим. Sad

тити ,разкажи още за купона.

# 193
ЧРД на Карина! Здрава, усмихната и красива!
ЧЕСТИТО и на рожденниците от изминалите дни!

Ние се завърнахме от велиградстването. Там беше приятно, както винаги. Нана се очертава да е малката русалка- много е смела и даже и пояса си вече не иска,  ами сама (почти сама де, защото въпреки, че не дава да я държа си стоя с ръце около нея, готова да я хвана) се разхожда по дъното на детския басейн.

Симка, наистина неприятна ситуация. И ние имаме такива търкания от време на време, но все още минават по- леко, че и децата са по- малки....При вас обаче е наложително да изгладите въпроса на саме и for good.

Еххо, пожелавам ти скоро да ти се решат тревогите! Може и да изглеждат приятни от страни, но определено когато са ти на главата ти писват здраво в един момент.

Майче, браво и на вас за потвърденото приключение! Дано да оправдае и даже да надмине очакванията ви  Hug

Сигурно пропускам някой или нещо, но ще ме извините- имам купища работа на главата си, а и отпускарката депресия ме е налегнала.....мразя зимата, ама този сняг ме праща вкъщи пред телевизора с коледно филмче, дебели чорапки и мека пижамка и коледни вкусотии по цял ден  Whistling

# 194
Благодаря на всички от името на Карина! На всички рожденници със закъснение да са живи и здрави! Не мога да се включа активно, но от утре почвам работа и от там ще крада малко време да чета тук!

Общи условия

Активация на акаунт