Ноемврийчета 2005 No. 5 - Рождени дни!

• 12 871
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
  • София-там нейде в западната част
 Hug
честит рожден ден на Малик,Вики и Карина   bouquet
новости около нас няма,в началото на декември ще съм на преглед за бебчето и ще си поговорим за раждането - имам чувство че е разположено седалищно,защото шутчетата ги усещам ниско долу за разлика от Ема

# 196
пък да ви кажа, туй младите майки съвсем са изперкали  ooooh!
не бях влизала в майската отчетна от няколко дни и днес що да видя - имало конкурс за най-някакво си бебе  ooooh! луда работа, ейййй...

еххо - мерси за инфото. филков е ходил в мадрид, тъй че се знае долу-готе какво -що, ама аз тъй, да питам  Mr. Green

милейди - аз пък обожавам студа, зимата, снега, виелиците, дъжда и всички климатови особености, които са ужасни и супер неприятни за хората  Mr. Green

# 197
Честит 2-ри рожден ден на патерици на рожденици Юлиана ,Малик и Виктория и на днешната рожденичка Карина!
Да са живи и здрави и много обичани!

Аз съм се заела с трудната задача да махна памперса на Ники. Може би сме последните с памперс Embarassed, но мианлите ми опити през август се увенчаха с пълен провал. Сега реших пак да опитам, защото забелязвам някакъв напредък в Ники относно разбирането на това което прави. От миналия четвъртък съм се заела, но резултата не е още на лице. Много нерви образувах и съм на ръба да се откажа. Ще видя как е минало днес в яслата. Слава богу от там ми оказват съдействие за сега....Вероятно тази тема вече не ви вълнува, но ако съм пропуснала да прочета някои трик (когато сте го обсъждали) моля ви споменето го пак за зъкъснелите като мен.

# 198
  • София
Sissa,не сте последните с памперс.Още повече,че ти правиш нещо по въпроса.
Аз нищо за сега.Явно чакам Кристи сам да си каже,че иска да използва гърнето. Laughing

Вчера ни беше второто парти и си прекарахме супер:)Голяма емоция са тези празници:)

Честит рожден ден на Юлияна ,Малик,Виктория/с малко закъснение/ и на  Карина!

# 199
Аз съм се заела с трудната задача да махна памперса на Ники. Може би сме последните с памперс Embarassed, но мианлите ми опити през август се увенчаха с пълен провал. Сега реших пак да опитам, защото забелязвам някакъв напредък в Ники относно разбирането на това което прави.
Не сте последни.Ние сме последни,дори не съм правила сериозни опити все още да я приуча да ходи на гърне.От време на време си казва и  баба й я слага на гърнето ,когато ака, но ако й се пишка изобщо не ни уведомява.Като се стопли времето отново ,мисля да предприема активни действия в тази насока.

# 200
ами купонът беше супер. Имаше към 200 души, Деян тичаше навсякъде, всички го наглеждаха, ядохме, пихме и се прибрахме  Mr. Green  има огромна тема с купища снимки в клюкарника.

# 201
  • София
ами купонът беше супер. Имаше към 200 души, Деян тичаше навсякъде, всички го наглеждаха, ядохме, пихме и се прибрахме  Mr. Green  има огромна тема с купища снимки в клюкарника.
Да,и от всички снимки,които разгледах,теб никъде не те зърнах.
Деянчо го видях,обаче Laughing

# 202
http://damaianti.multiply.com/photos/photo/35/8 - ето ме с рони, на следващата снимка съм сама, а на по-следващата малчо пълзи с една кака Simple Smile естествено, тези, дето ме снимаха, още не са пуснали своите снимки.

# 203
  • София
Честит Рожден Ден на Малик и Вики (вчера;)) и на Карина   bouquet  bouquet  bouquet Да са ви здрави дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ух и нашия рожден ден мина много хубаво и с роднините в петък и с дечицата вчера....само 4 бяха, но такава лудница направиха, че ми #Crazy не ги знам лелките по яслите как се оправят с 15-30 дечица...евалата им  Laughing

Sissa - и аз като Исайкова не съм и опити правила за сваляне на памперсите, но сега и зимата нямам намерение да опитвам, към лятото ще се пробваме, а се надявам до тогава и на него да му се доще и да стане бързо, леко и трайно Wink

Тити - къде я тази тема...изобщо не я видях...

# 204
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241738.0 - не си струва да се чете, снимките са достатъчни Simple Smile

# 205
  • София
http://damaianti.multiply.com/photos/photo/35/8 - ето ме с рони, на следващата снимка съм сама, а на по-следващата малчо пълзи с една кака Simple Smile естествено, тези, дето ме снимаха, още не са пуснали своите снимки.
ДА,тъкмо сега подхванах на Дамаянти албума.
Между другото и да бях те видяла,нямаше да те позная. CrazyМноооого си се променила,и с дълга коса:))и различна фиизономийка:)

Много си хубава,де Wink  bouquet

Виж,Деянчо си е същия сладур:)
Не мога да го сбъркам:)

# 206
Sissa аз лично бих те посъветвала, ако ти коства прекалено много нерви махането на памперса, остави го за пролетта. От опит знам, че когато се опитвам на направя нещо с Ния и съм кълбо от нерви, просто не се получава. Усеща го човечето и инстинктивно се съпротивлява.

Навън е толкова красиво. Всичко е сякаш е захаросано. Обожавам снега Simple Smile Ния е спала цяла нощ, аз пия кафе пред компа и ми е кеф Simple Smile
Да видим колко сняг ще имам да чистя от колата.
Аааа, от вчера най-накрая започнах да ходя на фитнес. Добре се чувствам. Поне знам, че като ме повлече инерцията ще си ходя постоянно. Омръзна ми да боледувам, а знам, че като спортувам почти не боледувам.

# 207
Ето ме и мен с чаша кафе пред компютъра.
Изпратих мъжете, който където. Навън наистина е невероятно, а си имам и гълъб на балкона.
Да се оплача и аз от едни пердета на, които вчера три часа набирах пердилика Sick. Не стига, че взимат толкова пари за шиене ами и не са го набрали, ама чак снощи разбрах защо не са, много трудно се набира. #Cussing out

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 07:48 от =^._.^=

# 208
а ние пердета нямаме  Mr. Green
до скоро и щори нямахме  Mr. Green

до сега 40 минути дебнахме камен да се изпикае в една чашка - помните, навярно, 6-месечните напъни, дето всички сме ги минали. е, нищо не направихме. то беше ясно, че от първия път няма да стане, ама нали трябва да го отметнем, че да стигнем до втория  Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 07:51 от majceto

# 209
  • София
ДУ  kaffeetrmker_2
И аз съм си в нас , с чаша кафе пред компа.И се очертава още 2 дни да съм си така.Вчера бяхме на контролен преглед, вече била по-добре, но с тази кашлица не била още за ясла.Така че ми удължиха болничния с още 2 дена.Дано да оздравеем, че да си е здрава на рождения ден.
И ние ще се опитаме да дойдем на срещата на 2.12, но не обещаваме 100%.
Ох, Майче напълно ти съчувствам.Ако си спомняш аз колко се  мъчих, че на нас нали няколко пъти ни вземаха, че нещо не им бяха харесали първите резултати.Пожелавам ти от втория път да стане.
Сиса и ние сме с памперс още, по проста причина , че Александра идва и казва : Мамо, ако. И си посочва дупето вече след като е свършила работа.И най-важното е че сигурно разбира и ми прави на пук, защото след това се ухилва супер доволно.На гърне си сяда без проблеми, и винаги има попадения, но....
Лек ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт