МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 904
  • 374
  •   1
Отговори
# 120
Пепи, формАт- нали има ограничения...

# 121
Каишке, Каишке....та бива ли досега да не покажеш тези вкусотии??? Hug и за окото и за езика  bouquet

# 122
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191892
Ето момичета, това е резултата от многото ми усилия. pere, благодаря ти много за това, че искаше да се занимаваш с обучението ми, но то явно трябва да е по дълго и обяснително. Мъжът помогна. Хайде да не занимавам всички с моите неволи  Embarassed.
Галче, ами ако имаш в предвид прегледа при д-р Мазнейкова, аз мисля че писах вече. Ако не съм да кажа, че стана ясно за пореден път - в отново има пишка  Hug. Та това е. Няма да вързвам плитки.
А, и добро утро на всички  Grinning.

# 123
Няма да вързвам плитки.
Недей така, Миленче. Да са ти живи и здрави всичките мъже, а пък нали винаги има следващ път. Все някога ще стане момата.  Wink  Hug

Теди, не й се връзвай толкова на мама. Всъщност, вече би трябвало да си й свикнала. Не знам как би реагирала моята майка при новината, че дъщеря й пак е бременна (мама я няма вече 9 години - не е виждала Коко, няма да разбере и за това бебе  Flowers Rose  Flowers Rose ), но на баща ми определено му трябваше доста време да го смели. Сега се радва, ама по-рано, когато споменавах, че мислим за още едно бебе, казваше да не се захващам. Свекърва ми също не подскочи от радост в първия момент. Сега обаче все пита как е бебето. Явно всички родители първо мислят с какво новото бебе ще създаде трудности на тяхното дете, а чак след това се радват на внучето. Най-истински се зарадваха децата - изглежда за тях това просто е една нова играчка  Twisted Evil 

# 124
Няма да вързвам плитки.
Недей така, Миленче. Да са ти живи и здрави всичките мъже, а пък нали винаги има следващ път. Все някога ще стане момата.  Wink  Hug

Честно казано не знам дали бих искала да има следващ път. Омръзна ми вече да се раздувам като балон. За 5 години това ми е трета бременност.

# 125
  • Пловдив
Мдам, и моите родители реагираха отвратително за третото дете - ама сега им е любимеца! Докато свекърва ми и свекър ми ме поздравиха!!!!! Не ми беше лесно , но избрах да им простя( на моите родители ) и даже малкия носи името на баща ми( който ме обяви за циганка) Как се разтаааапя дядо Пешко като види малкия Пешко...... можете да си представите!  Теди, не и се впрягай - от това само на теб ти е криво!
Феичке, а каката ти колко е голяма - тя ще ти е голям помощник! На снимката изглежда много мило дете!
Каишка - и аз не ги бях виждала тези ягодки.... Макар че обичам да си хапвам от твоите торти..... Не съм опитвала и шоколадовата( за която Ели толкова ми разказва в събота) Трябва да си намеря повод да си поръчам торта( Sad нали все пресмятам калориите и откакто миналия месец свалих 2 кг и после качих 4......ох.............

Sad Миленче - пак ми иска парола твоя албум! Ще видиш че ще ти хареса резултата от  раздуването и аз се вместих в 4 год и половина с трите Simple Smile

# 126
Паролата е от 1 до 8 без 7.
И майка ми не одобри третата ми бременност като каза че се притеснява за здравето ми. А свеки каза да направя аборт, защото мъжът ми ще се разболее от нерви  Thinking. А всъщност мъж ми най-много настояваше да го задържим  Party.

# 127
Изводът: не слушайте родителите си (не казвайте това не децата ми  Praynig )! Въпросите за броя и времето на появяване на децата се решават само между нас и съпрузите ни! А бабите и дядовците просто да приемат факта - все пак всички те се гордеят и хвалят с внуците си, нали?

Радето, каката след 3 месеца ще стане на 15 г., а баткото е на 14. Наистина много ми помагат, да са ми живи и здрави.

# 128
Каишката завиждам ама как само завиждам, но не на теб- на децата ти. Обичам торти и сладки неща хора, разбирате ли, но не мога да правя newsm45. Теди моята майка не ми говори месец като разбра,че съм бременна с близначките. Първо близо два месеца и казвахме само че съм бременна/без бройка/ и тя ми пълнише главата с аборти и ... а аз само я чаках да си тръгне и рева ли рева. После като и казахме че са близнаци каза че акъл нямаме и млъкна smile3505 Разбира се че мислеше презцялото време за мен. Тя знае че не може да ни помага/работи/ и че всичко си пада върху  нас с Киро и така. Сега е спокойна като вижда,че се справяме идва чат пат, но  lovekiss с мир и любов. Ако това те успокоява не си сама това е то майчината любов. Феичка благодаря sohappy Милена споко  Wink и моя мъж праща нашите снимки затова ги бавим толкова amiiii Погали през коремчето "пишльото" от мен Grinning Феичка и ти принцесата/нали не се лъжа/ Party и всички останали бебета в коремчета да се чувстват погалени preggo  

# 129
Миленка поздравявам те със сините и моите любими кафяви очи, за хубавите и усмихнати момчета. Коя к'вот си няма за това си мисли newsm56

# 130
Миленче,големи сладури тез твоите мъже.
Момичета,благодаря за разбирането  Laughing То аз по принцип не й се впрягам,но ми стана криво,че още не е приела децата като благословение,а като бреме.Може би това няма да стане за нея.
Каишка, с тези тортиииииииииии,направо за празника сътворяваш една,колкото целия багажник на колата и това ще ти е пропуска за вход  Joy Без торта да не си тръгнала  Naughty
Раде,дай я тази статия де! Няма само в Пловдив да си я четете.

НАЛИ СЪМ БЛЕЙКА,ПАК СЪМ ОТ ИМЕТО НА ПЕПИ  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 131
Раде, твоя големия тази година ли ще кандидатства

# 132

Галче, ами ако имаш в предвид прегледа при д-р Мазнейкова, аз мисля че писах вече. Ако не съм да кажа, че стана ясно за пореден път - в отново има пишка  Hug. Та това е. Няма да вързвам плитки.
А, и добро утро на всички  Grinning.

Ох, стига си се вживявала в тия пишки. Hug Аз питам дали Мазнейкова каза, че всичко с бебето е наред, щото нали нищо не стана с амиоцентезата.
Ей, свекърва ти много загрижена за сина си Thinking, намери как да му спести нервите. Ти й предай, че моят мъж, който имаше проблеми с високо кръвно, като го оставя сам с децата никога не го вдига. Каза, че му действали разтоварващо. Виж, като го налегнат служебните проблеми и веднага му се вдигаше. Напоследък слава богу е доста добре, ама по едно време беше ужас Sad
Миленка поздравявам те със сините и моите любими кафяви очи, за хубавите и усмихнати момчета. Коя к'вот си няма за това си мисли newsm56
Джейн, права си. Аз вече обаче престанах да мисля за това.
Нели ме наведе на мисълта, дали да не си вземем и ние едно женско куче, че да станем две кучки у дома hahaha и да видим сметката на мъжете Crazy

Каишка, ама ти тези торти любителски ли ги правиш или си професионалист? Страшни са. Откога не съм яла домашна торта smile3506 Само не ми казвай, че ще дойдеш на празника с празни ръце Stop, поне една такава красота донеси Flutter

# 133
Галче, като "изключим" пишката всичко друго си му е наред на бебето  hahahaМайтап, бе....За амнеоцентезата най-много я учуди, че никой не ми е дал отговор защо не е потекла околоплодна течност, но......това е. Отговор няма  Confused.

# 134
  • София
Миленче, едно питане - колко продължи прегледа при Мазнейкова и доволна ли си?
Питам, защото и аз ходих, и минах за около 15 минути - с две бебета, без да ми покаже нищо, само говореше на една стажантка...
Слава Богу, децата са добре, ама се почувствах претупана...без запис на cd, без нищо...

Общи условия

Активация на акаунт