МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 910
  • 374
  •   1
Отговори
# 135
И при мен така мина - за около 15 мин. Говореше само на мен, но без да се задълбочава. Трябваше аз да и задавам въпроси за да си набавя информация. Казвам го за сравнение с прегледа при д-р Марков. При него продължи поне 25 мин. Доста подробно обясняваше и ми показваше всичко-дори това, че имало втора фаланга на кутрето, което било един от признаците, че детето не страда от синдром на Даун. Аз, разбира се, втората фаланга не я видях... Hug При Мазнейкова отидох да съм по сигурна след мнение на втори специалист в тази област, заради неуспешната амнеоцентеза при мен. Иначе доста момичета се оплакват, че е станала "по-бърза".....

# 136
  • София
Ами да, определено е бърза - предната бременност ме гледа доц. Томова - 30 минути, показа ми всички органи на бебето. Сега - нито видях колко са бъбреците, нито нищо... Искрено се надявам, че тя поне ги е видяла, де!  newsm78. А моята гинеколожка ми вика - ще има запис, ще ги видиш хубаво - нищо подобно, явно съвсем се е ...и аз не знам - прагматизирала, какво ли д-р Мазнейкова.
Все пак, дано наистина е добър фетален морфологист, и всичко да вижда, и ще й простя, че не ми показа.
На теб - много леко да мине остатъка от бременността.   bouquet

# 137
Хм, тя винаги си е била такава - груба и арогантна... Познавам я от 89 г. когато работеше в МА... Там, пък какви ги вършеше - не е истина. Сега тука е любезна само ако ще раждаш там в нейната клиника. Не знам дали знаете преди известно време в тази клиника почина едно момче, благодарение на тяхната грижа. Все едно! Сега като бях бременна с Дивна, ходихме и ние при нея на фетална - беше доста любезна, сигурно щото закъсня с 30 мин...

Миленче, справила си се блестящо - много сладки момченца! Синеокия много прилича на Мати на Галчето.
Каишке, ти нямаш сърце! Нали уж съм на диета, бе!!
Мойто трето дете - всички му се зарадваха, ама кво от това! То само с радост не расте, иска и грижи...

# 138
Всъщност Калоян и Мати са с разлика 5 дни. Отраснаха заедно, защото Галчето преди живееха в нашия квартал-Банишора, а двете заедно бяхме бременни - тя с третия- Криси , а аз с второ дете- Момчил  Hug

# 139
хи-хи! разкрихте се!  Grinning

# 140
Добър вечер и от мен!
Аз докато се усетя че не получавам известие от темата и вие изписахте толкова много  Hug
Виждам нови мами  welcome
И много красиви дечица,красиви от по-красиви.
Честито на празнувалите,които съм пропуснала  Tada
Юле ,минах през Севлиево,ходех до Габрово и там имаше много сняг,даже имаше опасност да не  се приберем в неделя.Ти много хубави работи правиш  smile3501
На 21 ще съм на София,тоест следващата сряда.Преди това май трябва да отскоча и до Русе  LaughingИ така,животът ми е на колела,ама не се оплаквам,харесва ми.
А това е доказателство,че отглеждам пореден футболист .Взема да се захвана със футболен бизнес  Mr. Green
Лека вечер момичета,обичам ви  lovekiss
А тортите са ми любими  eat

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 22:31 от natalia_viktorovna

# 141
привет момичета. Милена  големи сте сладури    love001 Джейн- не им завиждай на моите деца- нали си чувала приказката за децата на обущаря? та и моите толкоз ядат сладко.   по професия съм сладкар,но се отказах да работя по професията, защото дават малко пари за изключително много работа- а тя хич не е лека. лек и вкусен е само крайния продукт. а за моя пропуск за празника.... newsm78 , нали не искате да влезна в залата с колата , да ви отворя багажника и да обирате..... остатъците-от Пловдив ще идваме цяла дружина от 3 коли- 6 големи и 9 деца......  а мога да кажа ,че всички те са фенове на тортите...та....... Но ако другото събитие го направим в Пловдив- дадено - ще има за всички от сърце.Но първо е ред на Цоци,щото ......виноват - не успях да ида на сватбата и , а и обещах торта  Embarassed и после вече сте вие наред.засега... лека нощ.  newsm53

# 142
  • София
Момичета,бяхме  на концерта.На нас много ни хареса,но публиката беше някак вяла и нямаше много аплодисменти.А изпълнителите си заслужаваха (е с малки изключения  Wink ).Пяха Невена,Теодор,Дони,Нети,Любо (от "Те"),Васил Найденов,Нина Николина,Калин Вельов,Графа и танцуваха трупата на Нешка Робева.Водещи-Иван и Андрей.Та така много ни беше приятно,но защо тези хора не се забавляваха  newsm78
Тези от вас,които си бяхте сложили банера за концерта,можете вече да го махнете.БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 143
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добро утро тука е доста студеничко тая сутрин,станах рано за последните ранни напъни за учене,но пуста краста..пак съм на компа и във форума  Joy Мъжът ми замина да вари ракия,парното ни работи с пълна сила....чак ми иде пак да легна  Mr. Green
Аз за празника си мисля да направя едни таралежчета-локумки....приличат на истински таралежи..хапки,ще замеся две дози,че да има за по-вече народ,въобще съм се замислила за нещица по-обемни ивентуално,само дето ,ако се наложи да ида със влака с децата ще ми се стъжни ,ама карай....целта оправдава средствата
Хубав ден ви пожелавам и много настроение  Heart Eyes

# 144
Вече всеки тъкми нещо за Празника....Може ли едно извинение от нас.....Има 2 варианта за нас - или да дойдем на Празника с празни ръце, или да не дойдем......Защо? Защото на 01.12. се навършва 1 година от как почина свекъра и девера ще му прави помен,а ние ще уважим. И сами разбирате,че някак си не върви да запретна ръкави и да направя каквото и да било.......Е, може да помисля за компенсация от близката баничарница, но няма да е лично...А другият вариант е - да не дойдем, защото няма да мога нищо да направя!

Чета ви редовно, за да не се оплаквам - не пиша! Не че има нещо за оплакване,но явно съм в яма!

Хубав ден ви желая! Hug Hug Hug

# 145
Добро утро и от мен. Гледам пишете за някакви вкусотии за празника. Трябва ли да са домашно приготвени? Че е по-добре така е, ама който не е такъв сръчко или не смогне с времето не може ли да се отсрами с нещо купено? Въобще какви са традициите в тази насока?

# 146
Цоци,вие си идете на помена...трябва,обаче следобяда нищо не ви пречи да дойдете!И да не направиш нищо лично измайсторено  от тебе  Hug какво толкова,ние си те знаем ,че си майсторка   chef важното е да сте на празника  bouquet

# 147
  • Пловдив
Айде Цоци - без такива..... Идвате на празника независимо носиш ли нещо или не!И аз не съм сигурна че ще донеса нещо приготвено лично от мене - но има достатъчно неща, които могат да се купят!Ти - поради липса на време - аз -   chef за да не се изложа.....
Важното е да се видим!
Каишка- ако ще правиш торта - аз може ли да се возя във вашия багажник? Май цялото ми семейство ще е с мераци за там Wink

Диде - успех с ученето!

Наталия - хайде раждай още няколко пъти и прави футболен отбор - такива таланти растат в къщата ти!!!   bouquet

# 148
 Hug поканила съм един татко с три дечица да се включи към нашето многолюдно семейство и към празника......дано да се разпише тука.... Hug

# 149
Цоци, и аз мисля че няма да е фатално ако дойдеш с празни ръце... Hug

Милена, до колкото аз се ориентирах в приготовленията за празника - трябва да е нещо домашно...

Общи условия

Активация на акаунт