МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 935
  • 374
  •   1
Отговори
# 150
Ох, знаех си че така ще кажете.... Laughing

# 151
  • София
Цоци,без такива  Naughty Никакви такива! Идвате и с празен багажник дори!

Миленче,идеята е да се почерпим,а това да е приготвено у дома си го измислихме,за да е по-приятно.Тези,които донесат домашно приготвени неща,ще участват в конкурс-без награди,а останалите неща (купените ) пак ще си ги изядем.
Така че всички да донесат нещо,за да има с какво да се почерпим.

Нели,много хубави снимки си сложила.Браво!

Диде,успех в изпитите!То и Надето е на изпити май.Успех,Наде!

# 152
  • София
Мда, и не-дотам-добрите кулинари ли ще участват в конкурса? Току-виж пък спечеля някоя похвала, че да ми дойде самочувствие в кухнята  Laughing

# 153
Здравейте на всички три, четири и повече детни,пишещи, не пишещи, само четящи(т. е. бой ядящи) МАМИ
Наталия, както се вижда Джо няма пропуснато подаване smile3501 а и някак си му идва от вътре...Да можеха да го видят само големите...да се засрамят!!!За бъдещето на футбола вече съм спокойна.Родила се е нова футболна легенда.Така като пишеш ,(и за пътуванията)ми се струва ,че си излязла от онази дупка,което много ме радва  bouquet
Каишка, аз сладкиши много ,много не обичам, но от твоите ми се прияде,така че се нареждам на опашката  bouquet
Тедивас, радвам се че ви е било хубаво на концерта.За другите не се кахъри-вкус приятел няма.А и нали беше пълна залата,за да се съберат средства за дечицата... Heart EyesА за мама не се ядосвай,от загриженост към тебе е...просто не се е изказала правилно.
нели ,и на мен ми харесаха много новите снимчици Heart Eyes
Дидка Hug,
Цитат
поканила съм един татко с три дечица да се включи към нашето многолюдно семейство и към празника......дано да се разпише тука....
Чудесно ще бъде! За теб -успех на изпидите thumbsup
Хайде бе Раде, покажи я тази статия.....................
Видях снимчици на две прекрасни момченца.И третото ,дето било в корема на майка си, и то момченце....Аз ако ги раждах такива красиви и за четвърто пишле щях да се навия ....но  Sadпри мен излизат само плитчици.............
Цоци, spoko
Цитат
Чета ви редовно, за да не се оплаквам - не пиша! Не че има нещо за оплакване,но явно съм в яма!
Явно снегът отминалата седмица не е успял да я запълни,а толкова липсва обичайното ти ведро настроение...
При нас все едно и също То по-добре така, отколкото да сме зле ....но това еднообразие ме убива .Е снощи за малко се раздвижиха нещата ,когато Бояна си направи първата подстрижка...Баща и ми помага с каквото може и по този повод реши да смени разпънатите ластици ,на иначе здравите чорапогащи ....и като станал забравил ножицата....та така,но според нея има" още каша"
Това от Бургас за сега...освен ако не се разпише Неви?????????????? и имаше още една мама, чакаща третото си детенце???????????????
Приятен ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 15:49 от mama3

# 154
  • Пловдив
Видях снимките на момчетата!
Големи юнаци са - чудя се - ще ми стигнат ли 3 часа на празника за да се нарадвам на всички мами и дечица  newsm78

Журналистката обеща да направи каквото може за статията!
Искаме снимки на подстрижката  Laughing

# 155

Цитат
Чета ви редовно, за да не се оплаквам - не пиша! Не че има нещо за оплакване,но явно съм в яма!
Цоцке, я бързичко да излизаш от дупки, ями иразни такива дълбоки неща!!!! Naughty Тук я виж колко мами чакаме да ни строиш че да се вясваме и разписваме!!!! Heart Eyes Hugпък на мен ми липсваш и в скайпа - 2 думи няма с кого да си размени човек.. Heart Eyes
пък запразника да не съм те чула че няма да дойдеш Crossing Arms
То аз нямам нищо против да дойдеш с празни ръце. Но затова пък вземи торбата със смеха и доброто настроение! Както и фото и видео техниката си!Че ако неси ти - няма кой подрибно да направи нагледен отчет на другият ден!  bouquet

....но това еднообразие ме убива .Е снощи за малко се раздвижиха нещата ,когато Бояна си направи първата подстрижка...Баща и ми помага с каквото може и по този повод реши да смени разпънатите ластици ,на иначе здравите чорапогащи ....и като станал забравил ножицата....та така,но според нея има" още каша"

ММММ....даааааааа Thinking Разнообразие е гледам от всякъде. Най вече в косите!!! Joy Лелеее, като се сетя че сме на една възраст и чак си я представям как обяснява че има "още каша" Joy и не спирам да се смея.
То не че на теб ти е смешно..ама ще го преживееш, предполагам! Hug

Ради - и аз нещо незнам за тази статия Crossing Arms

Дидке горнооряховска Mr. Green това е да не се объркате - нали сте повечко Дидки.
какви са тези таралежчета??какви са и тези мисли в главата ти за полагване през деня!? Crazyразваляш дисциплината само. Тук тези дни видях една снимка на булка...много ми хареса да знаеш! Heart Eyes
Нели - Hug за снимките
Милена - ммм...даааа Thinking всичко ще изядем Mr. Green приготвено , купено - без значение!!!
Наталка - да в Габрово имало сняг - за съжаление...тук все още само дъжд!!!
Айде стига толкова-
Утре пак Hug

# 156
  • През девет земи в десета
Здравейте мами,няма време за писане,а още по-малко за четене Confused

Незнам при вас как е ,но  госпожата по математика на моя син е решила послучай стачката да преподава уроците по три наведнъж или по скоро през два урока,та третия!Като си дойде горкия от училище до 12 часа решаваме задачи,на всичкото отгоре,който не е разбрал няма право да пита,питащия бива изпитан на дъската върху задачата, която не е разбрал. Sad
Нещо подобно се получава и по английски,на входното ниво без никакъв преговор почти целия клас има двойки,е ние сме с четворка,а аз му се развиках на детето.Днес обаче говорих с други мами и се оказа,че ние сме направо отличници на фона на другите деца в класа ooooh!

Цоци,що така,тамън те давах за пример на моя мъж колко си оправна и винаги в настроение поне тука де,гледай да дойдеш на празника да се запознаем ,то едното не пречи на другото,а това,че ще си с празни ръце мисля не е проблем Hug

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 00:07 от Пиги

# 157
Цоци с празни ръце но с  пълно сърце  love001 Всеки си има моментите  action032 Ела моля те. Не лишавай и децата от един страхотен празник и нас от свежото ти присъсвие. Вземи и фотото да овековечиш събитието photo Пиги ... без коментар Banghead

# 158
Цоци, поканили хитър Петър на едно тържество- като нашето. всеки донесъл по нещичко, а хитър Петър довел брат си- туй ядене трябвало да се изяде все пак. извода си го правиш, нали? Joyа и Митака пита за приятеля си- нали са си тенджърки.......пък и съм ти обещала торта-та ако не дойдеш-другите ще я изядат-не ,че имам нещо против момичетата да си хапнат,но ти си с предимство   Hug  лека нощ от мен  и   newsm51 за всички мами

# 159
  • През девет земи в десета
Айде и аз да си лягам днес по- рано Tired

Лека,мека и наспивна,целувки на всички мами и дечица Heart Eyes

# 160
добро утро маминки.
Влизам само да се запиша,че още съм жива.Нямам никакво време за компа CryТака ми липсва.
Лек ден ви желая

# 161
Добро утро и от мен. Да ви е хубав и лек деня и никакви дупки, ями и тем подобни. Жени сме все пак, ще рече по-силния пол. Кой ще крепи мъжете ни ако ние сме в дупки.... Hug.

# 162
Здравейте и от мен! Завърнах се снощи от Свищов. Много съм доволна от резултатите, а какъв късмет имах само... Починах си много добре. Мъжът ми пък каза ,че му харесало да гледа децата и предложи да се разменим - той да ги гледа, аз да работя. Макар че снощи, каза, че се е побъркал 4 дни да не излиза от вкъщи. Ама да види на мен какво ми е. Mr. Green

Като пътувах към Свищов пък срещнах една позната, с която не сме се виждали от три години. И след първото изречение Здравей, здрасти, ми вика: Ей, да знаеш , че имаш нужда от околоочен контур. Подсмихнах се, но не й казах, че има нужда от гимнастика за 10те кила отгоре. Докато пътувахме, тя пак ми го повтори. После го споделих с една колежка/на 42/ , тя ме погледна и каза ,че веднага трябва да взема мерки за кожата си. Почна да ми изброява някакви кремове за 50-60лв. #CrazyПосле като видях колежките как се издокарват /по-натам и снимки ще ви покажа/ направо започнах да се замислям. Наистина не полагам никакви грижи за себе си, нито кремове, нито нищо. Не че това е най-важното, но все пак всеки иска да изглежда по-млад, колкото се може по-дълго време. Та ми е интересно дали ви остава време за вас от грижите за децата? Thinking

Хайде до скоро, че имам много задачки! Hug

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 11:50 от nadiaeuro

# 163
Привет Hugама като гледам колко сте активни днес....
Наде,поздравления за резултатите конкретно не питам какви са, защото е важно че ти си доволна smile3501А за късмета?Чак сега ли разбра че си късметлийка?????????За грима и грижите за себе си ,какво да ти кажа.........Ами намирам време ,но не толкова колкото ми се иска.Иначе рядко излизам без спирала и червило .Не знам за други ,но моята физиономия много се променя дори и с тези хитринки....пък и ми е като професионално заболяване,нали все сме по сцени(напоследък по- точно по селските мегдани ,но и за там трябва да сме красиви )А от скъпи кремове съм потърпевша.Купих си два продукта на Юсерин(и то изписани ми от дерматолог) за 40 лв.а то ефекта като на нашия Арома -пюр (4 продукта за 12 лв.) А днес бях на рожден ден на единия от шефовете и получих много комплименти за външния ми вид от колегите. bowuuМного ми стана приятно.Но медала както казват има две страни....а другата е  EmbarassedВенко днес за обяд яде за трети път от "любимия"  му зелен боб.Та така ,при нашата програма все нещо ще е за сметка на друго...А изглежда че при моя мъж правилото че ,любовта на мъжа минава през стомаха не важи.и слава на Бога че е така!
А с Ани ,дали ще се разберем така?????????????
Цитат
Влизам само да се запиша,че още съм жива.
Ами разказите и снимките за магазина???????
Пиги Hugмоите са мънички, но чувам че при всички ученици така се получава.
Цитат
  госпожата по математика на моя син е решила послучай стачката да преподава уроците по три наведнъж
Юле,
Цитат
То не че на теб ти е смешно..ама ще го преживееш, предполагам!
аз го преживях, но сега не мога да и обясня ,защо прическата -пипито -чорапчето,не става на нейната каша Joy Joy JoyРадвам се че пишеш ,и си в добро настроениепоне ти , че ни станаха много дупкитета това ми подсказва че сте здрави,което е най - важното!!!  bouquet
Каишка,Милена хубаво я обработвате Цоци  bouquet  bouquet
Раде, Искаме снимки на подстрижкатаТя си е взела от дължината и не се усеща много ....иначе ако беше бритона( както съм виждала подстрижки) щях да #Cussing out #Cussing out #Cussing outкакто и идва време за снимки за календарчета за бабите........
А вие правите ли такива календари или снимки? Аз нашите близки ги научих така и си ги  чакат хората.
лека вечер и приятни почивни дни ви желая  bouquet

# 164
Наде, не се излагай - много добре си изглеждаш!
Абе, мами, от вчера се чудя каква е тая "каша" и как всички схващат, само аз не! Пък, то - отдавна не е имало проговарящи у дома...
Та, по въпроса за стригането - това май съм го писала - Сами от нямане на какво си беше обръснал половината вежда, 6 месеца ходи така докато израсте новата. Пък преди 2-3 години си купих машинка за подстригване, че все не стигаме до фризьора навреме... Тая машинка е с приставка която се регулира желаната дължина, та - подстригвам го аз, същия Сами и махам приставката да му обера врата, обаче виждам отгоре няколко косъма забравени и решавам и тях да ги резна /като забравям че ограничителя го няма/... Стана дупка точно отгоре на тиквата му. Но, това разбира се не е края - след като ми вдига бесен скандал и аз сърдита напускам банята, той решава да провери - дали наистина не може да се оформи косата без предпазителя и .... си прави още 2-3 дупки. След 2-3 дни се обажда класната му и ми съобщава, че той седи с шапка в клас и отказва да я свали. Обяснявам и ситуацията и я моля за толерантност, пък тя - таман щях да ви питам - да не сте го наказали нещо...? Демек нарочно да съм го обезобразила. А, той маймунекът приписал всички дупки на мен...

Та, като съм почнала да разказвам - една случка от преди няколко дни - Събира се моя син - Сами, с приятелчетата си от кваратала. С него разбира се и "лепката" Каро, който се реди "барабар Петко с мъжетата". Та, решават да излъжат едното момче с  някаква небивала история.
- Ама, Сами, това кога е станало? Пита Каро, напълно повярвал на лъжата.
- Ми, как кога, бе, нали и ти видя!? - Сами усилено му намига.
След кратък размисъл - кога е било това, Каро му казва:
- Не ми намигай, не те разбирам!

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 16:32 от Дива ирландска пешеходка

Общи условия

Активация на акаунт