МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 936
  • 374
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Наде,поздравления за изпита.Не им се връзвай на хората.Може би някоя от тях е била дистрибутор  на подобна козметика и е искала да те зариби. JoyИначе,аз се старая да полагам грижи за себе си и да си крадна малко време.От последната бременност се снабдих с пигментни петна по лицето и сега се боря с тях.Трябва да намираме време и за себе си.Децата много обичат млади майки.Дъщеря ми е много горда с мен когато и кажат че майка и е  много младичка и изглежда добре. Embarassed

# 166
Абе, мами, от вчера се чудя каква е тая "каша" и как всички схващат, само аз не!

И аз не разбрах, ама ме беше срам да си призная  Embarassed Embarassed Embarassed

Наде, хич не се ядосвай на тез скукундрели... Те не разбират.

Ако това ще те успокои - и аз нямам време за себе си. Нито на фризьор мога да отида, нито имам време грим да си сложа. От както съм родила 2 пъти се качвах до службата ми и само тогава си сложих грим... За да ми кажат колко добре изглеждам (че и свежарка съм била даже)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и колко бързо съм се възстановила след раждането...

# 167
... Наистина не полагам никакви грижи за себе си, нито кремове, нито нищо.

Не че това е най-важното, но все пак всеки иска да изглежда по-млад, колкото се може по-дълго време. Та ми е интересно дали ви остава време за вас от грижите за децата? Thinking

Наде, сега ще ти кажа МОЕТО виждане на нещата.
Аз никога не съм се чувствала по-млада и по-добре от както съм многодетна майка.
Живея със самочувствието на такава и това ми се отразява добре.
за сведение
1. Крем не ползвам- нямам навик
2. Парфюм - не ползвам - имам алергия - само стикчета без мирис
3. Гримове изобщо съм забравила какво е това - чат пат едно червило... и то го изяждам още в първият половин час Mr. Green
4. не съм на ТИ с новите модни тенденции, ама все си повтарям "хубавият кон и под скъсания чул си личи" Joy
5.Ако на всичко това не му казваш самочувствие ...не знам кое би било.

а всъщност изобщо не е така.
защото:
1. корените на косата ми са много черни на фона на русите кичури малко по надолу
2. Все ми стърчи косата
3. и със сигурност не изглеждам на 20, нито на 25 , нито на 30...
ама това не е важно - важното е ти да си добре, и да живееш пълноценен живот - щастлив с проблемите, с цирка около теб и с малките радости които растат в домът ти всеки ден.
Много важно че не ползваш около очен контур Joy или кремове за 50-60лв.
сигурна съм , без да съм те виждала че изглеждаш много по-хубава и млада от наперените си колежки.
Така че горе главата момиче - живота не е салон за красота. но пък душата е!

# 168
  • Варна
JuliS   Peace

# 169
Джулке, за пореден път  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes !

Надеее, ти пък как прелестно изглеждаш, чак не вярвам да си се поддала на провокацията...

И в подкрепа тезата на Джулис - Идват вчера да си приберат едно от моите деца... Не съм я виждала жената и се извинявам, че съм я накарала да се качва до стаята ни, а тя: "Оооо, аз ви видях, че бързате по коридора, но не можех да допусна, че това девойче е е учителката на Вени"  Какво да ви кажа  #Crazy, а това беше прабабата на детето.

И тъй, "същественото е невидимо за очите".

А питате ли мъжа ми- толкова е горд, че има тригодишна дъщеря, докато неговите набори отдавна имали проблем с простата.  Joy

# 170
Според мен човек трябва да обича и себе си,тоест да полага грижи,както и за кожата,не че го правя редовно,има периоди като Надето,просто няма време.Но когато намирам време за тези неща,изглеждам по-добре и се отразява и на самочувствието ми.Особенно през зимата,кожата става суха и на лицето и на ръцете,не е нужно да са скъпи кремовете,но е факт че когато полагаш грижи за нещо имаш го за по-дълго.Било предмет или уред или самите ние.
Не говоря от гледна точка на суета а от здравословна гледна точка. Hug

# 171
  • София
Наде,ти изглеждаш толкова добре,че изобщо не се впрягай! Браво за изпита  Hug
Джулка   bouquet
Перке, добре звучи-девойче!   bouquet
Дидка,какво стана с твоите изпити?

Момичета,една приятелка ми изпрати това:

Здравейте,

Препращам ви петиция по повод внесения Законопроект за изменение и
допълнение на Закона за данъците върху доходите на физическите лица, в който
е предвидено отпадане на всички данъчни облекчения за дарители.
петицията настоява за:
1. Запазване на данъчните облекчения за дарения към организации и легитимни
юридически лица и премахване единствено на облекченията за дарения към
физически лица.
2. Въвеждане на „механизъм за 1%", който дава право на всеки данъкоплатец да
определи коя организация ще получи 1 % от платеният от него данък всяка
година. До момента подобно законодателство има в Унгария, Словакия, Литва,
Полша и Румъния. В България, при допускане, че 20 % от хората биха
използвали подобен механизъм, ефекта за гражданските организации би бил 4,4
млн. лв. Загубата за бюджета е равна на същата сума + евентуални разходи за
администриране на системата. Освен финансовия ефект, този закон въвежда
механизъм за не-политическо разпределение на държавни средства и дава достъп
на малки местни организации до държавни средства.

Моля, разпространете и сред други хора и организации, които имат отношение
към проблема.

Който иска да вземе отношение по въпроса,може да се подпише.

http://www.bgpetition.com/za_oblekchenia_za_darenia/index.html

# 172
3. и със сигурност не изглеждам на 20, нито на 25 , нито на 30...

Еми като си на 27....

Наталке, права си, но при мен Онзи който ни гледа, се е погрижил... newsm20 - ни зиме, ни лете имам нужда от кремове, пък грим слагам, когато имам 5 минути насеме / ама все ги нямам/...

# 173
О-о, тука сме си отворили Красива мама!
Наде, само по тв съм те виждала, но изглеждаш прекрасно! За Джулката да не говорим, тя си е ходеща реклама на ползата от многото деца - знам куп по-млади майки с по едно дете, които мило и драго биха дали, за да изглеждат като нея.
И въобще, да ви кажа, аз по-ведри, жизнерадостни и постигнали хармония със себе си жени от майките на повечко деца не съм виждала. Чувството, че животът ти е пълен и осмислен, те прави спокойна, уверена и красива. А бръчките около очите - ами че те са от усмивки. Simple Smile

# 174
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193250
Най-после успяхме да качим снимки-паролата е 741852  Grinning

# 175
   Здравейте най-красиви,най-ведри,най-всеотдайни и пр. и пр. мами !!!
   Аз пък смятам че нашите достойнства са отдавна в други неща прехвърлени,задоволството от добре отглежданите деца,от уютният дом,от това че създаваме и нашата организация,от всички малки и големи наши успехи в личен и професионален план,и най вече от топлината с която ни даряват обичаните от нас хора,ни правят вечно млади!Познавате ли мами от които да струи повече енергия и жизненост?!Аз не!И точно за това ви харесвам!Тъй че Наде,кажи им на твоите колежки,че и най-скъпите кремове,и най-перфектното тяло,не може да замени до тук постигнатото от теб!А не че с външният си вид,не би могла да конкорираш всяка млада и красива жена!
   Самата аз смятам че излишният грим,състарява,и го ползвам в изключителни случаи.За кремове,едва от скоро успях да попадна на моят си крем,но на мен ми трябва като ходя на обекти,много ми изсъхва лицето от прахоляка...А иначе харесвам естественните маски,приготвенни в домашни условия,но ако ми се отдаде случай и един път в годината да си направя такава,ще е добре...Най-важен е режимът на хранене,почивка,и основно да се приемат повече течности,за еластична кожа,и естественно хигиената...Но в това си ежедневие,дори и това ми е трудно да спазвам...А за разходки в природата,или някакъв спорт,за добро телосложение,и раздвижване на кръвообращението,което също помага за кожата,и дума не може да става...За това напоследък и аз от време на време използвам козметика,но рядко...Дори за стягане на тялото си бях взела,но резултат...НЯМА!!!
    А да ви се оплача,днес Страцимир,тръгнал за състезанието по баскет гладен,и припаднал на терена Confused...Изкарал акъла на треньорката си!И на всички!Но сега си е много добре,и дивее зад мен.Но пък утре не го искат за другият мач...

# 176
Марги, големи хубавици сте и трите! И малкия е сладурче!  Hug

Благодаря ви за успокоителните думи! Не че особено съм се стреснала за външния си вид, но отвреме навреме, като видя по отблизо разни Убавици, и се стряскам, че нищо не правя за себе си /не че някога съм правила, ама.../.

Кабо - ти мен не си ме виждала само по телевизията, щото и на Пролетния празник се видяхме, ама си забравила.  Wink Ами виж, аз къде те видях - в-к "Седмичен труд":

# 177
Вярно, Наде, сега е сетих, ама тогава се бях ошашкала и спомените ми са малко откъслечни. Hug

А за Седмичния труд... не очаквах, че ще се появя редом с Мис Най-хубаво дупе и други подобни.  Twisted Evil

# 178
  • Пловдив
Наде и аз само на ТВ съм те гледала - и според мен изглеждаш СУПЕР!
А кремовете - не купувай скъп крем преди да си използвала тестер - резулата може да е ужасен - а си вложила толкова много пари....
Аз /тук нали не четат аптекарки/ тъй като работя с аптеки в началото на тази година реших, че ако не друго - заради  многобройните ми посещения в аптеките и услугите, които им върша почти без пари- поне мога "на аванта" да си искам тестерчета - да ви кажа почти цялата година съм на скъпа козметика FREEEE.... успях да видя, колко хора наистина ме ценят и ми дават тестерчета - на тях това им е безплатно - така че щяла година глезя кожата си със всякакви скъпи козметики - ама като гледам по-млада не съм станала и от всичко, което опитах само два -три крема се оказаха подходящи за моята кожа - но тъй като са по 30-40 лв. продължавам да си искам тестерчета... Но ако имаш възможност - купи си и ги използвай ,че при мен проблема повече е че изобщо не съм редовна  в подобни грижи за красотата ми.

Марги чудесни дечица имаш! Каките са големи красавици - а малкия сигурно много ви радва!!!!!!!!!!
Направо ме вдъхнови и аз да пусна новите снимки http://picasaweb.google.bg/rkaynarova/Talanti

Шапче - ако това дето го разказваш за Страцимир не го бях видяла в къщи - нямаше да ти повярвам. И моят Пешко веднъж колабира - заради ....глад! Доста се стреснах и от тогава миналата учебна година не излизаше от къщи без да е ял - но тази стачка малко ми развали хубавите навици със закуските в къщи - той в училище си наваксвал с безплатните закуски, коиото другите деца отказвали да ядат - и той си хапвал по 4 понякога и после цял ден пак не иска да яде освен, ако има нещо сладичко в къщи.

Джулка - продължавай да си толкова ведра и...стройна   bouquet

Кабо - нямаме ли запис някъде на предаването с тебе? Да си имам медийната изява на архив?   bouquet Ти защо не каза по-рано за статията - макар че ти съчувствам за появата редом с  мис.........

Пешеходке - много ме разсмя!  hahaha
Мама3 - я пусни малко снимки - не се стискай  Hug
Албенче - много поздрави от Жоро за теб и Ясен - посетих го в офиса преди два дни - та той ме попита - какво правя само с  3 деца при многодетните......Добре че ме търпите!!!!!!   bouquet
Ани - хайде снимки мила!!!!!!!!!!!
Всички, които не ви споменах  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

# 179
Е-е, поне си погледах хубави дечица. Браво на фотографките!

Шапчице, много са безотговорни към храненето си тези младежи! И Камен, ако не го подсетя, въобще няма да си спомни, че трябва да се яде. Ама като пораснат, нещата се променят. И Сашко беше така, ама сега влезе във фазата, дето се хваща менингит от стоене с глава в хладилника.

тедивас, това предложение в петицията ми се вижда разумно, но понеже не съм много запозната с материята, може би е добре да го обсъдим в сряда? Иначе аз лично съм ЗА.

Общи условия

Активация на акаунт