МНОГОДЕТНИ МАМИ 27

• 13 895
  • 374
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пешеходке, не съм съвсем наясно коя е 15-та страничка, пък и в началото май пише, че за тая тема е "лопнало мандалото"...Както и да е, когато стане, стане  Grinning

# 106
Темата в момента е на 6-а стр. ние пишем там... Най долу и най горе е написана отворената в момента страничка. Като стигнем до 14-15 след седмица примерно, напомняш на мама Цоцоланка и тя като прави новата тема - ще те добави. В отчетните корекции се правят по всяко време, а тук когато се пусне нова тема и 24 часа след това...

# 107
Юле завиждам ти за златните ръце и фантазията ... и за ВИНЕНОТО ПЕРДЕ Hug  Феичката да даде отчет от къде взе леглото  Laughing адски е готино. Направих бърза сметка че ни върши страшна работа, та от кой магазин е newsm12

# 108
Юле завиждам ти за златните ръце и фантазията ... и за ВИНЕНОТО ПЕРДЕ Hug  Феичката да даде отчет от къде взе леглото  Laughing адски е готино. Направих бърза сметка че ни върши страшна работа, та от кой магазин е newsm12

Леглото е от "Лабиринт" - на изхода на тунела в Люлин. Имаше и други решения, някои от които много интересни и разчупени, но те изискваха повече място. За нашата стая това беше най-подходящото. Иначе двуетажни легла има и в "Айко". Успех в търсенето.

# 109
Пешеходке, и аз ли трябва да я подсетя Цоци за нас? Кой ще ми каже каква информация трябва да дам

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 16:37 от chicco_r

# 110
Здравейте,
благодаря за посрещането.Не се дразнете за писането,мразя да пиша,защото съм зле с компютрите.Пиша с един пръст и за всяко нещотрябва да питам домашните,а те не изгарят от желание да ми обясняват.Предпочитат да ме изшъткат от компютъра,за да се настанят те.Изобщо заради компютъра стават най-големите скандали у нас-кой да стане-кой да седне,а аз съм арбитъра.В такива мо
менти се чудя ,таткото най -голямото или най-малкото дете е.Та така.Живеем в ,,Люлин,, Преди 2 г. живеехме в малък двустаен апартамент и имахме 4 котки(едната умря),а сега живеем в нормален тристаен апартамент.Животните са толкова кротки и добри,че изобщо не пречат.Напротив,единствено те ме слушат ,без да спорят и противоречат.Прочетох как се пращат снимки,така че като си дойде Рая от у-ще,ще се опитаме да направим нещо .Феичке леглото е страхотно,както и това,че ще имате бебе.Завиждам ви,ние закъсняхме с третото и не остана време за четвърто.
Мале-е,колко написах,направо се възхищавам на себе си.Рая се прибра и пита от колко време съм на компютъра(не казвам).

# 111
  • София
Маги,добре,че са децата да ни помагат  Laughing Разбира се,че няма да казваш от колко време си на компа  Wink
Аз да ви се пооплача от мама (не свеки,а моята).За тези,с които се знаем от по-отдавна няма да е изненада,но аз си мислех,че мама вече е приела това,че имаме 4 деца,а то... Та така.Преди два дена мама идва у дома за малко (да види децата ) и без да иска ми събаря от хладилника блистера с контрациптивите.Реших да пийна известно време,та да ми се регулира цикъла,а и уж за малко сигурност.Та пита мама какви са тези хапчета и аз й казвам,а тя"У,най-после!"Аз леко изумена от отговора й я питам"Защо,какво!?",а тя невъзмутима"Ами след тия грешки..."Нямам думи!  #Crazy
Та така.И някои майки са....

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 20:33 от тедивас

# 112
ух...Теди...
Направо ти съчуствам мила... то не заради друго, ама свекървите поне можем да ги "оплюем на воля" а с мама не върви...Макар , че точно мама понякога е много по жестака от свеки, щото се чуства длъжна да ни "предпази" и "предупреди" ooooh! ама и ние нали сме майки...каквото и да си говорим - така е  - мама винаги мисли за детето си , макар по някакъв странен и неразбираем начин. Често пъти необективен и следващ само нейната си гледна точка!!!
Не се кахъри мила - ти нали знаеш , че тези "грешки" са най прекрасните и осмислящи делника ти!!! Hug

# 113
  • София
Не мога да се стърпя - да се оплача и аз - моята свекърва доскоро не различаваше близначките. Без коментар.

# 114
  • Варна
Аз отдавна съм претръпнала  от подобни приказки.Може би защото и стажа ми е голям Mr. GreenКогато забременях с третото,мама само ми каза да си помисля добре с какво се захващам,защото съм доста нервна и се ядосвам за най-дребни неща,а и разликата им ще бъде малка.Разбира се всичко това с най-добри чувства а и от грижа към мен.Е за сега все още мърдам Twisted EvilВсе си казвам да не се ядосвам за глупости и пак продължавам да се вълнувам и от най-дребните неща.

Юле,даже това лято минахме за малко през Севлиево и много ме беше яд,че ти нямам телефона.Но живот и здраве следващото лято преди  да тръгна на работа ще си направим една обиколка из България и задължително ще минем през родния ни град. Hug

# 115
Теди, твоята майка е просто шедьовър. Следващият път като вземе да гушка Йоан и да му се радва й напомни, че той е само една грешка, да не се вживява толкова hahaha
Джулка, от оня ден се каня да те похваля. Направо ни скри шапката: работиш, гледаш 3 деца, твориш такива чудесии. Направо се засрамих Embarassed Аз сега гледам само Криси, че Мати вече 3 седмици е стабилно на градина, и нещо не мога да се организирам, ама никак Embarassed
Феичке, страхотно легло. Не знаех, че и в България вече има такива. Преди няколко години бях гледала такова в един английски сайт и се чудех защо и при нас няма такива практични и хубави неща. Със здраве да го ползват юнаците.
Миленче, какво стана на прегледа, нищо не казваш?

При нас нищо ново. Битовизми всякакви.
До скоро  bouquet

# 116
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Феичке,наистина леглото е прекрасно-много ми хареса
..колкото до цигарите и харченето ...то аз толкова приказки изприказвах като приятелка на приятелка с Ваня,че вече думи неостанаха и гърлото ще ми се схване #Cussing out то невзема от дума  ooooh!,като поседи гладна ще се научи
Днес съм особено доволна от себе си,успях да уредя датата за нашият благотворителен Коледен концерт и базар,ще е на 17 декември ,понеделник,безплатно Mr. Green в читалището ни,е то ще има за какво да се правят разходи,но се очертаваха едни 300 лв за наема ...а ето че отпаднаха!На Коледният празник в София,приемам с благодарност по нещичко от изработеното на празника EmbarassedКакъв хубав ден,поне сега ми върви на тази дата,а някога на този ден преди мноого години,преди  24 години станах  булка  Sickоще на самата сватба се карахме със благоверният,даже и след годежа искаше да го разваляме ,ама аз пусто чувство за срам..че бил първият,че какво ще стане после  Crossing Arms детска ми работа тогава..бях на 18 
Теди,не се учудвам на приказките на майка ти,ама и ти си една грешница  bouquet
Margi-M какви са котките ти?Това ,че с тях се разбираш най-добре го вярвам ,ето нашата  послушна съжителка   в апартамента  ,ангорка е
отивам да спинкам,че ще стана рано да уча  Flutter                 

# 117
Пешеходке, и аз ли трябва да я подсетя Цоци за нас? Кой ще ми каже каква информация трябва да дам

Да, всички мами, които не видят своите дечица на стената на гордостта - да подсетят Цоцоланка да ги добави... Щото тя и друга работа си има ( например да прави близнаци), не сме и само ние до главата... Ми - рожденните дни на децата и вашите, ако искаш...

Теди, мама я знаем... я, не се коси! Грешка, ама плати ВИП-а, нали? След ден-два друга песен ще запее...

# 118
привет момичета. Раде, статията във вестника беше..... smile3501 само къде изпуснахте татито? ако можеш снимай статията и  я покажи на всички- иначе аз ще я снимам.   Феичке леглото е    newsm10 . преди няколко години си поръчахме и ние,но на три етажа-най-долния беше на колелца и се вадеше и прибираше. знаете ли каква беше любимата игра? да извадят най- долното легло, да се качат на горното и...... БУММммм   долу- като ги видях 1 онемях 2 побеснях 3 идваше ми  и  аз да скоча   Embarassed
Галче   -всичко е до нагласа и организация-вече не мога без да съм си планувала поне 4-5 дена напред -това е за оправянето с децата и работата и другите......при мен са торти, при други  други красоти..javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192105');    Embarassed Теди майка ти наистина е уникат. ooooh! лека нощ мамчета

# 119
Благодаря ти Тедивас. Аз криво-ляво стигнах до това положение на нещата, което ти си опитала, но както писах по-горе снимките не отговарят на формата, който иска програмата. За да сменя формата ми трябва една програма, която я нямам на служебния комп. В къщи  ще оправя нещата и утре ще съм изрядна  Hug.

Неразбрах защо не ти е приемало снимките?Каква форма??? ooooh! Thinking
Пиши да ти помогна,ако мога.  Wink

ама как се изразих.......  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт